Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja bym posiedziała kilka lat w domu z dzieciaczkami :)

Wszędzie dobrze gdzie nas ni ma :wink: . A tak naprwdę to ja bronie się przed robotą ręcami i nogami :wink: Juz pisalm , że w moim przypadku znaczy to 1100 zeta pracując na zmiany w święta i weekendy , odpowiedzialność materialna. :-?

Ale naprawdę , siedzenie w domu z dziećmi od 4 lat troszkę męczy. Ja dziś wracjąc do domu po 20 ( obiad dowiózł mi Seba na budowę :wink: ) , normalie czułam , że się stęskniłam za bąblami. Nie przeszkadzały mi ich wrzaski i zachcianki co minutę . Chciałam im wynagrodzić to , że mnie nie było w domku.

oj chyba nie wiesz co piszesz, te co siedziały to wiedzą co mam na myśli... i tu wcale nie chodzi o to że nie lubię zajmować się swoim dzieckiem, nie, tylko o że pewne rutynowe działania, potrafią człowieka dobić swoją przewidywalnością, w pracy robisz coś innego, a wracają do domu chcesz poświęcić się dziecku... wtedy zachowane są proporcje, jeśli jesteś 24 godz/dobę z dzieckiem wtedy po kilku latach masz dość :( Choć wspominam te lata jako najpiękniejsze w moim życiu!!!

Delfinko, próbowałam sałatke, jest przepyszna :o Chyba dorobię jeszcze kilka słoików :wink:

No to fajnie , że się udała. Dorób , dorób , potem jak na obiadek nie ma co pdać to cyk słiczek otwierasz i jest , a tak gotuj buraki itd itd.

ale teraz przy kolejnych dzieciach posiedziałabym w domu

byłabym preawdziwą kurą domową :)

to może jakas zmiana sie szykuje?

na nowy dom trzeba pomyśleć o nowym potomku :D

tym bardziej, że tyle pokoi do zamieszkania :D

Ja tam podziękuję za potomka :wink: Nie no gdyby się trafiło to an dole pokoik jeden wolny, ale ogólnie już nie na moje nerwy ciąża , a poza tym trzeci cc to już nie przelewki i czwarta ciąża.

Siostrunie moje trzy kofane . Jutro komp włącze po 22 na pewno. Wstanę jak wy do roboty :wink: cz\yli w okolicy 6 i pojadę z Sebą po auto drugie ( z resztą bez szyby , bo kuźwa czsu ni ma się zająć tym, a auto stoi w garażu na drugim końcu miasta). Potem śniadanie , obiad to teściowa załatwi, załatwię jedną sprawę i na budowe wio. Bedę malować dalej ściany , potem walczymy z łataiem dziur w podłodze w kuchni i ścianach koło grzejników. Wróce pewnie znów po 20 , ale to nic. Niebawem bedę do Was pisać z mojego domeczku. :wink:

ale teraz przy kolejnych dzieciach posiedziałabym w domu

byłabym preawdziwą kurą domową :)

to może jakas zmiana sie szykuje?

na nowy dom trzeba pomyśleć o nowym potomku :D

tym bardziej, że tyle pokoi do zamieszkania :D

Ja tam podziękuję za potomka :wink: Nie no gdyby się trafiło to an dole pokoik jeden wolny, ale ogólnie już nie na moje nerwy ciąża , a poza tym trzeci cc to już nie przelewki i czwarta ciąża.

ja powiem tak - los nigdy nie wiadomo co nam jeszcze ześle :)

Siostrunie moje trzy kofane . Jutro komp włącze po 22 na pewno. Wstanę jak wy do roboty :wink: cz\yli w okolicy 6 i pojadę z Sebą po auto drugie ( z resztą bez szyby , bo kuźwa czsu ni ma się zająć tym, a auto stoi w garażu na drugim końcu miasta). Potem śniadanie , obiad to teściowa załatwi, załatwię jedną sprawę i na budowe wio. Bedę malować dalej ściany , potem walczymy z łataiem dziur w podłodze w kuchni i ścianach koło grzejników. Wróce pewnie znów po 20 , ale to nic. Niebawem bedę do Was pisać z mojego domeczku. :wink:

nie ma sprawy :)

rób, póki masz okazje :)

ale od czasu do czasu jakieś fotki podaj :)

hej:)

u mnie jakoś pomalutku. Wprowadziliśmy się 15 września i od tamej pory cały czas walczymy z salonem - kominek własciwie już obudowany jakoś tak sam wyszedł bez specjalnych projektów, dzisiaj zaczynają schody w salonie - do zrobienia jeszcze wc kafle w wiatrołapie i pierwszym przedpokoju i jego malowanie no i malowanie salonu. Tempo po wprowadzeniu znacznie spadło - weekend w Karpaczu a co należało nam sie :)

U ciebie widze bez wytchnienia - na pewno zdązycie :)

PZDR

a i moze w przyszłym tyg. będe miała swojego neta