Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj chyba nie wiesz co piszesz, te co siedziały to wiedzą co mam na myśli... i tu wcale nie chodzi o to że nie lubię zajmować się swoim dzieckiem, nie, tylko o że pewne rutynowe działania, potrafią człowieka dobić swoją przewidywalnością, w pracy robisz coś innego, a wracają do domu chcesz poświęcić się dziecku... wtedy zachowane są proporcje, jeśli jesteś 24 godz/dobę z dzieckiem wtedy po kilku latach masz dość :( Choć wspominam te lata jako najpiękniejsze w moim życiu!!!

Delfinko, próbowałam sałatke, jest przepyszna :o Chyba dorobię jeszcze kilka słoików :wink:

oj chyba nie wiesz co piszesz, te co siedziały to wiedzą co mam na myśli... i tu wcale nie chodzi o to że nie lubię zajmować się swoim dzieckiem, nie, tylko o że pewne rutynowe działania, potrafią człowieka dobić swoją przewidywalnością, w pracy robisz coś innego, a wracają do domu chcesz poświęcić się dziecku... wtedy zachowane są proporcje, jeśli jesteś 24 godz/dobę z dzieckiem wtedy po kilku latach masz dość :( Choć wspominam te lata jako najpiękniejsze w moim życiu!!!

Delfinko, próbowałam sałatke, jest przepyszna :o Chyba dorobię jeszcze kilka słoików :wink:

ja już się starzeję

już się napracowałam, posiedziałabym w domu

gotowałabym i sprzatała, jakbym co innego teraz robiła :D

przy inwestorku nie byłam, ale nie dałabym rady siedzieć w domu

rwało mnie do ludzi

pracować zreszta też musiałam, trza było mieć chociaż na jedzenie :)

ale teraz przy kolejnych dzieciach posiedziałabym w domu

byłabym preawdziwą kurą domową :)

ale teraz przy kolejnych dzieciach posiedziałabym w domu

byłabym preawdziwą kurą domową :)

to może jakas zmiana sie szykuje?

na nowy dom trzeba pomyśleć o nowym potomku :D

tym bardziej, że tyle pokoi do zamieszkania :D

nowy domek- nowy potomek ? :wink:

Ja sie na to nie piszę http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/smash.gif