delfina7 01.10.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Chodzi o media markt , ale promocja dotyczy tego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.10.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Chodzi o media markt , ale promocja dotyczy tego weekendu. Moge w sobote o 11:00 ruszyc ale TV jeszcze nie mam zamiaru kupowac, czy innej lodowki Jeszcze nie ten czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.10.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A ja mam juz sprzęt do kuchni . Tyle, ze go nie widziałam jeszcze bo odbiera go od razu firma od kuchni. Ale ciekawa jestem jak wygląda bo wybierałam jedynie na podstawie informacji w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.10.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Brakuje mi tylko baterii do zlewu. Zlew pod oknem, nie kazda bateria się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.10.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A pijcie , pijecie . To ja piję Co prawda nie szampana: http://img.mediafm.net/mediafm/pict2/15448.jpg Kto się przyłączy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja , jaaaaaaaa. :lol:Po tym jak zabrali mi net ok 16 , zaraz jak Seba wrócił pojechaliśmy po mobila. I znów jestem . I popijam piweczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.10.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 I popijam piweczko. i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ale już mnie Seba nastraszył , że wolno chodzi coś , że przerywa ten necik .Jest git. Ja otwieram wszystko na chromie , a ten na swojej starej przeglądarfce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.10.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Będę śliedzic jak Ci ten net chodzi bo w nowym domu nie wiem co będę miała. Czyli ten Twój nowy necik jest tak od reki dostepny tak? Ja się zupełnie na tym nie znam a mojemu Ł. nie za bardzo zalezy bo przeciez wyjezdza. Muszę się wie sama zając moim kontaktem ze światem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Net dziś załtwiliśmy w ciągu godzinki i instalacja z 15 minut.Jest tylko taka sprawa , że jest limit na przesyłanie danych i po tym net zwalnia dość mocno. Nie mam pojecia jak to wyjdzie w praniu. Póki co przyzwyczajam się do wyłączania oknien nie czytanych i rozłaczania neta jak odchodze od kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Gratuluje kafelkarzy i hydraulika! i WITAM się grzecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Czas na śniadanko.Kto głodny?http://www.kyo.com.sg/products/valuepacks/Set-A8-VP0208_large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 dzień dobry!! Delfinko! Gratuluję kasy hudraulika, kafelkarzy i ogólnie wszystkiego. termin przeprowadzki powinnyśmy odliczać razem aneta-we- piszę się na to śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.10.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Czas na śniadanko. Kto głodny? http://www.kyo.com.sg/products/valuepacks/Set-A8-VP0208_large.jpg Ale wypasione śniadanko . Dzień dobry wszystkim . anetka , a ty spać nie możesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 . anetka , a ty spać nie możesz? mogę, mogę. Tylko do pracy trzeba wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 . anetka , a ty spać nie możesz? mogę, mogę. Tylko do pracy trzeba wstawać i sniadanko zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.10.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 . anetka , a ty spać nie możesz? mogę, mogę. Tylko do pracy trzeba wstawać i sniadanko zrobic I kompa odpalasz tak z ranka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 . anetka , a ty spać nie możesz? mogę, mogę. Tylko do pracy trzeba wstawać i sniadanko zrobic I kompa odpalasz tak z ranka? no tak, czasami. Piję kawkę, odpalam pocztę i przeważnie coś pilnego jest do odczytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.10.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 . anetka , a ty spać nie możesz? mogę, mogę. Tylko do pracy trzeba wstawać i sniadanko zrobic I kompa odpalasz tak z ranka? no tak, czasami. Piję kawkę, odpalam pocztę i przeważnie coś pilnego jest do odczytania No pilnego? A mogę spytać gdzie twój małżonek się wybiera po przeprowdzce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 No pilnego? A mogę spytać gdzie twój małżonek się wybiera po przeprowdzce? możesz , napisałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts