taka_ja taki_on 28.09.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 a cóz to za ryki? dołki - doły zaraz zakopiemy A wszystko to nie jesień, tylko z jednej strony nowe - nowe otoczenie, nowe miejsce i ta szalona jakby gonitwa, tyle na głowie... to męczące jednak jest delfina7 napisał: Baby to jednak skomplikowany twór. e tam, mojego męża nie znasz Nu własnie faceci to dopiero są ... UDANI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.09.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 a cóz to za ryki? dołki - doły zaraz zakopiemy A wszystko to nie jesień, tylko z jednej strony nowe - nowe otoczenie, nowe miejsce i ta szalona jakby gonitwa, tyle na głowie... to męczące jednak jest delfina7 napisał: Baby to jednak skomplikowany twór. e tam, mojego męża nie znasz Baba to anlizuje wszystko , przejmuje się jakimiś pierdołami , panikuje itd itd. Nu własnie faceci to dopiero są ... UDANI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Delfinka, napiszę wielkimi literami, byś zwróciła uwagę na te słowa gresu się nie impregnuje impregnuje się tylko fugi, jesli już i na to nie trzeba czekać 2 tygodniu gdy zaimpregnujesz gres, po jakimś czasie będzie ta powłoka pękać, jak lakier na paznokciach po kilku dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 gres trzeba impregnować poważnie ? muszę się taty podpytać poważnie. my też poczatkowo mieliśmy mieć gres i wiem że trzeba go mpregnować w ogóle z nim zabawa jest, dlatego kupiliśmy w końcu płytki kto tak mówi, że trzeba impregnować? a widzieliście zaimpregnowany gres po jakimś czasie? tragedia ja widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 A ja na sekundke wpadłam przywitac się i zmykam , bede ok 14 ta nawwet 5 minut nie suiedzi?! robaki ma czy co??? Siostra wpadła na kawę , a wczesniej zachciało mi się przetrzeć szyby w oknach , bo były juz starszne. ja szukam kogoś kto się moimi zajmie ja tam juz myslałami myję w nowym domu a tutaj ... szkoda słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 teraz zrobi się interesująco , bo będą fotki wykonczeń. ja już się nie mogę doczekać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 cze siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ryczeć mi się chce nie wiem czemu , wkurwa mam na maxa , jesień idzie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu przytulam może to taka jesienna depresja ? mocno przytulam podaję mocną herbatę z malinkami http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/od/kh/l2ad/muNNPv6WQtyvsruS3B.jpg i cieplutki kocyk http://www.e-commerce.pl/zdjecia/Inne/Koc-MALAGA-07403-19603-big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 cze siostry cześć siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.09.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Delfinka, napiszę wielkimi literami, byś zwróciła uwagę na te słowa gresu się nie impregnuje impregnuje się tylko fugi, jesli już i na to nie trzeba czekać 2 tygodniu gdy zaimpregnujesz gres, po jakimś czasie będzie ta powłoka pękać, jak lakier na paznokciach po kilku dniach No to mnie zastrzeliłaś , bo wszyscy na forum gres polerowany impregnują i nawet mam juz środek zakupiony w tym celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.09.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 cze siostry Witam siostrzyczki z samego ranka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 No to mnie zastrzeliłaś , bo wszyscy na forum gres polerowany impregnują i nawet mam juz środek zakupiony w tym celu. ja się wypytałam speców od kładzenia płytek stąd dlatego moje zdziwienie tą impregnacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.09.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ryczeć mi się chce nie wiem czemu , wkurwa mam na maxa , jesień idzie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu przytulam może to taka jesienna depresja ? mocno przytulam podaję mocną herbatę z malinkami http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/od/kh/l2ad/muNNPv6WQtyvsruS3B.jpg i cieplutki kocyk http://www.e-commerce.pl/zdjecia/Inne/Koc-MALAGA-07403-19603-</p><p> </p><p> big.jpg A dzięki wielkie , bo dzis przydatne , za oknem wieje i pochmurno . Zimno , aż tak chyba nie jest , bo ludziska w bluzach a nie kurtkach. A to chyba takie zmęczenie budowlane i jesien na dokładkę I normalnie myślę nad tym gresem kurde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 dobrze że nie kupiłam gresu bo za duży mętlik z tym wszystkim. w sumie stwierdziliśmy że jak mamy kupić gres i go impregnować to z kasą na jedno nam wyjdzie jeżeli kupimy porządne pytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 a gres nie jest porzadny ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.09.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 No to mnie zastrzeliłaś , bo wszyscy na forum gres polerowany impregnują i nawet mam juz środek zakupiony w tym celu. ja się wypytałam speców od kładzenia płytek stąd dlatego moje zdziwienie tą impregnacją No , normalnie zdurniałam . Na forum piszą , że nawet fuga może odbarwić gres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.09.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Nie , no wygooglałam sobie i na innych forach tez to piszą ,a w marketach jak zamawiasz od razu informują o inpregnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Trochę informacjo o gresie i impregnacji:http://forum.muratordom.pl/post3598034.htm?highlight=gres%20polerowany%20impregnować#3598034 http://forum.muratordom.pl/gres-polerowany-a-szkliwiony,t146535.htm?highlight=gres%20polerowany%20impregnować http://forum.muratordom.pl/gres-polerowany-fugi-bez-impregnacji-pomocy,t166405.htm?highlight=gres%20polerowany%20impregnować http://forum.muratordom.pl/jaki-impregnat-do-gresu,t113113.htm?highlight=gres%20polerowany%20impregnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.09.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 A no właśnie przeleciałam :wink:te wątki przed zakupem i dlatego mam impregnat w szafei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arokozak 29.09.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ja swój gres zaimpregnowałam w kuchni, strasznie upierdliwa robota i trzeba uważać bo kilka płytek musiałam wywalić - porobiły się smugi. Rzeczywiście chłonie to cholerstwo różne plamy ( mimo impregnacji) ale na mój gres świetnie działa ocet - polałam prosto na plamę i wcierałam - ani śladu - chociaż to pewnieteż zależy od rodzaju palmy ale co tm pięknie się błyszczy i nie zamieniłabym go na nic innego hihih aha gdzie te wątki z depresją po przeprowadzce? u nas - spalił się sterownik od pieca - nowa pralka po 6 praniach ma nas w d... i nie pierze czekam na serwis i piorę ręcznie - spalił się nowiutki piekarnik i mam teraz nieużyteczna piękna srebrną szafkę może zrobe z tego chlebak -pewnie nie pojedziemy na weekend do Karpacza botrzeba pieca dogladać byłam bliska załamania - na szczęście sąsiadka robi dobrą nalewkę, zrobi mi pranie... No jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts