delfina7 22.09.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Hej, Delfino...a kiedy Ty juz bedziesz mieszkac? To juz na dniach, co? Ale ruch u Ciebie na budowie... ale u was naprawdę wielki ruch postępy wielkie drzwi ładne Musi być ruch jak za miesiąc trza się wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ja podobnie A to północ...cisza.... tak spokojnie o północy wróciłaś ??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 hej delfinka życze miłego weekendu I po weekendzi , ehhhhhhh szkoda. Zebralismy tzry wiadra 10 l grzybków . Normalnie miodzio . Jutro trzeba zabrać się za tematy budowlane , a teraz popijam naleweczkę wiśniową od teściowej i wspominamy 20 września 6 lat temu ( zaślubimy) ale wam się udało z grzybkami pozwolę sobie was nawiedzić zimą na grzybki a z okazji takiej rocznicy wszystkiego naj naj naj i jeszcze dużo takich rocznic ps. my 17 mieliśmy rocznicę poznania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 cytat przeniesiony: Dziś zamawiam płytę z piekarnikiem i zmywarkę do kuchni. a można wiedzieć co to będzie??....też rozglądamy się za AGD do kuchni Gnasz jak błyskawica. A no trzeba , bo 13 października montaż kuchni będzie. w d niu urodzin mego inwestorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 anetina - do cholery. straszysz. idź do swoich komenatrzy. a może do mojego dziennika zajrzysz, jakoś nic nie krytykujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.09.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 hej delfinka życze miłego weekendu I po weekendzi , ehhhhhhh szkoda. Zebralismy tzry wiadra 10 l grzybków . Normalnie miodzio . Jutro trzeba zabrać się za tematy budowlane , a teraz popijam naleweczkę wiśniową od teściowej i wspominamy 20 września 6 lat temu ( zaślubimy) ale wam się udało z grzybkami pozwolę sobie was nawiedzić zimą na grzybki a z okazji takiej rocznicy wszystkiego naj naj naj i jeszcze dużo takich rocznic ps. my 17 mieliśmy rocznicę poznania się A zapraszam na grzybki . Dzięki za życzenia . I wiecie co? Jak robilam sos wczoraj to oczywiście czytając forum przypaliłam.Na szczęście to była garstka grzybków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 No ja po prostu nie wiem co się tutaj dzieje. Ty się nie odzywasz, a anetna to już w ogóle. Bosze. jestem w weekend nie wchodzę w neta a poza tym tak ja nastrojowo nie zawsze chętna do rozmów ale podobno trzeba zyć trzeba wierzyć, że zawsze jest dzień następny i słoneczko na niebie a naszym bliskim tam na górze jest lepiej czyli ... wracam do swiata żywych ps. dopóki mnie mąż nie wnerwi wtedy to ja zlezę z tego swiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ja jestem , ale przecie wchodze deczko później. No wiem ale jakoś tak samotna się czułam. jestem już zaraz i polecę do ciebie nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 No ja po prostu nie wiem co się tutaj dzieje. Ty się nie odzywasz, a anetna to już w ogóle. Bosze. jestem w weekend nie wchodzę w neta a poza tym tak ja nastrojowo nie zawsze chętna do rozmów ale podobno trzeba zyć trzeba wierzyć, że zawsze jest dzień następny i słoneczko na niebie a naszym bliskim tam na górze jest lepiej czyli ... wracam do swiata żywych ps. dopóki mnie mąż nie wnerwi wtedy to ja zlezę z tego swiata a co ty sie tak na niego wnerwiasz ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 A no trzeba , bo 13 października montaż kuchni będzie. o rany, prawie jak u mnie Powinni zacząć 10,10. Ja juz przebieram nóżkami z ciekawośći Ja przebieram nóżkami w innych sytuacjach. Chyba jakaś nienormalna jestem bo jakośc w ogóle nie myślę jaka ta kuchnia będzie i czy mi się spodoba czy nie. też wtedy przebieram nózkami a o kuchni nie marzę, przed przeprowadzką nie będziemy kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.09.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Oki trzeba zrobić się na ludzia i iść z łobuzkami , bo mi mieszkanie roznoszą w proch. Będę w okolicy 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Oki trzeba zrobić się na ludzia i iść z łobuzkami , bo mi mieszkanie roznoszą w proch. Będę w okolicy 14. no to pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Nie wiem co z anetiną. Martwię sie onią. Chyba za dużo przejś miała ostatnio. Jakaś taka smutna bez przerwy straty bliskich w dodatku ta jesienne depresja mąż ale mam dziecko, mam dla kogo żyć i się uśmiechać a p... i k... trza olewać czytaj: ... męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 A przypadkiem teraz jakoś nie ma pogżebu tego przyjaciela? tak jutro tak że dzisiaj nadrabiam dzienniki, bo jutro znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 nie zadążam wchodzić na strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 anetina - do cholery. straszysz. idź do swoich komenatrzy. a może do mojego dziennika zajrzysz, jakoś nic nie krytykujesz już nie będę straszyć zaraz lezę do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 hej delfinka życze miłego weekendu I po weekendzi , ehhhhhhh szkoda. Zebralismy tzry wiadra 10 l grzybków . Normalnie miodzio . Jutro trzeba zabrać się za tematy budowlane , a teraz popijam naleweczkę wiśniową od teściowej i wspominamy 20 września 6 lat temu ( zaślubimy) ale wam się udało z grzybkami pozwolę sobie was nawiedzić zimą na grzybki a z okazji takiej rocznicy wszystkiego naj naj naj i jeszcze dużo takich rocznic ps. my 17 mieliśmy rocznicę poznania się A zapraszam na grzybki . Dzięki za życzenia . I wiecie co? Jak robilam sos wczoraj to oczywiście czytając forum przypaliłam.Na szczęście to była garstka grzybków. a wpraszam się oczywiście a grzybków szkoda ładnie to tak przypalać? najpierw nam smaka robisz, a teraz co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 No ja po prostu nie wiem co się tutaj dzieje. Ty się nie odzywasz, a anetna to już w ogóle. Bosze. jestem w weekend nie wchodzę w neta a poza tym tak ja nastrojowo nie zawsze chętna do rozmów ale podobno trzeba zyć trzeba wierzyć, że zawsze jest dzień następny i słoneczko na niebie a naszym bliskim tam na górze jest lepiej czyli ... wracam do swiata żywych ps. dopóki mnie mąż nie wnerwi wtedy to ja zlezę z tego swiata a co ty sie tak na niego wnerwiasz ostatnio? bo wydaje mi się, że człowiek ma mózg do myślenia a wydawało mi się wcześniej, że jednak większość mężczyzn też ma to coś do myslenia - ale jednak już wiem, że myliłam się olbrzymie :D szkoda nawet słów na rozpisywanie tego, na co jestem zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Oki trzeba zrobić się na ludzia i iść z łobuzkami , bo mi mieszkanie roznoszą w proch. Będę w okolicy 14. ok ja do 15 dzisiaj jestem miłej zabawy na placu zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Nie wiem co z anetiną. Martwię sie onią. Chyba za dużo przejś miała ostatnio. Jakaś taka smutna bez przerwy straty bliskich w dodatku ta jesienne depresja mąż ale mam dziecko, mam dla kogo żyć i się uśmiechać a p... i k... trza olewać czytaj: ... męża kurde faktycznie musiał cie okropnie wkurzyć. depresji sie nie poddawaj - zdziecxkiem na spacerki jak najczęściej to ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts