anetina 19.03.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Delfinka, czekamy więc z niecierpliwością na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.03.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Narazie dzieć mi usypią więc za momencik może uda mi się zgrać fotki:). Co do projektu kuchni to juz mam zmianę))). Ciekawe ile jeszcze razy pozmieniam. Tak , masz racje , za dużo nawaliłam tych szafek. Mając spiżarnie raczej nie ma co zawalać przestrzeni. Takze wezmę się za robotę i wrzuce nowy projekcik, który już rozrysowałam wstępnie. Co do kibelka to jest tak , że to będzie jedyny na dole , więc i goście będą tam przychodzić w celu wiadomym . Przedzieliłam łazienkę na dwie częsci , żeby ukryć wannę , a na niej butelczyny z płynami , obok kosz na bieliznę i nasze reczniki. Kibelek stranął za murkiem , żeby sąsiad niekoniecznie widział mnie siedzącą , a zasłanianie okien za kazdym wejsciem to też jakoś nie za bardzo. Hmmmmmm , ale jakby zmienić otwieranie dzrwi do zewnątrz i zrobić odbicie lustrzane to może faktycznie było by lepiej:D No to mam dwa zadania dow ykonania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.03.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 zanim się skończy budować, będzie pełno zmian pomysłu powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.04.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 no już coraz bardziej widać efekty jestem ciekawa, czy wam wyjdzie wrzesień fajnie byłoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.04.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 no już teraz efekty będzie widać dokładniej etap budowy najlepszy do obserwacji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.04.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Z racji , że anetinka mnie nie widzi w komentarzach , melduje się Zaglądam i czekam na uwagi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.04.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 dziękuję miłego dnia życzę i ... lecę się usunąć z dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.04.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 dziękuję miłego dnia życzę i ... lecę się usunąć z dziennika a właściwie nie idę się usuwać, a idę chyba zaległości zdjęciowe do swego dziennika powklejać Delfinka, termin przeprowadzki wciąż aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinapaweł 28.04.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ja również zaglądam tu, i jak widzę tempo w jakim Wasze mury rosna to aż mi lepiej na sercu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.04.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Co do przeprowadzki to termin jak najbardziej aktualny. A ponieważ mam wprawe w zamieszkiwaniu budowlanym to jakoś damy rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dziś stanęła cała ściana z wyjściem na taras . Z rana koparka ma być i wrzucić gruz nawieziony , a potem panowie biorą się za zamykanie ścian Zieleninka nam rośnie , wzeszły buraczki i sałata, ale podlewanie konefką marnei nam idzie , więc mamy zamiar w najbliższym czasie zakupić pompę. W czwartem rano ma przyjechać więźba tzn surowa jeszcze , bo za kubik inpregnacji biorą 100 zł , a i tak nie ma pewności czy zrobią to jak się należy. Także w ramach majówki w piątek będziemy malować. taka cena za impregnację? sami bez problemu umalujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ale migiem u was idzie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.05.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 No i setka moich zapisków na forum muratoska minęła:D Pisaraka może i ze mnie marna , ale to forum jaoś zobowiązuje mnie do systematyczności i kiedyś będzie fajnie poczytać co , kiedy się działo na naszej działeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 setki oczywiście gratuluję a postępy - jaka różnica już oby tak dalej do przodu ps. komin coś nie teges ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 teraz tak patrzę na wasz domek na górze chłopaki będą mieć pokoje? a kuchnię i łazienkę w jakim programie robiłaś? nie pamiętam, czy to się już pytałam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.05.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Tak , na górze będzie dla chlopców , ale oczywiście zanim ich tam przeprowadzimy będą mieszkać w pokoju na przeciwko sypialni naszej , na dole:) . Górę będziemy powolutku wykańczać zimowymi wieczorami. Programik to pro 100. Jest bardzo rozbudowany , ale wyszukaj sobie , bo któraś forumowiczka opisuje jak można dość szybko machnąć sobie wizualizację łazienki. Program to demo i jeśli zaczniesz pracowć to nie zapiszesz tego co zrobione , trzeba ciągnąć robotę do końca i zapisać tylko poszczególne obrazy . Kuchnia to projekt w programie ikea , te elementy to tylko pasują rozmiarowo i kolorkiem , kształtem , bo nie będzie u mnie kuchni z tego sklepu. Ale pozwolił mi tez jakoś sobie wyobraźić co i gdzie można ustawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.05.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 dzięki muszę właśnie wymyśleć rozkłąd w kuchni i w łazienkach, bo elektrycy czekają pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.05.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A nie ma za co Mam madzieje , ze już niedługo te moje zabawy z programami przdadzą się właśnie elektrykom:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 06.05.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Delfina witam serdecznie przegladalam wlasnie Twoj dziennik i widze, ze na etapie robienia fundamentow z dzialki mieliscie blotko .... Jak poradziliscie sobie z ta woda kopiac lawy ?? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.05.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Grzęźli masakrycznie , bo malo , że to błoto , ale to glina jest:) Teraz jak to poschło to jak po betonie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts