anetina 14.09.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Przesyłam buźiaki tyż Nie , no może i poszedł by do roboty , ale ja nie uczona i pozostaje praca w sklepie lub na taśmie;) a dzięki studiom byłoby lepiej ??? ej teraz to fizyczny ma więcej kasy niż umysłowy pomieszało się w naszych czasach dlatego jak mi syn zdecyduje sie na zawodówkę, z całego serca go tam skieruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.09.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 a w ogóle dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.09.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Przesyłam buźiaki tyż Nie , no może i poszedł by do roboty , ale ja nie uczona i pozostaje praca w sklepie lub na taśmie;) a dzięki studiom byłoby lepiej ??? ej teraz to fizyczny ma więcej kasy niż umysłowy pomieszało się w naszych czasach dlatego jak mi syn zdecyduje sie na zawodówkę, z całego serca go tam skieruję Eeee tam studia...i co z tego, ze sie je ma!! Czy to znaczy ze trzeba zasowac do konca zycia i jeden dzien dluzej? ...jest taki okres w zyciu czlowieka, ze kompletnie by sie wszystko rzucilo i w domu zostalo...wyksztalcenie w tym nie ma zadnego znaczenia... Studia mam, ale gdyby mi maz powiedzial, ze nie musze pracowac, to zostalabym w domu...poszlabym sobie tylko na jakis kurs ukladania kwiatow...kuchni wloskiej...tak by miec wychodne... ....niestety nierealne..lotto robie co tydzien i jakos...cholerka...inne kupony wygrywaja, ale nie moj Kredyt na dom do splacenia...dzieci w szkole wiecznie na cos potrzebuja...rachunki i podatki ida w gore...trzeba pracy sie trzymac, poki jest... ...ale marzenia to piekna rzecz.... Wtedy bym sobie siedziala 2 miesiace..a nawet i 3 na Kaszubach latem...bo nie musialbym sie do pracy spieszyc...wiadomo - urlop 2 tygodnie i koniec!! Zima, gdyby spadl snieg, to tez bym na Kaszuby, na gorki przyjechala w lutym gdy dzieci maja wolne... .... .... aaaa....do roboty musze wracac...cholercia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 14.09.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Przesyłam buźiaki tyż Nie , no może i poszedł by do roboty , ale ja nie uczona i pozostaje praca w sklepie lub na taśmie;) a dzięki studiom byłoby lepiej ??? ej teraz to fizyczny ma więcej kasy niż umysłowy pomieszało się w naszych czasach dlatego jak mi syn zdecyduje sie na zawodówkę, z całego serca go tam skieruję Witam babeczki po weekendzie. No , może załapałabym się przynajmniej do biura , popracowała na góra dwie zmiany , miała wolne święta , soboty , nie zostawała nadgodzinowo za co nikt nawet nie mysli płacić. No mój Seba mgr ekonomii i kosteczkę układa , fakt , że te studia pozwaliły mu może w starcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 14.09.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Przesyłam buźiaki tyż Nie , no może i poszedł by do roboty , ale ja nie uczona i pozostaje praca w sklepie lub na taśmie;) a dzięki studiom byłoby lepiej ??? ej teraz to fizyczny ma więcej kasy niż umysłowy pomieszało się w naszych czasach dlatego jak mi syn zdecyduje sie na zawodówkę, z całego serca go tam skieruję Eeee tam studia...i co z tego, ze sie je ma!! Czy to znaczy ze trzeba zasowac do konca zycia i jeden dzien dluzej? ...jest taki okres w zyciu czlowieka, ze kompletnie by sie wszystko rzucilo i w domu zostalo...wyksztalcenie w tym nie ma zadnego znaczenia... Studia mam, ale gdyby mi maz powiedzial, ze nie musze pracowac, to zostalabym w domu...poszlabym sobie tylko na jakis kurs ukladania kwiatow...kuchni wloskiej...tak by miec wychodne... ....niestety nierealne..lotto robie co tydzien i jakos...cholerka...inne kupony wygrywaja, ale nie moj Kredyt na dom do splacenia...dzieci w szkole wiecznie na cos potrzebuja...rachunki i podatki ida w gore...trzeba pracy sie trzymac, poki jest... ...ale marzenia to piekna rzecz.... Wtedy bym sobie siedziala 2 miesiace..a nawet i 3 na Kaszubach latem...bo nie musialbym sie do pracy spieszyc...wiadomo - urlop 2 tygodnie i koniec!! Zima, gdyby spadl snieg, to tez bym na Kaszuby, na gorki przyjechala w lutym gdy dzieci maja wolne... .... .... aaaa....do roboty musze wracac...cholercia!! Oj , tak , fajnie się siedzi w domku. Muszę tylko chyba może na jakiś kursik sie zapisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.09.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arokozak 15.09.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Hej!Miło tu u Delfiny czesto zaglądam i muszę Wam wszystkim się pochwalić bo nie wytrzymam - mam DZIAŁAJĄCE ogrzewanie od dzisiaj !!! A i dzisiaj po południu się wprowadzamy - jakos to będzie - na pewno ciepło polecam stronkę INVADO - my tam zamawialiśmy drzwi - dzisiaj mają przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.09.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 no to gratki z okazji przeprowadzki a mozę jakieś fotki z wnętrza domu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 15.09.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Hej! Miło tu u Delfiny czesto zaglądam i muszę Wam wszystkim się pochwalić bo nie wytrzymam - mam DZIAŁAJĄCE ogrzewanie od dzisiaj !!! A i dzisiaj po południu się wprowadzamy - jakos to będzie - na pewno ciepło polecam stronkę INVADO - my tam zamawialiśmy drzwi - dzisiaj mają przyjechać No właśnie myślałam o Tobie od ranka. Zastanawiałm się jak poszła przeprowadzka. Dobrze , że ogrzewanko działa to już będzie przytulniej . Daj znać jak będziesz mogła jak wam się mieszka . Nie martw się , dacie sobie radę , a budowa szybciej stanie się domkiem jak będziecie tam mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 15.09.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 dzień doberek A witam w ten mglisty u mnie poranek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.09.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 pikuś .... wykończeniówka to podobno pikuś ja wysiadam przy wybieraniu płytek nie wyobrazam siebie przy wyborze drzwi czy czegokolwiek innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 15.09.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 No własnie ja najgorsze jak dla mnie mam za sobą. Czyli projekt i wybór łazienki oraz kuchni. Myślałam , że z drzwiami pójdzie szybciutko. No , nic , a może będzie taki sponton jak z wszystkim , rozmyslałam zimą , rysowalam , oglądałam ,a teraz wybieram coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arokozak 15.09.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 najgorzej z wybieraniem jak nie masz żadnej pomocy. Mi nikt nie chciał doradzić - wybieraj sama to tobie ma się podobać - kafle to był mój najgorszy koszmar - z łazienką męczyłam się strasznie jak zaczęłam myśleć o kibelku to dałam za wygraną i kładziemy to samo co w łazienceDa się tu jakoś wkleić fotkę ? to pokaże wam moje wypociny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.09.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 da się dawaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 15.09.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 kofana da się. Musisz mieć zdjęcia na interencie tzn w albumie internetowym np picassa. I tam w właściwościach zdjęcia nasz adres fotki , kopiujesz to .Wpisujesz tu wklejasz to co skopiowałaś i zakańczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arokozak 15.09.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 kurcze musicie jednak dać mi troch czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 15.09.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Spokojnie, my tu koczujemy do 15 , a ja potem późnym wieczorkiem, także zgraj sobie fotki do albumu, a jak nie dasz rady wkleić wrzuć tu linki do fotek , a ja je wstawie tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.09.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 do 15 koczujemy a wieczorkiem ja nie , bo netu w domu obecnie nie mam chyba czas się rozejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.09.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 do 15 koczujemy a wieczorkiem ja nie , bo netu w domu obecnie nie mam chyba czas się rozejrzeć internet do nowego domu tez spędza mi sen z powiek. Juz zapowiedziałam Ł., że może nie byc telewiozra ale internet MUSI być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.09.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 telewizor będzie u nas ale taki 2 w 1 z monitorem ale net musi być tv oglądamy rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts