anetina 06.10.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a ja bym posiedziała kilka lat w domu z dzieciaczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.10.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 oj chyba nie wiesz co piszesz, te co siedziały to wiedzą co mam na myśli... i tu wcale nie chodzi o to że nie lubię zajmować się swoim dzieckiem, nie, tylko o że pewne rutynowe działania, potrafią człowieka dobić swoją przewidywalnością, w pracy robisz coś innego, a wracają do domu chcesz poświęcić się dziecku... wtedy zachowane są proporcje, jeśli jesteś 24 godz/dobę z dzieckiem wtedy po kilku latach masz dość Choć wspominam te lata jako najpiękniejsze w moim życiu!!! Delfinko, próbowałam sałatke, jest przepyszna Chyba dorobię jeszcze kilka słoików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a mi sie wydaje, że najważniejsze jest to, żeby kobieta mogła sama dokonać wyboru czy chciałaby pracowac zawodowo czy byc w domu. A niestety najczęściej to sytuacja o tym decyduje a nie my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.10.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 i to jest najgorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 oj chyba nie wiesz co piszesz, te co siedziały to wiedzą co mam na myśli... i tu wcale nie chodzi o to że nie lubię zajmować się swoim dzieckiem, nie, tylko o że pewne rutynowe działania, potrafią człowieka dobić swoją przewidywalnością, w pracy robisz coś innego, a wracają do domu chcesz poświęcić się dziecku... wtedy zachowane są proporcje, jeśli jesteś 24 godz/dobę z dzieckiem wtedy po kilku latach masz dość Choć wspominam te lata jako najpiękniejsze w moim życiu!!! Delfinko, próbowałam sałatke, jest przepyszna Chyba dorobię jeszcze kilka słoików ja już się starzeję już się napracowałam, posiedziałabym w domu gotowałabym i sprzatała, jakbym co innego teraz robiła przy inwestorku nie byłam, ale nie dałabym rady siedzieć w domu rwało mnie do ludzi pracować zreszta też musiałam, trza było mieć chociaż na jedzenie ale teraz przy kolejnych dzieciach posiedziałabym w domu byłabym preawdziwą kurą domową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ale teraz przy kolejnych dzieciach posiedziałabym w domu byłabym preawdziwą kurą domową to może jakas zmiana sie szykuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ale teraz przy kolejnych dzieciach posiedziałabym w domu byłabym preawdziwą kurą domową to może jakas zmiana sie szykuje? na nowy dom trzeba pomyśleć o nowym potomku tym bardziej, że tyle pokoi do zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ale teraz przy kolejnych dzieciach posiedziałabym w domu byłabym preawdziwą kurą domową to może jakas zmiana sie szykuje? na nowy dom trzeba pomyśleć o nowym potomku tym bardziej, że tyle pokoi do zamieszkania nowy domek- nowy potomek ? Ja sie na to nie piszę http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/smash.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dlaczego się nie piszesz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dlaczego się nie piszesz ???? zgadnij Czy trójka na dzisiejsze czasy to nie az nadto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ale teraz przy kolejnych dzieciach posiedziałabym w domu byłabym preawdziwą kurą domową to może jakas zmiana sie szykuje? na nowy dom trzeba pomyśleć o nowym potomku tym bardziej, że tyle pokoi do zamieszkania od myślenia ci nie przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dlaczego się nie piszesz ???? zgadnij Czy trójka na dzisiejsze czasy to nie az nadto? niby tak mnie się marzy co najmniej trójka ale jak to będzie - nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ale teraz przy kolejnych dzieciach posiedziałabym w domu byłabym preawdziwą kurą domową to może jakas zmiana sie szykuje? na nowy dom trzeba pomyśleć o nowym potomku tym bardziej, że tyle pokoi do zamieszkania od myślenia ci nie przybędzie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 od myślenia ci nie przybędzie dobre http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/icon_lol.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 od myślenia ci nie przybędzie dobre http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/icon_lol.gif no ale błysnęłam nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Chyba nie tu się wpisałam z gratulacjami tytułu To co, pijemy? http://img59.imageshack.us/img59/8799/21364drinkikolorowedrin.jpg Wirtualnie to nawet w pracy mozna, a wieczorkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 wow, i rozwaliłam stronkę, postaram sie zmniejszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No dobrze że tu w końcu delfina to elita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ta fuga mnie po prostu rozpier....ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ta fuga mnie po prostu rozpier....ala nie tylko ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts