aneta-we 08.09.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Też myślę, że kuchenka w piwnicy się przyda. W upały latem nie będę piekła w domu A moje przerażenie niestety nie dotyczy tylko pieca Ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A noi właśnie , u nas nie dają pozwolenia na oczyszczalnie już bo kanalize robią i czuja szmal. A poza tym u nas wody gruntowe bardzo wysoko są , i trzeba by do rowu odprowadzać wodę , a to też trzeba pozwolenia. Ostatnio też czytam , że oczyszczalnia to nie taka łatwa sprawa , a chodzi tu o chemię , trzeba ograniczyć , a czasem nawet zrezygnować ja z domestosów czy odplamiaczy jakiś.Chociaż my bardzo chcieliśmy oczyszczalnie też słyszałam o tej chemii, ale z drugiej strony, wiecie, jakie duże zastosowanie ma np. ocet do czyszczenia wszystkiego ? A no fakt , czytam ostatnio tysiące porad czyszczenia kafli i ocet ot podstawa. I popatrz jak taniej będzie z chemią , nie ma płacenia za kanalizę , pilnowanaio i płacenia szamba. Dwa razy do roku dopatrzysz oczyszczalnie i z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 no właśnie to było głównym decydującym punktem wiem, co się działo u siostry z szambem, więc ... od razu wiedzieliśmy, że chcemy oczyszczalnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 no właśnie to było głównym decydującym punktem wiem, co się działo u siostry z szambem, więc ... od razu wiedzieliśmy, że chcemy oczyszczalnię No u nas kanalizacja ma być do 2012 także może szambo nam wytrzyma bez problemowo do tego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 u nas też tak jakoś w planach jest ale ... ja nie chcę, więc decyzja zapadła a poza tym niech robią kanalizację, bo na wsiach czuć, kto spuszcza w rowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ok,i zmykam się uczłowieczyć i wio na plac , bo zaczyanją zadymiać w domu , ja dre się , ze gardlo wysiada , ale to nic nie pomaga. A dziś cały dionek z nimi sam na sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 oj jeszcze trochę będą przed własnym domem, na własnym podwórku się bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A powiem Ci , że tego placu to chyba będzie mi brak . W sumie to zanim przeprowadzka to i sezon placowy się skończy , bo będzie za zimno na siedzenie , trzeba będzie spacerować .A na wiosnę na bank będe ładować towarzystwo do auta i gnać na miastowy placyk;) Dzieciaczki moje mają tu stałą grupkę można powiedzieć przyjaciół . Nie wspomne o mnie , że jest do kogo gębe otworzyć , pogadac o garach i sprzataniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ja tam typ samotnika , więc mi tam wszędzie dobrze, gdzie jest cisza i spokój i widzę, że inwestorek też lubi się odizolować a gdy jest w gronie, niestety, ale robi się przywódcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A ja odwrotnie , muszę gdzieś wyjść do ludzi , do sklepu . A na urlop jade tam gdzie wieczorami muzyka , prztupajka i piwko jest . A dzieciaczki też rwą sieę do rówieśników. Może jakby chodziły do szkoły czy przedszkola to inaczej by było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ja na wakacjach marzyłabym o świętym spokoju - spacery po górach, łowienie ryb - to by mi pasowało a dziecko to taka powsinoga, wszędzie go pełno, ale ma chwile samotności, które lubi szczęście, ze i mąż ma podobny charakter - to typowy domator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A nasza trzecia siostra gdzie? Pracuje pilnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 no możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.09.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Pracowałam pracowałam ale już mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.09.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 anetina już do domu poszła. Ja jeszcze pół godzinki, później muszę kupić olej do samochodu jechać zamówić myjkę ciśnieniową i z ojcem zamówić wanne. i podoba mi się moja łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ooooooo jesteś A jaką wnnę kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 anetina już do domu poszła. Ja jeszcze pół godzinki, później muszę kupić olej do samochodu jechać zamówić myjkę ciśnieniową i z ojcem zamówić wanne. i podoba mi się moja łazienka ale mój grafik znasz czyżby wymiana oleju czekała? ja muszę zrobić, ale jakoś ... nie mam czasu a łazienka ... rzeczywiście masz piękną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 dobrze, że Seba ma żonę, która pilnuje wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 a w ogóle dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 09.09.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 I ja się przywitam DZIEŃ DOBRY , a ja dziś mam wolne tzn. nie zupełnie bo siedzę w domku i dziecka pilnuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts