aneta-we 03.10.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Widzę, że troche ruszyło. Płytki fajnie wyglądają, szczególnie z bliska. na ścianach taki kontrast jak u mnie w dolnej łazience. Czy tez masz obawy jak się będzie czyścic te ciemne płytki? Wy macie w planach wypad do Wrocławia a ja do IKEI do W-wy jutro się chyba wybiorę A teraz lecę wyjąc ciacho z piekarnika- jak tydzień temu- bananowe, tym razem zmodyfikowane: zamiast orzechów, których i tak chłopaki nie moga wkruszylismy herbatniki holenderskie. Miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.10.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Widzę, że troche ruszyło. Płytki fajnie wyglądają, szczególnie z bliska. na ścianach taki kontrast jak u mnie w dolnej łazience. Czy tez masz obawy jak się będzie czyścic te ciemne płytki? Wy macie w planach wypad do Wrocławia a ja do IKEI do W-wy jutro się chyba wybiorę A teraz lecę wyjąc ciacho z piekarnika- jak tydzień temu- bananowe, tym razem zmodyfikowane: zamiast orzechów, których i tak chłopaki nie moga wkruszylismy herbatniki holenderskie. Miłego wieczorku Czy mam obawy? Hmmmmm , żebym miala co robic to kabina będzie z czystego szkła , w salonie ciemne panele , a hol , kuchnia , korytarz i częśc pod komnkiem z gresu polerowanego. U mamy są troszkę inne , ale też grafit i jakos daje radę , nawet ja je czyściłam i nie pozostawały smugi. My możliwe , że tez zahaczymy o ikee . Chce kupić łóżko dla młodszego , stolik i krzeselka dwa , dywaniki pod ich łóżeczka Zobaczymy ile będzie miejsca jak załadujemy ustrojstwo do pieca. Ja dziś chałkę wyprodukowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.10.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Delfinko, widzę że już niebawem zamieszkacie A jeszcze niedawno same mury oglądałam A przepis na sałatkę na pewno wykorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.10.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 własnie przeczytałam: Mieliśmy włamanie do auta . Samochód splądrowany. Ukradli dwa radia , szlifierke kontową ( była dość tania i odpracowała swoje) , poziomica laserowa ( szwankowała i Seba miał zakupić nową) , wiartarka prawie nowa i najcenniejsze cyzli zestaw kluczy różnych wartch ok 500 zł. delfinko http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glasiu.gif Takiego to tylko za ja..a powiesic Mam nadzieję, ze chociaz udały Wam się zakupy. Ja juz po wizycie w IKEI. Kupiłam kilka drobizagów oraz komodę i stolik nocny do sypilani. A wracając miałam bardzo ładny widok. Dedykuje go Tobie na otarcie łez: http://img210.imageshack.us/img210/7706/dlan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.10.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Piękny widoczek . Nas deszcz złapał , waliło po folii i jechało się z hałasem jak by drzwi były otwarte.A Seba za każdym razemy jak wysiadalismy powtarzał , sprawdź czy okno domknięte , albo zostawić wam radio włączone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.10.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 delfinko-na chwilę wpadłam i kurwa czytam o tym wlamaniu do amochodu i normalnie zdębiałam. no już wstydu nie mają złodzieje żeby tak przed kościołem z dwojga złego dobrze że nie ukradli tych wartościowszych rzeczy, ale wszystkiego szkoda jak człowiek każdy grosz liczy przykro mi bardzo , a tych surwys....ynków nie szlag trafi tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.10.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Troszkę źle zrozumiałaś. Samochód okradli w nocy , a my dziś rano wychodząc do kościoła zauważyliśmy. Czy nie skradli cennych rzeczy? Klucze 650 zeta, radia 400 zeta, wiartarka 450 zeta. Dobrze , że fotelików nie zabrali. Ale wiecie co? Auto mamy bardzo zakurzone w środku ( praca Seby i budowa) Nawet nie widac śladów włamu , wyciągania radia. Tylko ta jebana szyba , wszędzie pełno szkła , wybili szybę kluczem żabką , bo została w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 delfinko, widzę, że podobnie myslimy. Ja jak mam w samochodzie foteliki to pilnuje, żeby go zamknąc a jak nie mam... róznie to bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no faktycznie źe. Przeczytałam wychodząc z kościoła zamiast wychodząc do kościoła.mam nadzieję że nie uraziłam Cię pisząc o ych wartościowszych rzeczach, chodziło mi o to co pisałaś w dzienniku, młoty itp. jak już dodałam wszystkiego szkoda, nawet gdyby to był worek gwoździ.przepraszam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.10.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no faktycznie źe. Przeczytałam wychodząc z kościoła zamiast wychodząc do kościoła. mam nadzieję że nie uraziłam Cię pisząc o ych wartościowszych rzeczach, chodziło mi o to co pisałaś w dzienniku, młoty itp. jak już dodałam wszystkiego szkoda, nawet gdyby to był worek gwoździ. przepraszam i pozdrawiam A no nie urazilaś , no co ty. a tak wogle dzień doberek kobitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 a tak wogle dzień doberek kobitki. dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.10.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Zasiadałam z kawką z teściami , dzieciaki bajkę oglądają . Trzeba by pomyśleć o wyjściu z nimi na dwórek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 moja z babcią już poszła na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Zasiadałam z kawką z teściami , dzieciaki bajkę oglądają . Trzeba by pomyśleć o wyjściu z nimi na dwórek. to ja lecę po kawkę, wypiję sobie z Wami. Moje smyki pewnie już na spacerku a ja dziś sproro pracy mam a jutro będzie jeszcze więcej niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Zasiadałam z kawką z teściami , dzieciaki bajkę oglądają . Trzeba by pomyśleć o wyjściu z nimi na dwórek. to ja lecę po kawkę, wypiję sobie z Wami. Moje smyki pewnie już na spacerku a ja dziś sproro pracy mam a jutro będzie jeszcze więcej niestety a ja mam lenia giganta na pracę jak tak dalej pójdzie to mnie zwolnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.10.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Zasiadałam z kawką z teściami , dzieciaki bajkę oglądają . Trzeba by pomyśleć o wyjściu z nimi na dwórek. to ja lecę po kawkę, wypiję sobie z Wami. Moje smyki pewnie już na spacerku a ja dziś sproro pracy mam a jutro będzie jeszcze więcej niestety Tesc czeka na Sebę , ma go zabrać na budowę . Ja pojadę chyba po obiedzie razem z nimi i do wieczorka. I wiecie co? Bardzo się cieszę , oddychnę od dzieci , popracuje na budowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arokozak 05.10.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Cześć wszystkimDelfina kafle prezentują się elegancko.Na zdjęciach duża ta wasza łazienka wyszła jaką ma pow.?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.10.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Delfinko, właśnie skończyłam robić Twoją sałatkę Mam nadzieję, że nic nie pomieszałam, jutro spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.10.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Cześć wszystkim Delfina kafle prezentują się elegancko. Na zdjęciach duża ta wasza łazienka wyszła jaką ma pow.? pzdr łazienka faktycznie duza bo 12 meterków.A co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.10.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Delfinko, właśnie skończyłam robić Twoją sałatkę Mam nadzieję, że nic nie pomieszałam, jutro spróbuje No , ciekawma jka bedzie wam smakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts