Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A no trzeba , bo 13 października montaż kuchni będzie. :wink:

o rany, prawie jak u mnie :wink:

Powinni zacząć 10,10.

Ja juz przebieram nóżkami z ciekawośći :wink:

Ja przebieram nóżkami w innych sytuacjach. :oops: :oops:

Chyba jakaś nienormalna jestem bo jakośc w ogóle nie myślę jaka ta kuchnia będzie i czy mi się spodoba czy nie. :-?

Witaj delfina:)

pobuszowałam po twoim dzienniczku i widze, że Ty juz cudny domek posiadasz!!!!!! :wink:

gratuluje!! drzwi bardzo ładne wybrałaś:)

klamka juz zamontowana???

Klamke pewnie zamontujemy dziś popołudniu , jak damy radę , bo Seba wraca teraz późno i jeszcze z hydraulikiem umówiony , więc... :) , ale zamek jeden zamontowaliśmy już. :wink:

Powinni zacząć 10,10.

Chyba jakaś nienormalna jestem bo jakośc w ogóle nie myślę jaka ta kuchnia będzie i czy mi się spodoba czy nie. :-?

Ogolnie widziałam zestawienie tych kolorów na wystawce , więc zaskoczenia nie powinno być , alem ciekawa :wink:

Powinni zacząć 10,10.

Ogolnie widziałam zestawienie tych kolorów na wystawce , więc zaskoczenia nie powinno być , alem ciekawa :wink:

a ja tylko z wzronika wybrałam kolor lakieru na fronty i nie wiem jak to wyjdzie. Mam podobnie: ciekawa jestem jak diabli :wink:

Wczoraj wybrałam się na imprezę z moimi koleżankami. Powiedziałam mojemu mężowi, ze wrócę o północy.

-„Obiecuje ci kochanie, nie wrócę ani minuty później”- powiedziałam i wybyłam.

Ale. Impreza była cudowna! Drinki, balety, znów drinki, znów balety, i jeszcze więcej drinków, było tak fajnie, że zapomniałam o godzinie.. :oops: :oops:

Kiedy wróciłam do domu była 3 nad ranem. Wchodzę do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słyszę tą wściekłą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kiedy się zorientowałam, że mój mąż się obudzi przy tym kukaniu, dokończyłam sama kukać jeszcze 9 razy... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Byłam z siebie bardzo dumna i zadowolona, że, chociaż pijana w cztery d…y., nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do głowy – :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

po prostu uniknęłam awantury z mężem...

Szybciutko położyłam się do łóżka, myśląc, jaka to ja jestem inteligenta! Ha :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Rano, podczas śniadania, mąż zapytał, o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, ze o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam.

On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego.

„Och, jak dobrze, jestem uratowana....” - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła.

Mój mąż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc:

-„Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką”.

Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem:

-„Taaaak A dlaczego, kochanie?' :o :o :o :o :o :o :o :o

A on na to:

-„ Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem nie wiem jak to zrobiła krzyknęła- „O ku..a!”- Znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nastąpnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła se głośnego bąka i szybko zaczęła chrapać........

SUUUUUUUUUUUUPER :D :D :D :D :D