anetina 30.06.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 jednak budowa nie moze odbyć się spokojnie ciekawe, za ile czasu będziemy się śmiać z tych naszych przebojów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.07.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 kurde delfinko... no nie wiem jak to jest z tym dożywociem.Jak kupowaliście to nic o tym nie wspomnieli???? Nie da się tego jakoś zrzeknąć??? Kurde nie wiem nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 01.07.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 jestesmy na podobnym etapie w budowaniu - oczekiwanie na kredyt my staramy sie o kredyt z doplata w PKO BP, 2 tygodnie temu zlozylam wniosek i dalej czekamy, ale mam nadzieje, ze w tym tygodniu uda sie podpisac umowe kredytowa oby bo inaczej bedzie zastoj w budowie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.07.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 To czekanie jest straszne . Czy wiedzieliśmy o tym? Tak , w księdze jest wpis o tym dożywociu. Olaliśmy jednak sprawę , bo myśleliśmy , że jeśli oni dzielą działki , nie sprzedają domu to nic nam nie grozi. I faktycznie , gdybyś teraz z nami podpisała umowe zakupu naszej działki to księga jest czysta i w akcie już nie będzie zapisu , o dożywociu.|Ehhhhhhh , prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.07.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Witaj Delfina! Wpadłam z rewizytą Jak już pisałam u siebie trzymam kciuki, żeby udało się zdobyć kredyt Ale z tym dożywociem to nie złe jaja A może to jakieś nieporozumienie??? O takich sprawach powinien notariusz powiadomić Wnętrza zapowiadają się duże i widne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.07.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Widzieliśmy o takim wpisie , ale mysleliśmy , że to dotyczy ich wyłącznie , a my działeczkę kupujemy czystą. Radcy różnie interpretuja przepisy , ale większość mówi , że jesli to nie jest nieruchomość czyli dom gdzie mieszkają dożywotnicy to nie ma prblemu. No ale , przepisy nie mówią wprost nic o takiej sytuacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.07.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 a u nas w kraju z tą interpretacją przepisów różnie bywa, co powiat to co innego mówią Ale trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.07.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dziek.uję . Narazie optymizm w nas wstąpił i czekamy na decyzję banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.07.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Delfinko - ciesze się że coś się wyjaśnia.. Super domek z tymi okienkami. Ja też mam zamówione okna orzech z zewnątrz i biła od środka Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.07.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 witam idę do dziennikamam nadzieję, że już co nieco wyjasniło się odnośnie kredytu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pławecka 10.07.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Hej delfina, mogłabyś napisać gdzie kupowaliście okna? my budujemy z mężem sielankę we Wierzbnej koło Świdnicy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 10.07.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ooooooo ,sąsiad prawie:)))))))) A okna są kupywane koło marsche , tam jest spółdzielnia mieszkaniowa wyżej troszkę .Firma Adams , Firmują się drutexem , który ma też fajne okienka , ale wzięliśmy inne , niby , że lepsze . Pożyjemy ,zobaczymy. Wycenili nam je na 9900 , ale my bierzemy przez znajomego budowlańca, więc dostaliśmy mega rabat. Wiesz , ale gdyby cena została bez rabatu , zdecydowalibyśmy się na okna avant , które wycenili na 11500 , sześciokomorowe , b. ładny profil . A w którym miejscu ta sielanczka się buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pławecka 10.07.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Naszą sielaneczkę budujemy we Wierzbnej. Za pierwszym drewnianym sklepem od strony Świdnicy w lewo na Stawowej. Skręca się za domem na którym wisi duża reklama bram garażowych HORMANN. Jesteśmy na etapie kładzenia dachówki, jedna strona już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bo-war 15.07.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Witam Fany już ten Wasz domek . Najlepsze jest zdjęcie męża uśmiechniętego - trzymającego pozwolenie .. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.07.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 No paniusiu już się tynkuje. A u mnie dopiero elektryka (w poniedziałek mają skończyć) No proszę, proszę jak się rozpędziłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pławecka 17.07.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Delfina może się któregoś dnia odwiedzimy, warto byłoby zobaczyć jak to wygląda u kogoś innego. My skończyliśmy już dach, chłopaki jadą z działówkami na górze.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.07.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Było by miło podglądnąć postępy:DJesli tylko chcecie możemy się umówić jakoś , wymienić telefonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pławecka 19.07.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Jak najbardziej, wynajmujemy teraz mieszkanko w Pszennie więc mamy bliziutko Mój numer tel. 0697931408 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.07.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 chyba spóźnione ale szczere życzenia dla już dużego kawalera STO LAT dla Synka http://www.gamezilla.pl/sites/default/files/blogposts/tort_gamepad_x360.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.07.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Czy to Twój wyrób?? Ciotka , odzywaj się częsciej . Ni ma Cię na Mamusiowym i tu cieniutko , a ja sprawdzam Eeeeeeeee , tam późno , przecież wiadomo , że najwieksze święto urodzinowe dwulatka to jest dla mamuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts