delfina7 07.09.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Tiaaa , ten pierd ... radom. Powiem ci, że wszędzie piszą cała Polska itd. I co? Wielkie gówno. Pan zdziwiony , że dzwonie z tak daleka o to szambo , że bedzie drożej , chyba , że zbierzemy innych chętnych . No chyba go poj... . Jak się reklamują to przynajmniej napiszą jak to jest z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.09.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 I takim oto tekstem se stuknełam siódmą stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 07.09.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 sprzęt dzisiaj przeglądałam znalazłam kila rzeczy, kurde jakie ceny to masakra zmywarka - albo bosch albo elektrolux piekarnik - albo elektrolux albo whirlpool lodówka - chyba elektrolux płyta gazowo-elektryczna - hmm tu mam problem, albo amica albo gorenje witam słyszałam od naszego stolarza że zmywarki boscha są najlepsze i też się rozglądamy za taką a ceny maaasakra , no ale za luxus tża płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.09.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Tak , to prawda . Też czytałam opinie o boshu i simensie , który jest też z tej półki. Skłaniam się ku boschowi , bo tańszy troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 witam siostrzyczki i pozostałych czytających i piszących ogólnie nie mam co narzekać mam na stanie 3 lodówki , kuchnię starą, ale dobrą kuchenkę z butlą mam również pralka tez już jest zmywarki kiedyś się dorobię, jak i mebli również szamba nie chcemy robimy oczyszczalnię kanalizacja kiedyś tam na wsi jest planowana, ale ja tam podłaczać się nie chcę miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.09.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 U nas na szczęście kanalizacja jest, gaz za chwilke będzie podłączony. Raj ? Ach, nie- nie całkiem. Droga nie utwardzona, jesienia pewnie utonę moja staruszką corsą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.09.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 miłego dnia życzę ode mnie tez miłego. I słonecznego http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/slonko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.09.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Dobry dzień. Kurde jesień pomału do szybek stuka, a na budowie dalej rozpierducha. Zmywarka boscha średniej klasy jest tylko o 200-300 zł droższa od innej firmy, ale chyba wolę tyle dołożyć niż później sobie pluć w brodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ale ci się rymy składają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.09.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ale ci się rymy składają dzień dobry. no bo kiedys to wiersze pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.09.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 anetina do swoich komentarzy - won Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 czyżbym znowu powiadomień nie dostawała ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Brrrrrrrryyyyyyy siostrzyczki Ja dopiero kompa odpaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 witam siostrzyczki i pozostałych czytających i piszących ogólnie nie mam co narzekać mam na stanie 3 lodówki , kuchnię starą, ale dobrą kuchenkę z butlą mam również pralka tez już jest zmywarki kiedyś się dorobię, jak i mebli również szamba nie chcemy robimy oczyszczalnię kanalizacja kiedyś tam na wsi jest planowana, ale ja tam podłaczać się nie chcę miłego dnia życzę A noi właśnie , u nas nie dają pozwolenia na oczyszczalnie już bo kanalize robią i czuja szmal. A poza tym u nas wody gruntowe bardzo wysoko są , i trzeba by do rowu odprowadzać wodę , a to też trzeba pozwolenia. Ostatnio też czytam , że oczyszczalnia to nie taka łatwa sprawa , a chodzi tu o chemię , trzeba ograniczyć , a czasem nawet zrezygnować ja z domestosów czy odplamiaczy jakiś.Chociaż my bardzo chcieliśmy oczyszczalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 U nas na szczęście kanalizacja jest, gaz za chwilke będzie podłączony. Raj ? Ach, nie- nie całkiem. Droga nie utwardzona, jesienia pewnie utonę moja staruszką corsą Oj gdyby był u nas gaz to ogrzewanie było by gazowe , ale kuchnia indukcyjna A błocisko też będziemy mieli pewnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.09.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 U nas na szczęście kanalizacja jest, gaz za chwilke będzie podłączony. Raj ? Ach, nie- nie całkiem. Droga nie utwardzona, jesienia pewnie utonę moja staruszką corsą Oj gdyby był u nas gaz to ogrzewanie było by gazowe , ale kuchnia indukcyjna A błocisko też będziemy mieli pewnie . my zdecydowaliśmy się na dwa piece: jeden na węgiel, drugi na gaz. Kuchnia indukcyjna. Na piętro nawet gazu nie doprowadzamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ooooo , też fajne rozwiązanie. W zależności od cenki i potrzeb to albo rozpalicie , albo podkręcicie gazik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.09.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ooooo , też fajne rozwiązanie. W zależności od cenki i potrzeb to albo rozpalicie , albo podkręcicie gazik. i w piwnicy mogę zapasową, gazowa kuchenkę ustawić w przyszłości. Piec węglowy juz sprawdzony. Mam nadzieję, ze z gazowym tez pójdzie ok bo w listopadzie zostanę w domu sama z dzieciarnią i już jestem przerażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Spokojnie , nauczysz się szybciutko obsługi . U mojej may i teściów jest gazowy i jak ustawią sobie termostat na górze w pokoju piec pięknie włącza się jak temperaturka spadnie . A jak co wal do nas będziemy uczyć się na forum ustawiać. Jeśli masz piwnice to warto wrzucić jakąś kuchnkę za grosze i jak moja teściowa np gotuje tam słoiki , smaży ryby czy inne " śmierdziuchy " gotuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A noi właśnie , u nas nie dają pozwolenia na oczyszczalnie już bo kanalize robią i czuja szmal. A poza tym u nas wody gruntowe bardzo wysoko są , i trzeba by do rowu odprowadzać wodę , a to też trzeba pozwolenia. Ostatnio też czytam , że oczyszczalnia to nie taka łatwa sprawa , a chodzi tu o chemię , trzeba ograniczyć , a czasem nawet zrezygnować ja z domestosów czy odplamiaczy jakiś.Chociaż my bardzo chcieliśmy oczyszczalnie też słyszałam o tej chemii, ale z drugiej strony, wiecie, jakie duże zastosowanie ma np. ocet do czyszczenia wszystkiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts