Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

może i masz rację

ale ja akurat z tych lubiących chłód

inwestorek nie spałby, gdyby w domu było 20 stopni, n a noc musi być jakieś góra 18 stopni

a w mieszkaniu niestety jest więcej, więc jeszcze okna posiadamy uchylone, moze nie na całą noc, ale w większą część

moze dzięki temu tfu tfu tfu praktycznie w ogóle mi nie choruje

może i masz rację

ale ja akurat z tych lubiących chłód

inwestorek nie spałby, gdyby w domu było 20 stopni, n a noc musi być jakieś góra 18 stopni

a w mieszkaniu niestety jest więcej, więc jeszcze okna posiadamy uchylone, moze nie na całą noc, ale w większą część

moze dzięki temu tfu tfu tfu praktycznie w ogóle mi nie choruje

nie , no u mnie też na noc wietrzę i jest z 18 , ale w domu zupełnie inne powietrze. I z tymi 20 stopniami to myślalam o dworze. JAk się ochłodzi to w domu bedzie też zaraz zimno . To jednak nie blok ,a jeszczewszystko bardzo świeże i mokre , tempetratura spadnie błyskawicznie .

odnośnie tych świeżych murów, to właśnie nie wiem :(

mówią, że tak naprawdę z dziećmi się nie powinno wchodzić na świeże mury, bo niby do końca nie przewioetrzały, bo coś tam, coś tam :(

No niby tak mówią , nawet nie niby . :-?Ale co w tych czasach jest bezpieczne. Planujemy dość ostro palić i mocno wietrzyć , żeby wilgoć uciekała. W palnie tez jest pochłaniacz wilgoci jeśli zobaczymy , że mocno wsio paruje.

odnośnie tych świeżych murów, to właśnie nie wiem :(

mówią, że tak naprawdę z dziećmi się nie powinno wchodzić na świeże mury, bo niby do końca nie przewioetrzały, bo coś tam, coś tam :(

No niby tak mówią , nawet nie niby . :-?Ale co w tych czasach jest bezpieczne. Planujemy dość ostro palić i mocno wietrzyć , żeby wilgoć uciekała. W palnie tez jest pochłaniacz wilgoci jeśli zobaczymy , że mocno wsio paruje.

no jestem ciekawa, jak nasze domy będą wyglądały po zimie :)

tak samo - jak kieszeń będzie wyglądała :D

A pijcie , pijecie . :wink: Ja normalnie chyba tez się napije , bo aż nowe siły wstąpiły we mnie. :lol: Byliśmy na dworze i wcale nie jest tak zimno , co prawda złapal nas mały deszcz , ale potem slonko nawet wyszło.

Kochana, to kiedy idziemy na zakupy?

:wink:

Gratuluje - cale szczescie juz po nerwach :lol: :lol: :lol: :lol:

A pijcie , pijecie . :wink: Ja normalnie chyba tez się napije , bo aż nowe siły wstąpiły we mnie. :lol: Byliśmy na dworze i wcale nie jest tak zimno , co prawda złapal nas mały deszcz , ale potem slonko nawet wyszło.

Kochana, to kiedy idziemy na zakupy?

:wink:

Gratuluje - cale szczescie juz po nerwach :lol: :lol: :lol: :lol:

Dziś piec zakupujemy , jutro odbieramy glazure i być może w sobotę popatrzymy za lodówką i zmywarką w sklepie nie dla idiotów , bo maja jakąś promocję. :wink: