anetina 18.09.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 o siet ale był tam ktoś ??? nie dziwię się, ja też bym nie chodziła już do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 o siet ale był tam ktoś ??? nie dziwię się, ja też bym nie chodziła już do lasu nie było nikogo, mówię coi naprawdę się przestraszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.09.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 No to nie dziwie się tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 jak tym bardziej twój tata się wystraszył, to już na pewno był makabryczny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.09.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 raz miałam przygodę w lesie i od tego czasu brrrrr a zdradzisz szczegóły ??? Miałam jakie 9-10 lat, poszłam z ojcem. Niby teren mu znany od lat, ale skręciliśmy w jakąś boczną dróżkę. Między drzewami stała zbita ze świerzego drzewa taka jakby klatka ale dosyć duża a w niej taki mały domeczek większy od budy dla psa. Ojciec się zdziwił, jeszcze bardziej gdy zobaczyliśmy dmaską torebkę i zakrwiawiony gruby kij. Nie musze dodawać jak szybko wracaliśmy (ojciec też się przestraszył). Do dzisiaj jak idę do lasu to to widzę o ku... ja też bym sie wystraszyła , teraz to sie nie dziwię że sie boisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 No więc od tamtej pory raczej lasu unikam, chociaż czasem chodze na spacerki, oczywiście nie SAMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A tak zmieniając temat co myślicie o płycie elektrycznej AEG 66331 K-MN??http://www.ceneo.pl/;0151390769-10.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 albohttp://www.ceneo.pl/954577 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.09.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 fajniejsza AEG- to poszerzone pole jest super. Tez bym z takim wybrała ale mi jest potrzebna 80-tka i wydałabym kupe kasy. szkoda tylko, ze ma ramkę- bardziej podobaja mi sie bez ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 myślałam o tym, ale jednak wezmę gazową - tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.09.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 myślałam o tym, ale jednak wezmę gazową - tańsza ja nie sprawdzałam cen płyt gazowych, gaz mamy doprowadzony jedynie do piwnicy. A najgorsze wg mnie jest gotowanie na płycie elektrycznej. Gdybym miała ustawic płyty w kolejności pod względem wygody to na I miejscu byłaby indukcja, potem gazowa a na szarym końcu elektryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 myślałam o tym, ale jednak wezmę gazową - tańsza ja nie sprawdzałam cen płyt gazowych, gaz mamy doprowadzony jedynie do piwnicy. A najgorsze wg mnie jest gotowanie na płycie elektrycznej. Gdybym miała ustawic płyty w kolejności pod względem wygody to na I miejscu byłaby indukcja, potem gazowa a na szarym końcu elektryczna no ja gazu też nie mam tzn. będzie butla ale nie wiem gdzie i kiedy. Jeszce nie miałam elektrycznej i nie wiem jak się na tym będzie gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 myślałam o tym, ale jednak wezmę gazową - tańsza ja nie sprawdzałam cen płyt gazowych, gaz mamy doprowadzony jedynie do piwnicy. A najgorsze wg mnie jest gotowanie na płycie elektrycznej. Gdybym miała ustawic płyty w kolejności pod względem wygody to na I miejscu byłaby indukcja, potem gazowa a na szarym końcu elektryczna no ja gazu też nie mam tzn. będzie butla ale nie wiem gdzie i kiedy. Jeszce nie miałam elektrycznej i nie wiem jak się na tym będzie gotować bedziesz miała elektryczną czy indukcyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 myślałam o tym, ale jednak wezmę gazową - tańsza ja nie sprawdzałam cen płyt gazowych, gaz mamy doprowadzony jedynie do piwnicy. A najgorsze wg mnie jest gotowanie na płycie elektrycznej. Gdybym miała ustawic płyty w kolejności pod względem wygody to na I miejscu byłaby indukcja, potem gazowa a na szarym końcu elektryczna no ja gazu też nie mam tzn. będzie butla ale nie wiem gdzie i kiedy. Jeszce nie miałam elektrycznej i nie wiem jak się na tym będzie gotować ha to nie jestes sama ja też gazu nie bede miec w domu za drogo by mnie wyszło samo podłącznie ,zastanawiam sie nad butlą albo poprostu będe miec na prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 myślałam o tym, ale jednak wezmę gazową - tańsza ja nie sprawdzałam cen płyt gazowych, gaz mamy doprowadzony jedynie do piwnicy. A najgorsze wg mnie jest gotowanie na płycie elektrycznej. Gdybym miała ustawic płyty w kolejności pod względem wygody to na I miejscu byłaby indukcja, potem gazowa a na szarym końcu elektryczna u mnie na wsi gazu nie ma i póki co nawet w planach nie ma z butlą wychodzi tanio, więc ... piekarnik na prąd, kuchnia na gaz z butli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.09.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Uffffff , wróciłam z palcyku . Przysiadam z kawusię i potem dopakuje reszte rzeczy. U mnie indukcja bedzie. Mysleliśmy o butli też , ale w tym czasie była akcja z nieszczelnymi butlami i takie tam , wtedy zapadla decyzja że prąd będzie. Potem doczyatlama troche o indukcji i weźmiemy taką tańszą . Ciekawam jak będzie szło gotowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 podobno tylko nieco inne garnki muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 podobno tylko nieco inne garnki muszą być właśnie dyskutujemy o tym z delfiną tylko już nie wiem u kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.09.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 U ciebie ciotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 U ciebie ciotka dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts