Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A noi właśnie , u nas nie dają pozwolenia na oczyszczalnie już bo kanalize robią i czuja szmal. A poza tym u nas wody gruntowe bardzo wysoko są , i trzeba by do rowu odprowadzać wodę , a to też trzeba pozwolenia. Ostatnio też czytam , że oczyszczalnia to nie taka łatwa sprawa , a chodzi tu o chemię , trzeba ograniczyć , a czasem nawet zrezygnować ja z domestosów czy odplamiaczy jakiś.Chociaż my bardzo chcieliśmy oczyszczalnie :-?

też słyszałam o tej chemii, ale z drugiej strony, wiecie, jakie duże zastosowanie ma np. ocet do czyszczenia wszystkiego ?

A no fakt , czytam ostatnio tysiące porad czyszczenia kafli i ocet ot podstawa. :wink: I popatrz jak taniej będzie z chemią , nie ma płacenia za kanalizę , pilnowanaio i płacenia szamba. Dwa razy do roku dopatrzysz oczyszczalnie i z głowy.

A powiem Ci , że tego placu to chyba będzie mi brak . :wink: W sumie to zanim przeprowadzka to i sezon placowy się skończy , bo będzie za zimno na siedzenie , trzeba będzie spacerować .A na wiosnę na bank będe ładować towarzystwo do auta i gnać na miastowy placyk;) Dzieciaczki moje mają tu stałą grupkę można powiedzieć przyjaciół . Nie wspomne o mnie , że jest do kogo gębe otworzyć , pogadac o garach i sprzataniu :wink:

anetina już do domu poszła. Ja jeszcze pół godzinki, później muszę kupić olej do samochodu jechać zamówić myjkę ciśnieniową i z ojcem zamówić wanne.

i podoba mi się moja łazienka :D

ale mój grafik znasz :D

czyżby wymiana oleju czekała?

ja muszę zrobić, ale jakoś ... nie mam czasu :D

a łazienka ... rzeczywiście masz piękną :)