anetina 22.09.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 taaaaaaaa na spacerki chodzę, gdy z inwestorkiem jestem na działce ma większy rower i nie dosięga ręką do hamulca, więc gdy już dojedzie do domu, to muszę być w poblizu, gdy zatrzymuje się czasami ląduje w piaskownicy, czasami w polu gorzej, gdy oczyma wyobraxni widzę, ze ląduje na gruzie czy na ścianie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 taaaaaaaa na spacerki chodzę, gdy z inwestorkiem jestem na działce ma większy rower i nie dosięga ręką do hamulca, więc gdy już dojedzie do domu, to muszę być w poblizu, gdy zatrzymuje się czasami ląduje w piaskownicy, czasami w polu gorzej, gdy oczyma wyobraxni widzę, ze ląduje na gruzie czy na ścianie domu , da sobie radę, jak sie się wywróci to się nie nauczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 umie jeżdzić od 1,5 roku na 2kołowcu ale odkurzyliśmy właśnie jego zeszłoroczny prezent, wielki motorower - ale on jest dla 8 latka więc mąż musi mu obniżyć hamulce w kierownicy, ale ... już robi to tyle czasu, że matka musi sama się za to wziąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 umie jeżdzić od 1,5 roku na 2kołowcu ale odkurzyliśmy właśnie jego zeszłoroczny prezent, wielki motorower - ale on jest dla 8 latka więc mąż musi mu obniżyć hamulce w kierownicy, ale ... już robi to tyle czasu, że matka musi sama się za to wziąść no to taka matka to skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 taka zosia samosia ale mam satysfakcję - że syna wychowałam na fajnego małego mężczyznę mam nadzieję, że i dalej też tak będzie - ale czego Janek się nauczył, tego Jan nie zapomni - prawda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 taka zosia samosia ale mam satysfakcję - że syna wychowałam na fajnego małego mężczyznę mam nadzieję, że i dalej też tak będzie - ale czego Janek się nauczył, tego Jan nie zapomni - prawda ??? Święta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.09.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Jestem z placu . kawka pachnie , mały spi , straszy lezakuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.09.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ale widze , że ktoś ma mega wkurwa na brzydka część tego świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no coś jej stary za skórę zalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ale widze , że ktoś ma mega wkurwa na brzydka część tego świata. zgłaszam się do tego mega świata nie zmienię tego człowieka niestety też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.09.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Oj , przejdzie ci . Ja też miewam takie jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 wiem, że mi przejdzie ale ... czy szybciej to się nie zakończy rozwodem? mnie tylko jedno w tym momencie powstrzymuje - a właściwie dwie rzeczy kocham tego tłumoka, no i taty dziecku nie chciałabym zabierać bo to mimo wszystko tata, którego sobie wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 wiem, że mi przejdzie ale ... czy szybciej to się nie zakończy rozwodem? mnie tylko jedno w tym momencie powstrzymuje - a właściwie dwie rzeczy kocham tego tłumoka, no i taty dziecku nie chciałabym zabierać bo to mimo wszystko tata, którego sobie wybrał no przestań takie drastyczne kroki to tylko w ostateczności. Ja też miałam taki kryzys (delfina wie), a nie przypuszczam że narozrabiał więcej niż mój ale jakoś razem jesteśmy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 pogadaj z nim, a jak nie zrozumie to w mordę nożem do lodówki i patrzeć czy równo puchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 u nas dochodzi to, że mimo wszystko mamy krótki staż więc ... jeszcze się dobieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 pogadaj z nim, a jak nie zrozumie to w mordę nożem do lodówki i patrzeć czy równo puchnie i pójde siedzieć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 u nas dochodzi to, że mimo wszystko mamy krótki staż więc ... jeszcze się dobieramy to ile jesteście razem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 u nas dochodzi to, że mimo wszystko mamy krótki staż więc ... jeszcze się dobieramy to ile jesteście razem?? we wrześniu minęło 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 pogadaj z nim, a jak nie zrozumie to w mordę nożem do lodówki i patrzeć czy równo puchnie i pójde siedzieć ??? e tam a kto udowodni?? chłopy mają malutki rozumek - to trzeba prosto kawę na ławę bo inaczej nie zrozumieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ok, na dzisiaj kończę miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts