delfina7 21.09.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 cytat przeniesiony: Dziś zamawiam płytę z piekarnikiem i zmywarkę do kuchni. a można wiedzieć co to będzie??....też rozglądamy się za AGD do kuchni Gnasz jak błyskawica. A no trzeba , bo 13 października montaż kuchni będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 I ja też ze zdziwienia otwieram buzię, szybciutko :) Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.09.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 A no trzeba , bo 13 października montaż kuchni będzie. o rany, prawie jak u mnie Powinni zacząć 10,10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzień dobry. A u mnie montaż kuchni 19 października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witaj delfina:) pobuszowałam po twoim dzienniczku i widze, że Ty juz cudny domek posiadasz!!!!!! gratuluje!! drzwi bardzo ładne wybrałaś klamka juz zamontowana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzień dobry. BaAAAAAAAAAAAAAAaardzo ładne drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 No ja po prostu nie wiem co się tutaj dzieje.Ty się nie odzywasz, a anetna to już w ogóle. Bosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.09.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ja jestem , ale przecie wchodze deczko później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ja jestem , ale przecie wchodze deczko później. No wiem ale jakoś tak samotna się czułam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.09.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 A no trzeba , bo 13 października montaż kuchni będzie. o rany, prawie jak u mnie Powinni zacząć 10,10. Ja juz przebieram nóżkami z ciekawośći Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 A no trzeba , bo 13 października montaż kuchni będzie. o rany, prawie jak u mnie Powinni zacząć 10,10. Ja juz przebieram nóżkami z ciekawośći Ja przebieram nóżkami w innych sytuacjach. Chyba jakaś nienormalna jestem bo jakośc w ogóle nie myślę jaka ta kuchnia będzie i czy mi się spodoba czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.09.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witaj delfina:) pobuszowałam po twoim dzienniczku i widze, że Ty juz cudny domek posiadasz!!!!!! gratuluje!! drzwi bardzo ładne wybrałaś klamka juz zamontowana??? Klamke pewnie zamontujemy dziś popołudniu , jak damy radę , bo Seba wraca teraz późno i jeszcze z hydraulikiem umówiony , więc... , ale zamek jeden zamontowaliśmy już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Nie wiem co z anetiną. Martwię sie onią. Chyba za dużo przejś miała ostatnio. Jakaś taka smutna bez przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.09.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 A przypadkiem teraz jakoś nie ma pogżebu tego przyjaciela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.09.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 A no trzeba , bo 13 października montaż kuchni będzie. o rany, prawie jak u mnie Powinni zacząć 10,10. Ja juz przebieram nóżkami z ciekawośći Ja przebieram nóżkami w innych sytuacjach. Chyba jakaś nienormalna jestem bo jakośc w ogóle nie myślę jaka ta kuchnia będzie i czy mi się spodoba czy nie. Ogolnie widziałam zestawienie tych kolorów na wystawce , więc zaskoczenia nie powinno być , alem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.09.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 A no trzeba , bo 13 października montaż kuchni będzie. o rany, prawie jak u mnie Powinni zacząć 10,10. Ja juz przebieram nóżkami z ciekawośći Ja przebieram nóżkami w innych sytuacjach. Chyba jakaś nienormalna jestem bo jakośc w ogóle nie myślę jaka ta kuchnia będzie i czy mi się spodoba czy nie. Ogolnie widziałam zestawienie tych kolorów na wystawce , więc zaskoczenia nie powinno być , alem ciekawa a ja tylko z wzronika wybrałam kolor lakieru na fronty i nie wiem jak to wyjdzie. Mam podobnie: ciekawa jestem jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 A przypadkiem teraz jakoś nie ma pogżebu tego przyjaciela? A może. Znowu będzie miała nastrój do doooopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.09.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Nioom , pewnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Hej, Delfino...a kiedy Ty juz bedziesz mieszkac? To juz na dniach, co? Ale ruch u Ciebie na budowie... ale u was naprawdę wielki ruch postępy wielkie drzwi ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Wczoraj wybrałam się na imprezę z moimi koleżankami. Powiedziałam mojemu mężowi, ze wrócę o północy. -„Obiecuje ci kochanie, nie wrócę ani minuty później”- powiedziałam i wybyłam. Ale. Impreza była cudowna! Drinki, balety, znów drinki, znów balety, i jeszcze więcej drinków, było tak fajnie, że zapomniałam o godzinie.. Kiedy wróciłam do domu była 3 nad ranem. Wchodzę do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słyszę tą wściekłą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowałam, że mój mąż się obudzi przy tym kukaniu, dokończyłam sama kukać jeszcze 9 razy... Byłam z siebie bardzo dumna i zadowolona, że, chociaż pijana w cztery d…y., nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do głowy – po prostu uniknęłam awantury z mężem... Szybciutko położyłam się do łóżka, myśląc, jaka to ja jestem inteligenta! Ha Rano, podczas śniadania, mąż zapytał, o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, ze o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. „Och, jak dobrze, jestem uratowana....” - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła. Mój mąż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc: -„Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką”. Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem: -„Taaaak A dlaczego, kochanie?' A on na to: -„ Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem nie wiem jak to zrobiła krzyknęła- „O ku..a!”- Znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nastąpnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła se głośnego bąka i szybko zaczęła chrapać........ SUUUUUUUUUUUUPER :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts