Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

Widzę, że troche ruszyło. :D

Płytki fajnie wyglądają, szczególnie z bliska. na ścianach taki kontrast jak u mnie w dolnej łazience. Czy tez masz obawy jak się będzie czyścic te ciemne płytki? :-?

Wy macie w planach wypad do Wrocławia a ja do IKEI do W-wy jutro się chyba wybiorę :wink:

A teraz lecę wyjąc ciacho z piekarnika- jak tydzień temu- bananowe, tym razem zmodyfikowane: zamiast orzechów, których i tak chłopaki nie moga wkruszylismy herbatniki holenderskie.

Miłego wieczorku :lol:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzę, że troche ruszyło. :D

Płytki fajnie wyglądają, szczególnie z bliska. na ścianach taki kontrast jak u mnie w dolnej łazience. Czy tez masz obawy jak się będzie czyścic te ciemne płytki? :-?

Wy macie w planach wypad do Wrocławia a ja do IKEI do W-wy jutro się chyba wybiorę :wink:

A teraz lecę wyjąc ciacho z piekarnika- jak tydzień temu- bananowe, tym razem zmodyfikowane: zamiast orzechów, których i tak chłopaki nie moga wkruszylismy herbatniki holenderskie.

Miłego wieczorku :lol:

Czy mam obawy? Hmmmmm , żebym miala co robic to kabina będzie z czystego szkła , w salonie ciemne panele , a hol , kuchnia , korytarz i częśc pod komnkiem z gresu polerowanego. :wink: U mamy są troszkę inne , ale też grafit i jakos daje radę , nawet ja je czyściłam i nie pozostawały smugi.

My możliwe , że tez zahaczymy o ikee . Chce kupić łóżko dla młodszego , stolik i krzeselka dwa , dywaniki pod ich łóżeczka :wink: Zobaczymy ile będzie miejsca jak załadujemy ustrojstwo do pieca.

Ja dziś chałkę wyprodukowałam. :wink:

własnie przeczytałam:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mieliśmy włamanie do auta . Samochód splądrowany. Ukradli dwa radia , szlifierke kontową ( była dość tania i odpracowała swoje) , poziomica laserowa ( szwankowała i Seba miał zakupić nową) , wiartarka prawie nowa i najcenniejsze cyzli zestaw kluczy różnych wartch ok 500 zł.

delfinko http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glasiu.gif

Takiego to tylko za ja..a powiesic :evil: :evil:

Mam nadzieję, ze chociaz udały Wam się zakupy.

Ja juz po wizycie w IKEI. Kupiłam kilka drobizagów oraz komodę i stolik nocny do sypilani.

A wracając miałam bardzo ładny widok.

Dedykuje go Tobie na otarcie łez:

http://img210.imageshack.us/img210/7706/dlan.jpg

delfinko-na chwilę wpadłam i kurwa czytam o tym wlamaniu do amochodu i normalnie zdębiałam.

no już wstydu nie mają złodzieje żeby tak przed kościołem

z dwojga złego dobrze że nie ukradli tych wartościowszych rzeczy, ale wszystkiego szkoda jak człowiek każdy grosz liczy

przykro mi bardzo , a tych surwys....ynków nie szlag trafi tfu tfu

Troszkę źle zrozumiałaś. Samochód okradli w nocy , a my dziś rano wychodząc do kościoła zauważyliśmy. Czy nie skradli cennych rzeczy? Klucze 650 zeta, radia 400 zeta, wiartarka 450 zeta. :-? Dobrze , że fotelików nie zabrali. Ale wiecie co? Auto mamy bardzo zakurzone w środku ( praca Seby i budowa) Nawet nie widac śladów włamu , wyciągania radia. Tylko ta jebana szyba , wszędzie pełno szkła , wybili szybę kluczem żabką , bo została w środku.

no faktycznie źe. Przeczytałam wychodząc z kościoła zamiast wychodząc do kościoła.

mam nadzieję że nie uraziłam Cię pisząc o ych wartościowszych rzeczach, chodziło mi o to co pisałaś w dzienniku, młoty itp. jak już dodałam wszystkiego szkoda, nawet gdyby to był worek gwoździ.

przepraszam i pozdrawiam

no faktycznie źe. Przeczytałam wychodząc z kościoła zamiast wychodząc do kościoła.

mam nadzieję że nie uraziłam Cię pisząc o ych wartościowszych rzeczach, chodziło mi o to co pisałaś w dzienniku, młoty itp. jak już dodałam wszystkiego szkoda, nawet gdyby to był worek gwoździ.

przepraszam i pozdrawiam

A no nie urazilaś , no co ty. a tak wogle dzień doberek kobitki.

Zasiadałam z kawką z teściami , dzieciaki bajkę oglądają . Trzeba by pomyśleć o wyjściu z nimi na dwórek.

to ja lecę po kawkę, wypiję sobie z Wami. Moje smyki pewnie już na spacerku a ja dziś sproro pracy mam a jutro będzie jeszcze więcej niestety :wink:

a ja mam lenia giganta na pracę jak tak dalej pójdzie to mnie zwolnią :wink:

Zasiadałam z kawką z teściami , dzieciaki bajkę oglądają . Trzeba by pomyśleć o wyjściu z nimi na dwórek.

to ja lecę po kawkę, wypiję sobie z Wami. Moje smyki pewnie już na spacerku a ja dziś sproro pracy mam a jutro będzie jeszcze więcej niestety :wink:

Tesc czeka na Sebę , ma go zabrać na budowę . Ja pojadę chyba po obiedzie razem z nimi i do wieczorka. I wiecie co? Bardzo się cieszę , oddychnę od dzieci , popracuje na budowie . :)