Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o kochane to przezycie niezapomniane poprostu rzuciliśmy nasze rzeczy na kurz i pył sami się na łóżko i poszliśmy spać:)

To wszystko jeszcze przede mną sprzątanie i to permanentne bo salon ciągle jeszcze w stanie mocno budowlanym ale jest super wstać rano u siebie po trzech miesiacach tułaczki zresztą nie jest żle budowę rozpoczeliśmy 15 kwietnia jest jeszcz dużo do zrobienia ale da się mieszkać

cześć kobitki:)

melduję ze pierwsza noc w domu minęła - było super:)

mój mąż się zaparł i wczoraj o 23 jeszcze poskładał łóżko w sypialni

-kompałam się we własnej wannie

-kaloryfery i podłoga cieplutkie

-mała niespodzianka - nasza sypialnia sasiaduje z kotłownią - piecyk słodko bulgocze - nawet mnie to uspiło

Rano mój syncio wyszedło przed dom spojrzał na pole usłane mgła i stwierdził " ale tu zakurzone"

:o O jka fajnie. A możesz napisac jaką grubość ma ściana , bo u nas sypialnia też koło kotłowni:DAleż zazdroszczę.

zdąży się :)

albo ... przeprowadzka na budowę :)

o to to to to

nie straszcie :o . Ja zaraz po przeprowadzce zostaję na nowym sama z trójka dzieciarni. Poza tym praca zawodowa :roll:

Gdybym jeszcze miała mieszkać na "budowie" :-?

Chociaz wszystkiego na pewno nie będzie np. drzwi wewnętrznych.

No to lepeij , żebyś miała troszkę więcej niż my , a reszta może poczekać . JA u moich rodziców mieszkałam za panny i łazienkę zrobili dopiero po 10 latach , a tak wykładzina pcv na podłodze ( na dole mała łazienka była gotowa) . Na podłogach mieliśmy zwykłe , najtańsze wykładziny dywanowe , pomalowłayśmy sobie mebelki , meble kuchenne przez dwa lata były z tych czerwonych takich :wink: . Żylo się , goście przybywali i podziwiali pomysłowość prowiziorki. Z czasem , pomału zrobili sobie wszystko.