Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

Jedno badanie nie wyszło bopróbka źle pobrana

może dzisiaj będzie wynik drugiego

wczoraj i dzisiaj montaż pieca itd

no i dzisiaj mąz zaczyna malować pokoje

na potem zostawiamy salon, wc, spiżarnię wiatrołap i schody ( u nas w salonie)

Lazienka prawie gotowa - też mam jedną scianę bez kafli jakaś struktura będzie,

Twoje kafle bardzo eleganckie i super pomysł z fototapetą- pomarańczowy akcent przełamie delikatnie szarość a kamienie będą pod jakąs szybą czy tak luzem?

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jedno badanie nie wyszło bopróbka źle pobrana

może dzisiaj będzie wynik drugiego

wczoraj i dzisiaj montaż pieca itd

no i dzisiaj mąz zaczyna malować pokoje

na potem zostawiamy salon, wc, spiżarnię wiatrołap i schody ( u nas w salonie)

Lazienka prawie gotowa - też mam jedną scianę bez kafli jakaś struktura będzie,

Twoje kafle bardzo eleganckie i super pomysł z fototapetą- pomarańczowy akcent przełamie delikatnie szarość a kamienie będą pod jakąs szybą czy tak luzem?

Na razie posostanie bez szyby . Wiem wiem będzie się syfić no ale cóż :roll: Chcę też wprowadzić pomarańczowe akcenty lekkie typu ręcznik jakiś , dywanik pod umywalką dlikatny.

Hej Delfino!

O rany Ty to rozrzutna jestes :wink: wydajesz ta kase i wydajesz :wink: :wink:

....chcialoby sie na siebie... :lol: :lol: :lol:

Mi sie kiedys Remi w domu zamknal, jak mial 3 latka :lol: :lol: otworzylam drzwi; klucze zostawilam na polce na kaloryferze; mlodego do domu;, siaty do domu; odwrocilam sie do samochodu, by reszte toreb przyniesc....a mlody za klamke i przed nosem mi drzwi zatrzasnal...oczywiscie klamke mamy zatrzaskowa... :roll: :roll:

Ja Go instuuje jak drzwi od srodka otworzyc, a On mi pomachal przez szybe w drzwiach i w druga strone...musialam dzwonic do meza, by przyjechal z pracy i mi drzwi otworzyl, bo pod domem stoje...

...w miedzy czasie mody zglodnial, sie poryczal...ale drzwi nie otworzyl...od tego dnia mam nauczke...nigdy juz nie otwieram drzwi i nie zostawiam kluczy w srodku, jak sama jestem na zewnatrz.... Remi ma juz 12 lat, a ja to ciagle pamietam :lol: :lol:

Dzieciarnia..i nie wiem kto tu kogo szkoli...czy matka syna, czy syn matke? :lol:

Maja

Tiaa , teraz liczymy fakturki i trzeba składać o druga transze kredytową . A mowiłam Sebie weź jedą na raz , a teraz tylko klopot:/

my już jesteśmy po wszystkich transzach, teraz przez rok odsetki potem dopiero kapitał :cry: ,

kasy idzie tak dużo, że aż przerażenie człowieka bierze :o

ale ile by się nie miało to ciągle za mało :roll: :oops:

ja też bym chciała być kurą domową :(

chyba się starzeję :D

ja czasami też bym chciała posiedzieć w domu z dzieciami i gotować obiadki, ale nie mogę sobie na to pozwolić, wiecie -kasa, do kitu z taka polityka prorodzinną :evil:

Tylko jak długo tak można?...Na prawdę można mieć takiego siedzenia po dziurki w nosie.

Nadrobiłam zaległości :D

I buziaki wekendowe zostawiam :wink: