anetina 29.09.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Nie , no wygooglałam sobie i na innych forach tez to piszą ,a w marketach jak zamawiasz od razu informują o inpregnacji. ale pytanie - czy widziałaś po jakimś czasie gres polerowany, który był impregnowany? wygląda jak schodzący lakier na paznokciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ja swój gres zaimpregnowałam w kuchni, strasznie upierdliwa robota i trzeba uważać bo kilka płytek musiałam wywalić - porobiły się smugi. Rzeczywiście chłonie to cholerstwo różne plamy ( mimo impregnacji) ale na mój gres świetnie działa ocet - polałam prosto na plamę i wcierałam - ani śladu - chociaż to pewnieteż zależy od rodzaju palmy ale co tm pięknie się błyszczy i nie zamieniłabym go na nic innego hihih aha gdzie te wątki z depresją po przeprowadzce? u nas - spalił się sterownik od pieca - nowa pralka po 6 praniach ma nas w d... i nie pierze czekam na serwis i piorę ręcznie - spalił się nowiutki piekarnik i mam teraz nieużyteczna piękna srebrną szafkę może zrobe z tego chlebak -pewnie nie pojedziemy na weekend do Karpacza botrzeba pieca dogladać byłam bliska załamania - na szczęście sąsiadka robi dobrą nalewkę, zrobi mi pranie... No jakoś to będzie nnnnnnnnnnnoooooooooo zajebiście masz. ale jakoś to będzie trzymam kciuki, ponoć jak sie wali to wszystko ale później będziesz mieć spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ja swój gres zaimpregnowałam w kuchni, strasznie upierdliwa robota i trzeba uważać bo kilka płytek musiałam wywalić - porobiły się smugi. Rzeczywiście chłonie to cholerstwo różne plamy ( mimo impregnacji) ale na mój gres świetnie działa ocet - polałam prosto na plamę i wcierałam - ani śladu - chociaż to pewnieteż zależy od rodzaju palmy ale co tm pięknie się błyszczy i nie zamieniłabym go na nic innego hihih aha gdzie te wątki z depresją po przeprowadzce? u nas - spalił się sterownik od pieca - nowa pralka po 6 praniach ma nas w d... i nie pierze czekam na serwis i piorę ręcznie - spalił się nowiutki piekarnik i mam teraz nieużyteczna piękna srebrną szafkę może zrobe z tego chlebak -pewnie nie pojedziemy na weekend do Karpacza botrzeba pieca dogladać byłam bliska załamania - na szczęście sąsiadka robi dobrą nalewkę, zrobi mi pranie... No jakoś to będzie najlepsza jest końcówka czyli teraz już wszystko z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.09.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ja swój gres zaimpregnowałam w kuchni, strasznie upierdliwa robota i trzeba uważać bo kilka płytek musiałam wywalić - porobiły się smugi. Rzeczywiście chłonie to cholerstwo różne plamy ( mimo impregnacji) ale na mój gres świetnie działa ocet - polałam prosto na plamę i wcierałam - ani śladu - chociaż to pewnieteż zależy od rodzaju palmy ale co tm pięknie się błyszczy i nie zamieniłabym go na nic innego hihih aha gdzie te wątki z depresją po przeprowadzce? u nas - spalił się sterownik od pieca - nowa pralka po 6 praniach ma nas w d... i nie pierze czekam na serwis i piorę ręcznie - spalił się nowiutki piekarnik i mam teraz nieużyteczna piękna srebrną szafkę może zrobe z tego chlebak -pewnie nie pojedziemy na weekend do Karpacza botrzeba pieca dogladać byłam bliska załamania - na szczęście sąsiadka robi dobrą nalewkę, zrobi mi pranie... No jakoś to będzie Właśnie myślałam dziś o Tobie. Jak wam tam sie mieszka na budowie. Mnie mega przerażenie bierze jak patrzę na to co jest musowo potrzebne do zamieszkania , a za godzinkę myśle sobie , a co tam damy radę. :wink:To jakieś fatum wisi nad wami z tym sprżetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 delfinko.........masz plan napięty do wykonania:)a na kiedy planujecie tą przeprowadzke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 siostrzyczki sobie plany wykonały ja też chyba powinnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.09.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 delfinko.........masz plan napięty do wykonania:) a na kiedy planujecie tą przeprowadzke??? Wiesz mogła by to być sobota przed 1 listopada , ale jedzemy na grobek naszego aniołka i trzeba w sobote wyjechać. NAjlepiej było by jakoś w środę , ale jak się nie da to spakuje walizki , w pietek przewieziemy rzeczy od rana do domku i pojedziemy do tesciów , a lokować będziemy się po powrocie. :wink:Tu w mieszkaniu nie mamy zbyt dużo naszych rzeczy , a meble przechowywane u teściów przywieziemy juz wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 jak ten czas goni - lada moment przeprowadzki Delfinka, a nad Waszym Domkiem i Rodzinką będzie czuwał Cudny Aniołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 jak ten czas goni - lada moment przeprowadzki Delfinka, a nad Waszym Domkiem i Rodzinką będzie czuwał Cudny Aniołek a My będziemy za sobą trzymac kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 siostra co na obiad??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.09.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 siostra co na obiad??? Jestem miałam gości kawkowych.A na obiadek mięcho duszone w marchewce i smażone ziemniaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 siostra co na obiad??? Jestem miałam gości kawkowych.A na obiadek mięcho duszone w marchewce i smażone ziemniaczki. to ja poproszę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 no i znowu siostrzyczka robi nam smaka :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 tu mi prosze nałożyć http://www.fide.pl/img_p/bodanova/297/15018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.09.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 A proszę.http://cosniecos.blox.pl/resource/stew.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 siostra juz nawet z własnym talerzem przyszła a gdzie sztućce ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 siostra juz nawet z własnym talerzem przyszła a gdzie sztućce ???? zje się palcami ale zjadłabym takie mięcho.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 to trzeba odwiedzić na zywo siostrunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.09.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam Ojejkuuuuuuuuuuuuu... Mniammmmmmmmm mmmmmmmmm wrrrrrrrrrr ale jedzonko... załapię się jeszcze? Eeeeeeee pewnie wszystko wszamane... Kobietki -jak to gdzie sztucce? Toż z boku leżą - obok talerza z pysznościami...na czerwonej serwetce To pyszności widze ugotowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.09.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 To ja patrząc na ten napięty plan pracy -to zyczę aby wszystko było ok i ta przeprowadzka A tak swoją droga to Hydraulik się odnalazł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts