arokozak 11.09.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Jedno badanie nie wyszło bopróbka źle pobranamoże dzisiaj będzie wynik drugiegowczoraj i dzisiaj montaż pieca itdno i dzisiaj mąz zaczyna malować pokojena potem zostawiamy salon, wc, spiżarnię wiatrołap i schody ( u nas w salonie)Lazienka prawie gotowa - też mam jedną scianę bez kafli jakaś struktura będzie,Twoje kafle bardzo eleganckie i super pomysł z fototapetą- pomarańczowy akcent przełamie delikatnie szarość a kamienie będą pod jakąs szybą czy tak luzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.09.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 no to dzisiaj macie dużo w planach no a te kamienie u Delfinki - super pomysł ciekawa jestem, jak w realu to będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.09.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Berek . A no trzeba , bo to sekundy i coś wywiną . Ale zimniesto się zrobiło dzisiaj , brrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.09.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 a u mnie ciepło nawet bardzio, rano trochę pokropiło ale tareaz jest cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.09.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Jedno badanie nie wyszło bopróbka źle pobrana może dzisiaj będzie wynik drugiego wczoraj i dzisiaj montaż pieca itd no i dzisiaj mąz zaczyna malować pokoje na potem zostawiamy salon, wc, spiżarnię wiatrołap i schody ( u nas w salonie) Lazienka prawie gotowa - też mam jedną scianę bez kafli jakaś struktura będzie, Twoje kafle bardzo eleganckie i super pomysł z fototapetą- pomarańczowy akcent przełamie delikatnie szarość a kamienie będą pod jakąs szybą czy tak luzem? Na razie posostanie bez szyby . Wiem wiem będzie się syfić no ale cóż Chcę też wprowadzić pomarańczowe akcenty lekkie typu ręcznik jakiś , dywanik pod umywalką dlikatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.09.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 a u mnie ciepło nawet bardzio, rano trochę pokropiło ale tareaz jest cieplutko A co ty siostra , wypizagła mnie na maźa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 a u mnie ciepło nawet bardzio, rano trochę pokropiło ale tareaz jest cieplutko A co ty siostra , wypizagła mnie na maźa. nie mogłam zajarzyć o co Ci chodzi, ale już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.09.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 a u mnie ciepło nawet bardzio, rano trochę pokropiło ale tareaz jest cieplutko u mnie też cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.09.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Mialo być na maxa:D , W każdym razie zmarzlam na kość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.09.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 to przesyłąm ci troche naszego ciepełka http://www.svt.pl/slonce3d.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.09.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 u mnie takie słoneczko w realu świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.09.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 znikam życze miłego weekendu do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.09.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Hej Delfino! O rany Ty to rozrzutna jestes wydajesz ta kase i wydajesz ....chcialoby sie na siebie... Mi sie kiedys Remi w domu zamknal, jak mial 3 latka otworzylam drzwi; klucze zostawilam na polce na kaloryferze; mlodego do domu;, siaty do domu; odwrocilam sie do samochodu, by reszte toreb przyniesc....a mlody za klamke i przed nosem mi drzwi zatrzasnal...oczywiscie klamke mamy zatrzaskowa... Ja Go instuuje jak drzwi od srodka otworzyc, a On mi pomachal przez szybe w drzwiach i w druga strone...musialam dzwonic do meza, by przyjechal z pracy i mi drzwi otworzyl, bo pod domem stoje... ...w miedzy czasie mody zglodnial, sie poryczal...ale drzwi nie otworzyl...od tego dnia mam nauczke...nigdy juz nie otwieram drzwi i nie zostawiam kluczy w srodku, jak sama jestem na zewnatrz.... Remi ma juz 12 lat, a ja to ciagle pamietam Dzieciarnia..i nie wiem kto tu kogo szkoli...czy matka syna, czy syn matke? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.09.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Tiaa , teraz liczymy fakturki i trzeba składać o druga transze kredytową . A mowiłam Sebie weź jedą na raz , a teraz tylko klopot:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 12.09.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Tiaa , teraz liczymy fakturki i trzeba składać o druga transze kredytową . A mowiłam Sebie weź jedą na raz , a teraz tylko klopot:/ my już jesteśmy po wszystkich transzach, teraz przez rok odsetki potem dopiero kapitał , kasy idzie tak dużo, że aż przerażenie człowieka bierze ale ile by się nie miało to ciągle za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.09.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 ja też bym chciała być kurą domową chyba się starzeję ja czasami też bym chciała posiedzieć w domu z dzieciami i gotować obiadki, ale nie mogę sobie na to pozwolić, wiecie -kasa, do kitu z taka polityka prorodzinną Tylko jak długo tak można?...Na prawdę można mieć takiego siedzenia po dziurki w nosie. Nadrobiłam zaległości I buziaki wekendowe zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.09.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Przesyłam buźiaki tyż Nie , no może i poszedł by do roboty , ale ja nie uczona i pozostaje praca w sklepie lub na taśmie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.09.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Przesyłam buźiaki tyż Nie , no może i poszedł by do roboty , ale ja nie uczona i pozostaje praca w sklepie lub na taśmie;)Spoko mnie się też studiować nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.09.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Dzieciarnia..i nie wiem kto tu kogo szkoli...czy matka syna, czy syn matke? dzieci dokształcają rodziców :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.09.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Tiaa , teraz liczymy fakturki i trzeba składać o druga transze kredytową . A mowiłam Sebie weź jedą na raz , a teraz tylko klopot:/ ja miałam 3 ale trzeciej jeszcze nie rozliczyłam - a juz kasa poszła gorzej ze spłatą :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts