Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Narazie dzieć mi usypią więc za momencik może uda mi się zgrać fotki:). Co do projektu kuchni to juz mam zmianę:)))). Ciekawe ile jeszcze razy pozmieniam. Tak , masz racje , za dużo nawaliłam tych szafek. Mając spiżarnie raczej nie ma co zawalać przestrzeni. Takze wezmę się za robotę i wrzuce nowy projekcik, który już rozrysowałam wstępnie. Co do kibelka to jest tak , że to będzie jedyny na dole , więc i goście będą tam przychodzić w celu wiadomym :p . Przedzieliłam łazienkę na dwie częsci , żeby ukryć wannę , a na niej butelczyny z płynami , obok kosz na bieliznę i nasze reczniki. Kibelek stranął za murkiem , żeby sąsiad niekoniecznie widział mnie siedzącą , a zasłanianie okien za kazdym wejsciem to też jakoś nie za bardzo. Hmmmmmm , ale jakby zmienić otwieranie dzrwi do zewnątrz i zrobić odbicie lustrzane to może faktycznie było by lepiej:D No to mam dwa zadania dow ykonania:)

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
Dziś stanęła cała ściana z wyjściem na taras . Z rana koparka ma być i wrzucić gruz nawieziony , a potem panowie biorą się za zamykanie ścian :D Zieleninka nam rośnie , wzeszły buraczki i sałata, ale podlewanie konefką marnei nam idzie , więc mamy zamiar w najbliższym czasie zakupić pompę. W czwartem rano ma przyjechać więźba tzn surowa jeszcze , bo za kubik inpregnacji biorą 100 zł , a i tak nie ma pewności czy zrobią to jak się należy. Także w ramach majówki w piątek będziemy malować:).

taka cena za impregnację? :o :o :o :o

sami bez problemu umalujecie :)

Tak , na górze będzie dla chlopców , ale oczywiście zanim ich tam przeprowadzimy będą mieszkać w pokoju na przeciwko sypialni naszej , na dole:) . Górę będziemy powolutku wykańczać zimowymi wieczorami.

Programik to pro 100. Jest bardzo rozbudowany , ale wyszukaj sobie , bo któraś forumowiczka opisuje jak można dość szybko machnąć sobie wizualizację łazienki. Program to demo i jeśli zaczniesz pracowć to nie zapiszesz tego co zrobione , trzeba ciągnąć robotę do końca i zapisać tylko poszczególne obrazy . Kuchnia to projekt w programie ikea , te elementy to tylko pasują rozmiarowo i kolorkiem , kształtem , bo nie będzie u mnie kuchni z tego sklepu. Ale pozwolił mi tez jakoś sobie wyobraźić co i gdzie można ustawić.