Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cytat przeniesiony:

Dziś zamawiam płytę z piekarnikiem i zmywarkę do kuchni.

a można wiedzieć co to będzie??....też rozglądamy się za AGD do kuchni

Gnasz jak błyskawica. :D :D :D :D :D

A no trzeba , bo 13 października montaż kuchni będzie. :wink:

To już niedługo. Ja bym nie usiedziała w miejscu z emocji. :wink: :wink: :wink: :wink:

Najważniejsze, że na swoim będziecie mieszkać.

To najcudowniejsza chwila, jaka może spotkać tych, którzy wcześniej nie mieli własnego kąta.

cytat przeniesiony:

Dziś zamawiam płytę z piekarnikiem i zmywarkę do kuchni.

a można wiedzieć co to będzie??....też rozglądamy się za AGD do kuchni

Gnasz jak błyskawica. :D :D :D :D :D

A no trzeba , bo 13 października montaż kuchni będzie. :wink:

To już niedługo. Ja bym nie usiedziała w miejscu z emocji. :wink: :wink: :wink: :wink:

Najważniejsze, że na swoim będziecie mieszkać.

To najcudowniejsza chwila, jaka może spotkać tych, którzy wcześniej nie mieli własnego kąta.

A wiesz , że czytam o depresji poprzeprowadzkowej? :wink: Zdaje mi się , że przeprowadzam sie w dobrym czasie kiedy kończy się sezon na placu zabaw. Wstyd się przyznać , a le tego będzie mi brak najbardziej :oops: .Szkoda mi dzieciaczków , bo maja tam swoją bandę , a i ja mogę deczko poplotklować.

A tak sezon się zakończy , my przeżyjemy chłody wykańczając domek i latając na kawkę do znajomych od których zakupiliśmy działkę , a na wiosnę odnowie umiejętności kierowcy i będziemy jeździć do miasta na placyk. :wink:

dzień dobry. kawę piję.

smacznego :wink:

Chociaz w spokoju?

U mnie rano, po 5-tej kawa w łazience na jednej nodze :wink: , potem przed południem w pracy jedna, czasem po południu druga (właściwie trzecia :wink: ) i w domu tez na jednej nodze między przychówkiem plączącym się na około.

Ja pierwszą piję z wami teraz, drugą po spacerku koło 14 , a trzecią już w biegu po drugiej zaraz , a czasem czwarta wskoczy u mamy :wink:

a ja piję rano (w pracy) potem piłam drugą w południe, ale ze względu na problemy z żołądkiem muszę z tej drugiej zrezygnować

delfina - cztery kawy??? chyba zwariowałaś!

Ta czwarta to tak okazjonalnie , może z raz w tygodniu :wink: A te trzy to z łyżeczki rozpuszczalnej w dużym kubku i 1/3 to mleczko. :wink:

a ja piję rano (w pracy) potem piłam drugą w południe, ale ze względu na problemy z żołądkiem muszę z tej drugiej zrezygnować

Ta czwarta to tak okazjonalnie , może z raz w tygodniu :wink: A te trzy to z łyżeczki rozpuszczalnej w dużym kubku i 1/3 to mleczko. :wink:

a no to ok. ja też z jednej łyżeczki z mlekiem

a no to ok. ja też z jednej łyżeczki z mlekiem

to ja sie wyłamuję :wink:

Tylko czarna, mocna i bez dodatków :wink: