anetina 30.09.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 coś mi się wydaje, ze może żle termomentr trzymany?dziwnie taka temperatura- przy jakimś osłabieniu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.09.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 coś mi się wydaje, ze może żle termomentr trzymany? dziwnie taka temperatura- przy jakimś osłabieniu ??? dobrze trzymany już babcia o to zadbała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Może termometr nawalił? A musi miec inne objawy skoro zmierzyła jej temperature. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.09.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Może termometr nawalił? A musi miec inne objawy skoro zmierzyła jej temperature. była taka płacząca picza, jeszcze śpi czyli już 2,5h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Hmmmmmmmmm , niech sprawdzi jeszcz raz , mo ze źle trzymała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A moj rozkrecil się już na maxa , oczy załzawione , leży i marudzi. Starszy zaczyna kichanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 zdrówka dzieciakom więc życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.09.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Może termometr nawalił? A musi miec inne objawy skoro zmierzyła jej temperature. była taka płacząca picza, jeszcze śpi czyli już 2,5h Z tego co wiem, to przy grypie temperatura nie zawsze wystepuje.. Jak Malenstwo spi tak dlugo to chyba cos tam sie sie musi hodowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 mayadaski a ty jeszcze nie na urlpie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.09.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 mayadaski a ty jeszcze nie na urlpie? Nieeee Do piatku w pracy. W sobote rano o 6:00 wylot do Bydgoszczy W sobote pokrece sie po Bydzi, a wieczorem moj tata nas zawiezie do Zaborskiego od niedzieli rano bedziemy juz nad jeziorem Tydzien bede latac, kupowac, dom podziwiac i dotykac by sprawdzic, czy na prawde stoi Zdjecia pstrykac A w nastepna sobote nazad do Bydgoszczy i w samolot...do nastepnego razu...moze do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.09.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Jak poszło z bankiem? Kaska wpłyneła czy nadal robia problemy? Nas pewnie też to niedługo czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Jak poszło z bankiem? Kaska wpłyneła czy nadal robia problemy? Nas pewnie też to niedługo czeka Witam Niestey dalej cyrk z bankiem , pozostaje czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 mayadaski a ty jeszcze nie na urlpie? Nieeee Do piatku w pracy. W sobote rano o 6:00 wylot do Bydgoszczy W sobote pokrece sie po Bydzi, a wieczorem moj tata nas zawiezie do Zaborskiego od niedzieli rano bedziemy juz nad jeziorem Tydzien bede latac, kupowac, dom podziwiac i dotykac by sprawdzic, czy na prawde stoi Zdjecia pstrykac A w nastepna sobote nazad do Bydgoszczy i w samolot...do nastepnego razu...moze do wiosny No to pozostaje mi czekac na relację fotograficzną jak wrócisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.09.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 No to pozostaje mi czekac na relację fotograficzną jak wrócisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.09.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Zdrówka dla dzieciaczków i dla Ciebie delfinko. I żeby w końcu ta kasa była. Od jutra miałam odliczać w dzienniku dni do przeprowadzki , ale %^&@&@^&@& ile tych dni???????????? Odliczanie do przeprowadzki juz rozpoczęłam, mam nadzieję, że niedługo będziesz mi w tym towarzyszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.10.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dzień Dobry delfinka, i jak, jest internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dzień dobry Jak widać na załączonym obrazku , narazie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Od jutra miałam odliczać w dzienniku dni do przeprowadzki , ale %^&@&@^&@& ile tych dni???????????? 2 tygodnie ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 mayadaski a ty jeszcze nie na urlpie? Nieeee Do piatku w pracy. W sobote rano o 6:00 wylot do Bydgoszczy W sobote pokrece sie po Bydzi, a wieczorem moj tata nas zawiezie do Zaborskiego od niedzieli rano bedziemy juz nad jeziorem Tydzien bede latac, kupowac, dom podziwiac i dotykac by sprawdzic, czy na prawde stoi Zdjecia pstrykac A w nastepna sobote nazad do Bydgoszczy i w samolot...do nastepnego razu...moze do wiosny czyli odpoczynek taki trochę na szybko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dzień dobry Jak widać na załączonym obrazku , narazie mam to bardzo dobrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts