aneta-we 16.09.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 arokozak gratuluje przeprowadzki. Napisz jak to przezyłaś, te kartony, rozpakowywanie Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arokozak 16.09.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 o kochane to przezycie niezapomniane poprostu rzuciliśmy nasze rzeczy na kurz i pył sami się na łóżko i poszliśmy spać To wszystko jeszcze przede mną sprzątanie i to permanentne bo salon ciągle jeszcze w stanie mocno budowlanym ale jest super wstać rano u siebie po trzech miesiacach tułaczki zresztą nie jest żle budowę rozpoczeliśmy 15 kwietnia jest jeszcz dużo do zrobienia ale da się mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 no to łądnie się wyrobiliściemy co prawda niby niespełna 1,5 miesiaca wcześniej, ale 2 piętra hurtem lecimy oj kiedy i my siostrzyczki będziemy na swoim ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.09.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 no proszę arokozak - gratuluję przeprowadzki, bardzo szybko Wam to poszło, jak takie pole zakurzone to bierz za miotłe i odkurzaj (ale dzieci mają skojarzenia ) anetinko - ja muszę być na swoim najpóźniej 5 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.09.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 anetinko - ja muszę być na swoim najpóźniej 5 listopada ja mam czas na wyprowadzkę do końca października, ale planuje w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a ja czasu nie mam ograniczone - póki co rodzice dzielnie z nami wytrzymują ale na spokojnie do świąt chcemy być już na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.09.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 cześć kobitki:) melduję ze pierwsza noc w domu minęła - było super:) mój mąż się zaparł i wczoraj o 23 jeszcze poskładał łóżko w sypialni -kompałam się we własnej wannie -kaloryfery i podłoga cieplutkie -mała niespodzianka - nasza sypialnia sasiaduje z kotłownią - piecyk słodko bulgocze - nawet mnie to uspiło Rano mój syncio wyszedło przed dom spojrzał na pole usłane mgła i stwierdził " ale tu zakurzone" O jka fajnie. A możesz napisac jaką grubość ma ściana , bo u nas sypialnia też koło kotłowni:DAleż zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.09.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 anetinko - ja muszę być na swoim najpóźniej 5 listopada ja mam czas na wyprowadzkę do końca października, ale planuje w połowie E to my niezła grupka , za najdalej 1,5 miesiaca mamy mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.09.2009 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 anetinko - ja muszę być na swoim najpóźniej 5 listopada ja mam czas na wyprowadzkę do końca października, ale planuje w połowie E to my niezła grupka , za najdalej 1,5 miesiaca mamy mieszkać no to musimy się trzymać razem w doli i niedoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 fajnie z tymi terminami dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Dzień dobry, fajnie fajnie tylko jak z tym wszystkim zdążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 zdąży się albo ... przeprowadzka na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 zdąży się albo ... przeprowadzka na budowę o to to to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 zdąży się albo ... przeprowadzka na budowę o to to to to nie straszcie . Ja zaraz po przeprowadzce zostaję na nowym sama z trójka dzieciarni. Poza tym praca zawodowa Gdybym jeszcze miała mieszkać na "budowie" Chociaz wszystkiego na pewno nie będzie np. drzwi wewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ja nawet nie marzę o drzwiach ale chyba na dół muszą być - ale tu tylko łazienka i gabinet no i właściwie do garazu, do kotłowni i do wiatrołapu - ale to może chyba ciut poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arokozak 17.09.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Co do grubości sciany to pogadam z mężem bo nie mam pojęcia - wiem że to jest ściana nośna a budowaliśmy z keramzytu jeśli coś ci to powie.Ale spoko te odgłosy z pieca całkiem przyjemne - my mamy na ekogroszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.09.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 fajnie z tymi terminami dzień doberek A nom trza sie trzymac kupy DZIEŃ DOBBRY Z POCHMURNEJ I MGLISTEJ ŚWIDNICY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.09.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 zdąży się albo ... przeprowadzka na budowę No u mnie to na bank , ale wychodze z założenia , że wystarczy w jeden pokoik z szafą wejść , mieć kuchnie i miejsce do umycia . Można mieszkać i wykańczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 dla dzieci wielka frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.09.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 zdąży się albo ... przeprowadzka na budowę o to to to to nie straszcie . Ja zaraz po przeprowadzce zostaję na nowym sama z trójka dzieciarni. Poza tym praca zawodowa Gdybym jeszcze miała mieszkać na "budowie" Chociaz wszystkiego na pewno nie będzie np. drzwi wewnętrznych. No to lepeij , żebyś miała troszkę więcej niż my , a reszta może poczekać . JA u moich rodziców mieszkałam za panny i łazienkę zrobili dopiero po 10 latach , a tak wykładzina pcv na podłodze ( na dole mała łazienka była gotowa) . Na podłogach mieliśmy zwykłe , najtańsze wykładziny dywanowe , pomalowłayśmy sobie mebelki , meble kuchenne przez dwa lata były z tych czerwonych takich . Żylo się , goście przybywali i podziwiali pomysłowość prowiziorki. Z czasem , pomału zrobili sobie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts