delfina7 30.09.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam z kawką!! sperawdz net w neti.. A netia to tez kable potrzeba? Odpada narazie , bo ja bez netu nie mogę żyć , a muszę już mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dziewczyny a skąd najlepiej wziąć net jesli z "tepsy" nie ma opcji? Ja chyba dziś lece po pleya mobilnego , bo co zrobić. a wiesz juz jak z opłatami, i czy będzie w miare szybki ? Zasięg jest dobry na budowie. Opłata to ok 50 zeta , jak przekroczysz limit nic nie dopłacasz Tylko net ci zwalnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dziewczyny a skąd najlepiej wziąć net jesli z "tepsy" nie ma opcji? Ja chyba dziś lece po pleya mobilnego , bo co zrobić. a wiesz juz jak z opłatami, i czy będzie w miare szybki ? Zasięg jest dobry na budowie. Opłata to ok 50 zeta , jak przekroczysz limit nic nie dopłacasz Tylko net ci zwalnia. no właśnie, ten limit. Obawiam się, ze po trzech wieczorach by mi zwalniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dziewczyny a skąd najlepiej wziąć net jesli z "tepsy" nie ma opcji? Ja chyba dziś lece po pleya mobilnego , bo co zrobić. a wiesz juz jak z opłatami, i czy będzie w miare szybki ? Zasięg jest dobry na budowie. Opłata to ok 50 zeta , jak przekroczysz limit nic nie dopłacasz Tylko net ci zwalnia. no właśnie, ten limit. Obawiam się, ze po trzech wieczorach by mi zwalniał Ja też trochę się obawiam , ale tak sobie pomyślałam , że teraz będzie więcej pracy przy domku , inspiracji już tak nie przeglądam , bo jakiś tam zarys mam. Poczta , forum i czasem mąż zajrzy. Hmmmmm , a może dorzucić 15 zeta i wziąć większy limit?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 WSZYSTKIM MAŁYM , MŁODYM , DUŻYM I STARYM CHŁOPAKOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 jak dla mnie to za szybko dziś piszecie aneta-we - ja pakuję do kartonów po bananach, są bardzo twarde i wytrzymałe, chodze po skelpach i żebram przed wczoraj i wczoraj spakowałam w sumie 5 pudeł - i wiecie co normalnie nic mi nie ubyło z pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 jak dla mnie to za szybko dziś piszecie aneta-we - ja pakuję do kartonów po bananach, są bardzo twarde i wytrzymałe, chodze po skelpach i żebram przed wczoraj i wczoraj spakowałam w sumie 5 pudeł - i wiecie co normalnie nic mi nie ubyło z pokoju O skubana , pakuje się . A ja chyba nie zacznę dopóki ogrzewanie nie ruszy w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.09.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 jak dla mnie to za szybko dziś piszecie aneta-we - ja pakuję do kartonów po bananach, są bardzo twarde i wytrzymałe, chodze po skelpach i żebram przed wczoraj i wczoraj spakowałam w sumie 5 pudeł - i wiecie co normalnie nic mi nie ubyło z pokoju O skubana , pakuje się . A ja chyba nie zacznę dopóki ogrzewanie nie ruszy w domu. u mnie się grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 jak dla mnie to za szybko dziś piszecie aneta-we - ja pakuję do kartonów po bananach, są bardzo twarde i wytrzymałe, chodze po skelpach i żebram przed wczoraj i wczoraj spakowałam w sumie 5 pudeł - i wiecie co normalnie nic mi nie ubyło z pokoju O skubana , pakuje się . A ja chyba nie zacznę dopóki ogrzewanie nie ruszy w domu. u mnie się grzeje A mnie normalnie już mysleć się nie chce. Bo żeby jeszcze było trochę czsu to luz , ale...Kombinuje ile kafi trzeba położyć , żeby za dwa tygodnie meble mogli montować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 właśnie, pakujesz się? I skąd brać kartony? Mój Ł. wczoraj trochę na allegro zamówił, kilka mam w bagażniku, ale nie wiem ile potrezbuję... u mnie mąż z pracy przyniósł mam tego masę trochę z rynku jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dziewczyny a skąd najlepiej wziąć net jesli z "tepsy" nie ma opcji? Ja chyba dziś lece po pleya mobilnego , bo co zrobić. no właśnie ja też o tym myślałam ale ... nie wiem teraz, co i jak nawet odnosnie zasięgu - tu trzeba sprawdzić już u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 WSZYSTKIM MAŁYM , MŁODYM , DUŻYM I STARYM CHŁOPAKOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO i ja się dołączam do życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 jak dla mnie to za szybko dziś piszecie aneta-we - ja pakuję do kartonów po bananach, są bardzo twarde i wytrzymałe, chodze po skelpach i żebram przed wczoraj i wczoraj spakowałam w sumie 5 pudeł - i wiecie co normalnie nic mi nie ubyło z pokoju ja też ciagle coś wywożę i ciągle nic mi nie ubywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.09.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 jak dla mnie to za szybko dziś piszecie aneta-we - ja pakuję do kartonów po bananach, są bardzo twarde i wytrzymałe, chodze po skelpach i żebram przed wczoraj i wczoraj spakowałam w sumie 5 pudeł - i wiecie co normalnie nic mi nie ubyło z pokoju ja też ciagle coś wywożę i ciągle nic mi nie ubywa no ja nie wiem ile tych pudeł jeszcze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ja tam nic konkretnego jeszcze nie spakowałam, a dziesiatki pudeł już wywiezione i ... dalej sajgon w mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.09.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 czyli to normalne zjawisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 rzeczywiście, wygląda na normalne zjawisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Jestem http://lh6.ggpht.com/_QKTM9NEOPL4/SsM2lGEefHI/AAAAAAAABko/xNj3mrF7Ufc/s640/IMG_6076.JPG http://lh4.ggpht.com/_QKTM9NEOPL4/SsM2nPZUy9I/AAAAAAAABks/BmX86DxuZUA/s640/IMG_6080.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no tak Delfinka znowu przyszła nas atakować słodkościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A to moje własne jeszcze gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts