aneta-we 05.10.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ale miałaś pracowity dzien i widac efekty http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/brawa.gif Ja własnie wróciłam z "nowego domu"- mój Ł. układał panele a ja myłam podłogę, myłam schody, nareszcie odkleiłam taśmę z okien. I przewieźliśmy kilka pudeł z książkami- tylko miejsca na nie bedzie za mało Jutro nie zapomnij zrobic relacji fotograficznej z tego "zamieszania" na placu boju. Dużo sił życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Skoro dzis tez Ci się szykuje zwariowany dzień to witam się grzecznie z samego rana http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/wavey.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dzień dobry. delfina - normalnie ale tempo narzuciliście, super łazienka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.10.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ja tez sie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 witam ale przegięli z chęcią wystawienia dla was kosztów naprawy o kuźwa z kradzieżą nogi z tyłka bym takim powyrywała a poza tym dzieje się u was w domku, oj dzieje wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Cześć wszystkim Delfina kafle prezentują się elegancko. Na zdjęciach duża ta wasza łazienka wyszła jaką ma pow.? pzdr łazienka faktycznie duza bo 12 meterków.A co tam u Ciebie? ja taką mam kuchnię rzeczywiście wielka łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Skoro dzis tez Ci się szykuje zwariowany dzień to witam się grzecznie z samego rana http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/wavey.gif i ja was wszystkie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.10.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam wszystkich w ten deszczowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 jaki on deszczowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.10.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 U mnie dziś strasznie. Mokro , pochmurno , chyba tych dech nie ma sensu przywozić nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam wszystkich w ten deszczowy dzień u mnie też żadnego deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.10.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witajcie! U mnie na szczęście nie pada Delfinko gratuluję pieca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.10.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witajcie! U mnie na szczęście nie pada Delfinko gratuluję pieca!!! I jak buraki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.10.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Czekam zwarta i gotowa na Sebe i zaraz jadę na plac boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no to sił , cierpliwości i pogody (ducha -też) Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.10.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witajcie! U mnie na szczęście nie pada Delfinko gratuluję pieca!!! I jak buraki? zaraz idę degustować, ale mąż próbował wieczorem i mówił, że pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.10.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No to cieszę się , ze smakuja. Co do pracy na bidowie to po całych tygodniach z dzieciakami to naprawdę frajda popracować , oderwać się od jęków stekania , spacerków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.10.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Skąd ja to znam, ja może ze dwa razy to przeżyłam, przeważnie to mała z nami jest bo nie ma jej gdzie podziać Ale teraz chodzi do przedszkola to będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No to cieszę się , ze smakuja. Co do pracy na bidowie to po całych tygodniach z dzieciakami to naprawdę frajda popracować , oderwać się od jęków stekania , spacerków. ja rozumiem. Z Alicją byłam w domu ponad 2 lata, przynajmniej o rok za dużo Nie no, warto było ale nie umiem byc mamą domową. Takei mamy to podziwiam za cierpliwość i hart ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No to cieszę się , ze smakuja. Co do pracy na bidowie to po całych tygodniach z dzieciakami to naprawdę frajda popracować , oderwać się od jęków stekania , spacerków. ja rozumiem. Z Alicją byłam w domu ponad 2 lata, przynajmniej o rok za dużo Nie no, warto było ale nie umiem byc mamą domową. Takei mamy to podziwiam za cierpliwość i hart ducha i ja się po tym podpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts