anetina 28.09.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 gres trzeba impregnować poważnie ? muszę się taty podpytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.09.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 gres trzeba impregnować poważnie ? muszę się taty podpytać poważnie. my też poczatkowo mieliśmy mieć gres i wiem że trzeba go mpregnować w ogóle z nim zabawa jest, dlatego kupiliśmy w końcu płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.09.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 A ja na sekundke wpadłam przywitac się i zmykam , bede ok 14 ta nawwet 5 minut nie suiedzi?! robaki ma czy co??? Siostra wpadła na kawę , a wczesniej zachciało mi się przetrzeć szyby w oknach , bo były juz starszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.09.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 A ja na sekundke wpadłam przywitac się i zmykam , bede ok 14 ta nawwet 5 minut nie suiedzi?! robaki ma czy co??? Siostra wpadła na kawę , a wczesniej zachciało mi się przetrzeć szyby w oknach , bo były juz starszne. ja szukam kogoś kto się moimi zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.09.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 ale przez weekend wystrzeliliście do przodu a gdzie ten gres kłądziecie ? w ogóle - dzień doberek Gres polerowany będzie kładziony , ale to może za tydzień. A bedzie on w kuchni , wiatrołapie korytarzu holu , części salonu pod kominkiem i pod wyjściem na taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.09.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 A ja na sekundke wpadłam przywitac się i zmykam , bede ok 14 ta nawwet 5 minut nie suiedzi?! robaki ma czy co??? Siostra wpadła na kawę , a wczesniej zachciało mi się przetrzeć szyby w oknach , bo były juz starszne. ja szukam kogoś kto się moimi zajmie W sumie to już niedługo w domku będe myć , ale jakieś dołki mam i sobie pomysłam , że może wyładuję sie troszke i w mieszkaniu zrobi się fajniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.09.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 A ja na sekundke wpadłam przywitac się i zmykam , bede ok 14 ta nawwet 5 minut nie suiedzi?! robaki ma czy co??? Siostra wpadła na kawę , a wczesniej zachciało mi się przetrzeć szyby w oknach , bo były juz starszne. ja szukam kogoś kto się moimi zajmie delfina a może jeszcze u mnie pomyjesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.09.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 A ja na sekundke wpadłam przywitac się i zmykam , bede ok 14 ta nawwet 5 minut nie suiedzi?! robaki ma czy co??? Siostra wpadła na kawę , a wczesniej zachciało mi się przetrzeć szyby w oknach , bo były juz starszne. ja szukam kogoś kto się moimi zajmie W sumie to już niedługo w domku będe myć , ale jakieś dołki mam i sobie pomysłam , że może wyładuję sie troszke i w mieszkaniu zrobi się fajniej. u ciebie dołki??? u mnie kurwa rowy marjańskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.09.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 cześć dziewczyny:) no widać u Delfiny robota idzie i dobrze, jak się układa kafle i maluje to już strasznie cieszy bo pojawia się to na co my kobitki czekałyśmy - efekt końcowy! Mam pytanko a czemu akurat płyn z Tesco - jakiś sprawdzony? Chodzi o taki proszek tescowy , inni sprawdzili , więc ja też zmyję wosk tym proszkiem. A swoja drogą ja myje armaturę mleczkiem tescowym i wcale nie różni się od cifów i innych drozszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.09.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 jakie kafle mają tyle schnąć? dlaczego ? Nie kafelki a fugi maja wyschnąc dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.09.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 jakie kafle mają tyle schnąć? dlaczego ? Nr 7 na liscie w dzienniku.. doczytałam ale pierwsze słyszę, by płytki trza było impregnować ??? bo tak to rozumiem Dobrze rozumiesz. Gres jest taki , że może wchłonąć barwniki , chociaż nie każdy , ale moga zostac plamy winie czy kawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.09.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam serdecznie Poczytałam i przyznam że Twój dziennik też jest fajną lekturką... Musiałam poczytać, bo czekałam az mi przywiezie Pan blachę... a tak nie zerkałam na zegar, tylko pochłonięta byłam Waszymi zmaganiami z ... betonem, z błotem, panami, któzy wymurowali źle okno na górze( pijani byli czy jak ), pan hydraulik i elektryk -to goście nie do pobicia... a tu czas... i czas... A zaskoczona byłam tym przepisem ziemi u notariusza... to normalnie mnie powaliło... to dalej oznacza, że ciocia ma nawet prawo ubiegać się o swoje jak będzie chcieli sprzedać dom? Kurcze... Czytałam Delfinko Twój dziennik i albo usmiechałam się, albo otwierałam szeroko oczy... a jak warzywniak? Cosik tam zostało w nim po tej inwazji ślimaków? Ja tylko powiem, że jak zbierałam wisnie, to słyszałam, jak sąsiadka wołała swojego męża aby ten dał jej sół... bo slimaki są Ale czy to pomaga? To nie wiem, bo u mnie w przyszłym roku jeszcze robota przed domwm-wyrównanie terenu, może w końcu drzewka a warzywniak -zobaczymy... bo ciut pracy na budowie Dzieci -pociechy to fajne chłopaki... Napiszę tylko, że czekam na fotki kuchni i reszty -bo strasznie ciekawa baba ze mnie A że pędzicie jak szaleni -to inni tu juz pisali... Pod czym się podpisuję Fajny domek i ziemię widzę, że macie dobrą -taką czarną... Życzę siły i jeszcze raz siły i kawusi nie za mocnej, bo potem to turbo się włącza i można się przegrzać A super, że rodzinka tez pomoże Pozdrawiam cieplutko i będę tutaj zaglądać Witam w moich progach :wink:Przeboje są czasem takie , że włos staje na głowie ,ale chyba nie ma dziennika bez takich . Warzywniak zalalo nam ze trzy razy , więc dalismy za wygrana . Sąsiad chociaż uprwia zeimie od kiliku lat też miał maskre , więc nie zniechęcilismy sie i na wiosne siejemy Tak , tak stara ciotka jakby sie dopatrzyla moze wprowadzić się do nas i życzyć sobie żebyśmy jej dupę łopata przyklepali. :lol:Narazie ma się dobrze , bo widzę , że ryje w ziemi jak szalona.Jednak nie obawiamy się tego , bo ona w pierwszej kolejności utrzymywana jest przez ludzi u których mieszka , a oni sa uczciwimi ludźmi.Pozdrwaiam i zapraszam do podczytwania, a teraz zrobi się interesująco , bo będą fotki wykonczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.09.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 A ja na sekundke wpadłam przywitac się i zmykam , bede ok 14 ta nawwet 5 minut nie suiedzi?! robaki ma czy co??? Siostra wpadła na kawę , a wczesniej zachciało mi się przetrzeć szyby w oknach , bo były juz starszne. ja szukam kogoś kto się moimi zajmie W sumie to już niedługo w domku będe myć , ale jakieś dołki mam i sobie pomysłam , że może wyładuję sie troszke i w mieszkaniu zrobi się fajniej. u ciebie dołki??? u mnie kurwa rowy marjańskie szczerze?????? Ryczeć mi się chce nie wiem czemu , wkurwa mam na maxa , jesień idzie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.09.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 A ja na sekundke wpadłam przywitac się i zmykam , bede ok 14 ta nawwet 5 minut nie suiedzi?! robaki ma czy co??? Siostra wpadła na kawę , a wczesniej zachciało mi się przetrzeć szyby w oknach , bo były juz starszne. ja szukam kogoś kto się moimi zajmie W sumie to już niedługo w domku będe myć , ale jakieś dołki mam i sobie pomysłam , że może wyładuję sie troszke i w mieszkaniu zrobi się fajniej. u ciebie dołki??? u mnie kurwa rowy marjańskie szczerze?????? Ryczeć mi się chce nie wiem czemu , wkurwa mam na maxa , jesień idzie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.09.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 no to poprzytulajmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.09.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 I po płaczmy , może ulży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.09.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 http://www.clik24.pl/images/gify/humor13.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.09.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Baby to jednak skomplikowany twór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.09.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 A ja kawkę zrobilam do termosu i zaraz dzieci odwozimy do babci , dziadka porywamy i dalej montujemy bramę garażową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.09.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Baby to jednak skomplikowany twór. e tam, mojego męża nie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts