kala67 29.09.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ale pyszności tu u was zostało coś dla mnie jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.09.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 To ja patrząc na ten napięty plan pracy -to zyczę aby wszystko było ok i ta przeprowadzka A tak swoją droga to Hydraulik się odnalazł? Zalapiesz się , załapiesz , bo nagotowałma na dwa dni Hydraulik czeka na znak , ale wychodzą inne cyrki , a o tym w dzienniku zaraz napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.09.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 INFORMUJĘ , ŻE MOŻE MNIE NIE BYĆ Z POWODU BRAKU NETA , AAAAAAAAAAAAAAAA, BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.Niby do jutra mam , ale wiecie różnie może być . Mam nadzieje , że na pojutrze coś wykombinuje , bo jak nie to łoszaleje bez was AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.09.2009 03:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 mam nadzieję, że jednak net bedzie, smutno by było bez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.09.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no co Ty delfina - musisz być po prostu musisz. kombinuj dziewczyno, kombinuj zdrówka dla zasmarkańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.09.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 aaaaaaa dzień dobry -ale wieśniara ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 chłopcom zdrówka życzę - młodszemu, by szybko się wykurował, a starszemu, by się nie zaraził odnośnie transzy - ja miałam 3ale ... wzięłam kredyt w banku, gdzie mam znajomościwłaśnie po to, by się nie bawić w coś, co nie przeskoczęjak coś brakowało, doniosłam po prostu póxnieja w banku wiedza, ze sami budujem,y, więc kolejność prac nie jest koniecznie taka jak w protokołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Kobietki -jak to gdzie sztucce? Toż z boku leżą - obok talerza z pysznościami...na czerwonej serwetce nie ma to jak spostrzegawczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 INFORMUJĘ , ŻE MOŻE MNIE NIE BYĆ Z POWODU BRAKU NETA , AAAAAAAAAAAAAAAA, BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Niby do jutra mam , ale wiecie różnie może być . Mam nadzieje , że na pojutrze coś wykombinuje , bo jak nie to łoszaleje bez was AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. miałam podobnie ale na szczęście net mam w pracy Delfinka, szukaj neta i szybko do nas wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 aaaaaaa dzień dobry -ale wieśniara ze mnie ze mnie też dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dzień dobry wiesiaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 mam nadzieję, że jednak net bedzie, smutno by było bez Ciebie Miło , że komuś poza dzieciakami może mnie brakować. A swoją drogą , czy już się pakujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.09.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dziewczyny a skąd najlepiej wziąć net jesli z "tepsy" nie ma opcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Niestety , gluty mamy na maxa , a starszak zaczyna kaszleć , mnie też kręci w nosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.09.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 mam nadzieję, że jednak net bedzie, smutno by było bez Ciebie Miło , że komuś poza dzieciakami może mnie brakować. A swoją drogą , czy już się pakujesz? właśnie, pakujesz się? I skąd brać kartony? Mój Ł. wczoraj trochę na allegro zamówił, kilka mam w bagażniku, ale nie wiem ile potrezbuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.09.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam z kawką!!sperawdz net w neti.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.09.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Niestety , gluty mamy na maxa , a starszak zaczyna kaszleć , mnie też kręci w nosie. dla dorosłych na katar to sudafet polecam. Przynajmniej na noc, to spać wtedy można. Odnośnie spania. Dziś o 3 rano mój Krzys wołał: wyspałem!!! Musielismy odkrzyknąć mu: ale my nie wyspaliśmy się jeszcze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dziewczyny a skąd najlepiej wziąć net jesli z "tepsy" nie ma opcji? Ja chyba dziś lece po pleya mobilnego , bo co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.09.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dziewczyny a skąd najlepiej wziąć net jesli z "tepsy" nie ma opcji? Ja chyba dziś lece po pleya mobilnego , bo co zrobić. a wiesz juz jak z opłatami, i czy będzie w miare szybki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Niestety , gluty mamy na maxa , a starszak zaczyna kaszleć , mnie też kręci w nosie. dla dorosłych na katar to sudafet polecam. Przynajmniej na noc, to spać wtedy można. Odnośnie spania. Dziś o 3 rano mój Krzys wołał: wyspałem!!! Musielismy odkrzyknąć mu: ale my nie wyspaliśmy się jeszcze ! No , ja dziś też nocka nie za bardzo , bo mały mi przylazł do łóżka i został , kręcił się , przepychał. Pije własnie mocną kawkę , żeby się dobudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts