Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spoko bedzie , bedzie :D U mnie tez taki cóś kolorek zawita , a na dokładkę szafki górne na połysk białe :wink: i kuchnia otwarta na salon :wink: . Wiecie co? Chyba net mi nie bedzie potrzebny w nowym domu . Czemu? Bo bede sprzatac , sprzątać i sprzątac :lol: . Na podłdze w kuchni widzę gres podobny ,a może i taki sam jak mój. :wink: Łazienka miala być tez w brązie , ale w ostatniej chwili przeszłam na szarości :wink:

dzisiaj wygląda to już dużo lepiej w kuchni brakuje tylko trzech frontów, łazienka już zafugowana na fotce ten jasny trochę przekłąmany, a kwiatki na tych ciemnych super odbijają światło. Mi tam się podoba mam nadzieję że Wam też :wink:

Bardzo ładnie :D i jak się już lekko zadomowisz to zrób fotki całej łazienki i kuchenki.

Spoko bedzie , bedzie :D U mnie tez taki cóś kolorek zawita , a na dokładkę szafki górne na połysk białe :wink: i kuchnia otwarta na salon :wink: . Wiecie co? Chyba net mi nie bedzie potrzebny w nowym domu . Czemu? Bo bede sprzatac , sprzątać i sprzątac :lol: . Na podłdze w kuchni widzę gres podobny ,a może i taki sam jak mój. :wink: Łazienka miala być tez w brązie , ale w ostatniej chwili przeszłam na szarości :wink:

a jak z nami będziesz się kontaktować :( :( :(

musisz mieć net :D

Eeeeeee , nie . Mam wrażenie , że im bliżej końca tym więcej do roboty. :-?

Właściwie to odetchnę jak w grzejnikach bedzie ciepło i prąd dotrze do kontaktów.A tu jezscze mamy trochę cyrku. Hydraulik wraca z urlopu ok 20 i potem musi dokończyć rurki od centralnego czyli przeciągnąć je przez garaż . W zasadzie to robota na trzy godzinki. Piec zamawiamy chyba dziś , ale żeby go wstawić musieliśmy wyr abć dziurę w kotlowni , bo wylot konina zrobiony nisko. I teraz trzeba wylać chydziak , zpapować ułożyc styropian wylać podlogę i wtedy można postawić piec.

Pird.. elektryk też sra sie z robotą i puszki już mamy wszystkie , ale trzeba uzbroić skrzynkę . W sumie to te prace mogą być wykonywane w jednym czasie , tyle dobrze. Najpóźniej 7 października musi wejsć kafelkarz , żeby przygotować kuchnię pod meble , ale w sumie to też dwa dni , góra trzy i może przechodzić do łazienki . Także jakby tak popatrzył pozytywnie to wprowadzę się na lepszą wykończeniówkę niż planowaliśmy :lol: . Najwyżej , jak nei będzie paneli to pomieszkamy ze dwa tygodnie na kartonikach.

Po niedzieli chyba przyjedzie mój teść to coś pomoże nam.

cześć kobitki:)

melduję ze pierwsza noc w domu minęła - było super:)

mój mąż się zaparł i wczoraj o 23 jeszcze poskładał łóżko w sypialni

-kompałam się we własnej wannie

-kaloryfery i podłoga cieplutkie

-mała niespodzianka - nasza sypialnia sasiaduje z kotłownią - piecyk słodko bulgocze - nawet mnie to uspiło

Rano mój syncio wyszedło przed dom spojrzał na pole usłane mgła i stwierdził " ale tu zakurzone"

cześć kobitki:)

melduję ze pierwsza noc w domu minęła - było super:)

mój mąż się zaparł i wczoraj o 23 jeszcze poskładał łóżko w sypialni

-kompałam się we własnej wannie

-kaloryfery i podłoga cieplutkie

-mała niespodzianka - nasza sypialnia sasiaduje z kotłownią - piecyk słodko bulgocze - nawet mnie to uspiło

Rano mój syncio wyszedło przed dom spojrzał na pole usłane mgła i stwierdził " ale tu zakurzone"

zazdraszczam tak cichutko :)

czyli ... już na swoim :) ale fajnie :)