Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

Przesyłam buźiaki tyż;) Nie , no może i poszedł by do roboty , ale ja nie uczona i pozostaje praca w sklepie lub na taśmie;)

a dzięki studiom byłoby lepiej ???

ej teraz to fizyczny ma więcej kasy niż umysłowy

pomieszało się w naszych czasach

dlatego jak mi syn zdecyduje sie na zawodówkę, z całego serca go tam skieruję :)

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przesyłam buźiaki tyż;) Nie , no może i poszedł by do roboty , ale ja nie uczona i pozostaje praca w sklepie lub na taśmie;)

dlatego jak mi syn zdecyduje sie na zawodówkę, z całego serca go tam skieruję :)

Eeee tam studia...i co z tego, ze sie je ma!! Czy to znaczy ze trzeba zasowac do konca zycia i jeden dzien dluzej? :wink: ...jest taki okres w zyciu czlowieka, ze kompletnie by sie wszystko rzucilo i w domu zostalo...wyksztalcenie w tym nie ma zadnego znaczenia...

Studia mam, ale gdyby mi maz powiedzial, ze nie musze pracowac, to zostalabym w domu...poszlabym sobie tylko na jakis kurs ukladania kwiatow...kuchni wloskiej...tak by miec wychodne...

....niestety nierealne..lotto robie co tydzien i jakos...cholerka...inne kupony wygrywaja, ale nie moj :lol: :lol:

Kredyt na dom do splacenia...dzieci w szkole wiecznie na cos potrzebuja...rachunki i podatki ida w gore...trzeba pracy sie trzymac, poki jest...

...ale marzenia to piekna rzecz....

Wtedy bym sobie siedziala 2 miesiace..a nawet i 3 na Kaszubach latem...bo nie musialbym sie do pracy spieszyc...wiadomo - urlop 2 tygodnie i koniec!!

Zima, gdyby spadl snieg, to tez bym na Kaszuby, na gorki przyjechala w lutym gdy dzieci maja wolne...

....

....

aaaa....do roboty musze wracac...cholercia!!

Witam babeczki po weekendzie. :wink: No , może załapałabym się przynajmniej do biura , popracowała na góra dwie zmiany , miała wolne święta , soboty , nie zostawała nadgodzinowo za co nikt nawet nie mysli płacić. :-?

No mój Seba mgr ekonomii i kosteczkę układa :wink: , fakt , że te studia pozwaliły mu może w starcie.

Eeee tam studia...i co z tego, ze sie je ma!! Czy to znaczy ze trzeba zasowac do konca zycia i jeden dzien dluzej? :wink: ...jest taki okres w zyciu czlowieka, ze kompletnie by sie wszystko rzucilo i w domu zostalo...wyksztalcenie w tym nie ma zadnego znaczenia...

Studia mam, ale gdyby mi maz powiedzial, ze nie musze pracowac, to zostalabym w domu...poszlabym sobie tylko na jakis kurs ukladania kwiatow...kuchni wloskiej...tak by miec wychodne...

....niestety nierealne..lotto robie co tydzien i jakos...cholerka...inne kupony wygrywaja, ale nie moj :lol: :lol:

Kredyt na dom do splacenia...dzieci w szkole wiecznie na cos potrzebuja...rachunki i podatki ida w gore...trzeba pracy sie trzymac, poki jest...

...ale marzenia to piekna rzecz....

Wtedy bym sobie siedziala 2 miesiace..a nawet i 3 na Kaszubach latem...bo nie musialbym sie do pracy spieszyc...wiadomo - urlop 2 tygodnie i koniec!!

Zima, gdyby spadl snieg, to tez bym na Kaszuby, na gorki przyjechala w lutym gdy dzieci maja wolne...

....

....

aaaa....do roboty musze wracac...cholercia!!

Oj , tak , fajnie się siedzi w domku. Muszę tylko chyba może na jakiś kursik sie zapisać. :wink:

Hej!

Miło tu u Delfiny czesto zaglądam i muszę Wam wszystkim się pochwalić bo nie wytrzymam - mam DZIAŁAJĄCE ogrzewanie od dzisiaj !!!

A i dzisiaj po południu się wprowadzamy - jakos to będzie - na pewno ciepło

polecam stronkę INVADO - my tam zamawialiśmy drzwi - dzisiaj mają przyjechać

Hej!

Miło tu u Delfiny czesto zaglądam i muszę Wam wszystkim się pochwalić bo nie wytrzymam - mam DZIAŁAJĄCE ogrzewanie od dzisiaj !!!

A i dzisiaj po południu się wprowadzamy - jakos to będzie - na pewno ciepło

polecam stronkę INVADO - my tam zamawialiśmy drzwi - dzisiaj mają przyjechać

No właśnie myślałam o Tobie od ranka. :wink: Zastanawiałm się jak poszła przeprowadzka. Dobrze , że ogrzewanko działa to już będzie przytulniej . Daj znać jak będziesz mogła jak wam się mieszka . Nie martw się , dacie sobie radę , a budowa szybciej stanie się domkiem jak będziecie tam mieszkać :)

najgorzej z wybieraniem jak nie masz żadnej pomocy. Mi nikt nie chciał doradzić - wybieraj sama to tobie ma się podobać - kafle to był mój najgorszy koszmar - z łazienką męczyłam się strasznie jak zaczęłam myśleć o kibelku to dałam za wygraną i kładziemy to samo co w łazience

Da się tu jakoś wkleić fotkę ? to pokaże wam moje wypociny:)