delfina7 01.10.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Od jutra miałam odliczać w dzienniku dni do przeprowadzki , ale %^&@&@^&@& ile tych dni???????????? 2 tygodnie ??????? A co ty . Dwa tygodnie to sobie mogę do mebli odliczać . Już nawet nie chce mi się myśleć kiedy by to mogło być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 no to dajcie sobie czasu do ... 24 pażdziernika może być ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Oj , chciałabym , chciałabym . Ja jestem gotowa liczyć nawet do 29 października , a jak ugadlibyśmy się z najemcą to najlepiej by było zdać mieszkanie tak 3 listopada. O ile kuwa będzie ogrzewanie , prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 a może będzie ciepło i nie będzie potrzeby grzać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Nawet , niech by bylo z 20 stopni , ale wiesz , nagle może się ochłodzić w nocy , a dzieciaki małe , szkoda by było ich.A tam pożyjem,y zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 może i masz rację ale ja akurat z tych lubiących chłódinwestorek nie spałby, gdyby w domu było 20 stopni, n a noc musi być jakieś góra 18 stopnia w mieszkaniu niestety jest więcej, więc jeszcze okna posiadamy uchylone, moze nie na całą noc, ale w większą część moze dzięki temu tfu tfu tfu praktycznie w ogóle mi nie choruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 może i masz rację ale ja akurat z tych lubiących chłód inwestorek nie spałby, gdyby w domu było 20 stopni, n a noc musi być jakieś góra 18 stopni a w mieszkaniu niestety jest więcej, więc jeszcze okna posiadamy uchylone, moze nie na całą noc, ale w większą część moze dzięki temu tfu tfu tfu praktycznie w ogóle mi nie choruje nie , no u mnie też na noc wietrzę i jest z 18 , ale w domu zupełnie inne powietrze. I z tymi 20 stopniami to myślalam o dworze. JAk się ochłodzi to w domu bedzie też zaraz zimno . To jednak nie blok ,a jeszczewszystko bardzo świeże i mokre , tempetratura spadnie błyskawicznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 odnośnie tych świeżych murów, to właśnie nie wiem mówią, że tak naprawdę z dziećmi się nie powinno wchodzić na świeże mury, bo niby do końca nie przewioetrzały, bo coś tam, coś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 odnośnie tych świeżych murów, to właśnie nie wiem mówią, że tak naprawdę z dziećmi się nie powinno wchodzić na świeże mury, bo niby do końca nie przewioetrzały, bo coś tam, coś tam No niby tak mówią , nawet nie niby . :-?Ale co w tych czasach jest bezpieczne. Planujemy dość ostro palić i mocno wietrzyć , żeby wilgoć uciekała. W palnie tez jest pochłaniacz wilgoci jeśli zobaczymy , że mocno wsio paruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 odnośnie tych świeżych murów, to właśnie nie wiem mówią, że tak naprawdę z dziećmi się nie powinno wchodzić na świeże mury, bo niby do końca nie przewioetrzały, bo coś tam, coś tam No niby tak mówią , nawet nie niby . :-?Ale co w tych czasach jest bezpieczne. Planujemy dość ostro palić i mocno wietrzyć , żeby wilgoć uciekała. W palnie tez jest pochłaniacz wilgoci jeśli zobaczymy , że mocno wsio paruje. no jestem ciekawa, jak nasze domy będą wyglądały po zimie tak samo - jak kieszeń będzie wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 przyszłam i tutaj z http://comps.fotosearch.com/comp/ICN/ICN222/francja-szampan-okolica_~F0015628.jpg wiadomo, z jakiej okazji gratki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.10.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 I ode mnie http://ewelinarotko.blox.pl/resource/szampan_22_406.jpg Wypije za to wieczorkiem, co? Dziś jeszcze trochę jazdy mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A pijcie , pijecie . Ja normalnie chyba tez się napije , bo aż nowe siły wstąpiły we mnie. Byliśmy na dworze i wcale nie jest tak zimno , co prawda złapal nas mały deszcz , ale potem slonko nawet wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.10.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 czyli odpoczynek taki trochę na szybko pozdrawiam Taki bardzo przelotem ale sie ciesze jak dziecko, bo chcialabym jak najwiecej zalatwic, by Kuzyn mial nad czym pracowac na nastepne pol roku Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.10.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A pijcie , pijecie . Ja normalnie chyba tez się napije , bo aż nowe siły wstąpiły we mnie. Byliśmy na dworze i wcale nie jest tak zimno , co prawda złapal nas mały deszcz , ale potem slonko nawet wyszło. Kochana, to kiedy idziemy na zakupy? Gratuluje - cale szczescie juz po nerwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A pijcie , pijecie . Ja normalnie chyba tez się napije , bo aż nowe siły wstąpiły we mnie. Byliśmy na dworze i wcale nie jest tak zimno , co prawda złapal nas mały deszcz , ale potem slonko nawet wyszło. Kochana, to kiedy idziemy na zakupy? Gratuluje - cale szczescie juz po nerwach Dziś piec zakupujemy , jutro odbieramy glazure i być może w sobotę popatrzymy za lodówką i zmywarką w sklepie nie dla idiotów , bo maja jakąś promocję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.10.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Powodzenia. Tylko nie wypuszczajcie toreb z ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Powodzenia. Tylko nie wypuszczajcie toreb z ręki To by dopiero było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.10.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dziś piec zakupujemy , jutro odbieramy glazure i być może w sobotę popatrzymy za lodówką i zmywarką w sklepie nie dla idiotów , bo maja jakąś promocję. A co to za sklep nie dla idiotow? Podpowiedz, to w przyszlym tygodniu bede yntelygencyje udawac i tez moze pojde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts