anetina 02.10.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ja , jaaaaaaaa. :lol:Po tym jak zabrali mi net ok 16 , zaraz jak Seba wrócił pojechaliśmy po mobila. I znów jestem . I popijam piweczko. czyli jednak sobie o was przypomnieli :D dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Net dziś załtwiliśmy w ciągu godzinki i instalacja z 15 minut.Jest tylko taka sprawa , że jest limit na przesyłanie danych i po tym net zwalnia dość mocno. Nie mam pojecia jak to wyjdzie w praniu. Póki co przyzwyczajam się do wyłączania oknien nie czytanych i rozłaczania neta jak odchodze od kompa. a można wiedziec, jakiego operatora wzięliscie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.10.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witaj o Wielak Górooooooo Olimpuuuuuuuuu Ja z domownikiem tu wsskakuje , a tu taka szycha mnie odwiedza. Mamy iplusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 siostra jak tam było na spacerku. szukam jakiegoś pomysłu na obiad na niedzielę bop mama strajkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 na niedzielę ... rosołek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 drugie danie mnie interesuje bardziej. rosołek będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.10.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Kupiłam młodemu butki , potem na kawce była siostra i miał po mnie Seba przyjechać i zawieść do tych kafelkarzy , ale coś tam w hurtowni utknał i dziecko mi usnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.10.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 drugie danie mnie interesuje bardziej. rosołek będzie Jak nie chce Ci sie bawić to wrzuć fileciki do piekarnika lub kawałek karczku i ziemniaczki razem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 drugie danie mnie interesuje bardziej. rosołek będzie tu już może być dużo inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 no to chyba te filety prędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 życzę wszystkim spokojnego i miłego weekendu do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 życzę wszystkim spokojnego i miłego weekendu do poniedziałku ja tobie też do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.10.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.10.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 wpadłam sie przywitać!! a wszyscy uciekli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.10.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 wpadłam sie przywitać!! a wszyscy uciekli No troszkę się spóźniłaś :wink:Kobitki pracują do 15 i poleciały , a ja pognalam do kuchni robic sałatke z buraczków w słoiki na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 O rany, ale numer z tą rurą Za to fajnie, że z kafelkami się udało i ekipa gotowa do pracy. Zrobicie podłoge i kuchnię możecie miec- super! Jest kuchnia- jest dom. U nas powinni zacząc montaz 10 października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 wreszcie wekeend dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.10.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 wpadłam sie przywitać!! a wszyscy uciekli No troszkę się spóźniłaś :wink:Kobitki pracują do 15 i poleciały , a ja pognalam do kuchni robic sałatke z buraczków w słoiki na zimę. Delfinko, to ja poproszę przepis na taką sałatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.10.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 wpadłam sie przywitać!! a wszyscy uciekli No troszkę się spóźniłaś :wink:Kobitki pracują do 15 i poleciały , a ja pognalam do kuchni robic sałatke z buraczków w słoiki na zimę. Delfinko, to ja poproszę przepis na taką sałatkę Fajnie , że wpadłaś . Przyznaję , że nawiedzam Was jak tylko widzę nowy wpisik. :wink:Moim zdaniem sałatka bardzo łatwa , pracy może w sumie z godzinkę , a kiedy nie ma co podać do obiadku jest w sam raz. A tu przepis. 6 kg buraczków obieram i gotuję do miękkości . Kiedy buraczki stygną na balkonie , Kroję w kostkę ok kilograma papryki ( w sumie to wedle uznania jak kto lubi) , siekam z 7 cebul ( tu nie kroję , bo to najgorsza robota dla mnie , mam siekaczkę na małą ilość warzyw). Do dużego gara wlewam 1/4 litra octu , litr wody , wrzucam 30 dkg cukru i 1,5 łyżki soli.Na gotujacą się zalewę wrzucam paprykę i cebulę , zagotowuje i jeszcze gotuje z 10 minut.W tym czasie buraczki ścieram na dużych oczkach ( tu maszynka do miecha z przystawką do warzyw idzie w ruch) . Buraki dorzucam do gara i doprowadzam do wrzenia. ładuję w słoiki taki gorące , zakręcam i stawiam słoiki do góry dnem . Nie trzeba już pasteryzować. Wczoraj zrobiłam z ok 4 kg , zmniejszyłam troszkę ilość zalewy . Wszystko gotowało się w garze największym od standardowego zestawu garów ze stali. Wyszło 12 słoików takich po majonezie większym np winiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.10.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 wreszcie wekeend dobry dzień O tak , i to słoneczny i pracowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts