delfina7 22.05.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 kiniazoomkiZnalazłam wątek na wnętrzach i trochę poglądąlm . Widzę tam belki w kuchniach , sypailniach . Może akurat coś Cie zainspiruje. http://forum.muratordom.pl/prowansja,t78462.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.05.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Hejka! Wpraszam sie z rewizyta Zdjecia chlopcow (tych mniejszych ) piekne!!! Te krople wody cuuudnie ujete!! Fajna, duza dziale macie1 Mozna lopata zamachnac i miejsce na piknik jest No coz...ja moge sobie o takiej pomarzyc Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.05.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Maja, ale za to twój domek jest niepowtarzalny a Delfinka rzeczywiście chłopców ma cudnych i ja sie dołączam do pozdrowień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.05.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Maja, ale za to twój domek jest niepowtarzalny a Delfinka rzeczywiście chłopców ma cudnych i ja sie dołączam do pozdrowień Dzieki Taki troche kombinowany , zeby ze skarpy nie spadl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.05.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Taki troche kombinowany , zeby ze skarpy nie spadl ale i taki inny i to jest cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.05.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No własnie ta kombinacja jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiniazoomki 27.05.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Delfina dzięki za ten link, kuchnia jest właśnie w moim stylu, tylko belek nie chciałabym malować na biało, ale poza tym właśnie o czymś takim myślę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiniazoomki 27.05.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 To znaczy na jednym ze zdjęć kuchnia mi się podoba a poza tym świetny temat mi nadałaś z tą prowansją. WIELKIE DZIĘKI Delfina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.05.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Fajnie , że przyda Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.05.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No widze że prace postępują. Już więźba na dachu. Super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.06.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hej Delfina!! Ta kielnia na ostatnim zdjeciu - dla mnie bomba!!! Nie ma to jak powazne narzedzie pracy Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.06.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 jak już dalej lecą postępy jeszcze trochę i nas przegonicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.06.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 No proszę niedawno pisałam że niedługo więźba a tu już folia. Ludzie Wy chyba nic innego nie robicie tylko się budujecie.. (to samo mam). Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 15.06.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ehhhhhhhh daleko nam do przegonienia:).Postępy cieszą , ale chciało by się szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.06.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 no my już sami robimy resztę więc i tempo wolniejsze będzie dlatego - gońcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 18.06.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witaj Miło znaleźć podobieństwa tam gdzie sięczłowiek ich nie spodziewał Pogoda u nas taka sama Dzieciaki też zimowo poubierane warzywniaczek u mnie jest musowo Szukamy kredytu - jak Wy , ale u nas jest w związku z tym przerwa na budowie Bryła budynku miała być u mnie dokładnie taka jak u Ciebie, ale okazało sięże tam gdzie miał stać garaż...muszę się odsunąć od linni SN o 7,5 m , amiało być 3m i musiałam garaż przed dom wysunąć. ..A miało być jak u /ciebie - z sentymentem zerkam w Twój dzienniik do zobaczenia[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.06.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ale postępy idą super się ogląda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.06.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 niestety, na budowie to do końca się będziemy denerwować niestety u mnie pogoda też dała popalić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 26.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 No witam , zaglądam sobie cichutko, a tu dom jak się patrzy , a tak nie mrawo było jeszcze niedawno Słup ważna rzecz, panowie popawią , tylko co dalej, chodzić za nimi z metrówką czy jak U nas tez strop zrobili bez pół-metrowej wnęki, wyszło dopiero teraz przy wylewaniu schodka, że miał być w innym miejscu Niestety fachowcy sa fachowcy, trzeba im patrzec na ręce i tyle. Mam nadzieję , że jakoś wybrną z pomysklunkiem z tego knota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.06.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 no to współczuje. Wiem jak to się czeka na decyzje z banku. Będzie dobrze nie mart się, a ta "Pani rzeczoznawca" to dupa a nie profesjonalista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts