aniamar 06.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ta fuga mnie po prostu rozpier....ala nie tylko ciebie Pewnie jakość tej fugi jest tak samo marna jak ich reklama. Żałosne. Sami sobie szkodzą i nawet nie zdają sobie z tego sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.10.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a ja bym posiedziała kilka lat w domu z dzieciaczkami Wszędzie dobrze gdzie nas ni ma . A tak naprwdę to ja bronie się przed robotą ręcami i nogami Juz pisalm , że w moim przypadku znaczy to 1100 zeta pracując na zmiany w święta i weekendy , odpowiedzialność materialna. Ale naprawdę , siedzenie w domu z dziećmi od 4 lat troszkę męczy. Ja dziś wracjąc do domu po 20 ( obiad dowiózł mi Seba na budowę ) , normalie czułam , że się stęskniłam za bąblami. Nie przeszkadzały mi ich wrzaski i zachcianki co minutę . Chciałam im wynagrodzić to , że mnie nie było w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.10.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 oj chyba nie wiesz co piszesz, te co siedziały to wiedzą co mam na myśli... i tu wcale nie chodzi o to że nie lubię zajmować się swoim dzieckiem, nie, tylko o że pewne rutynowe działania, potrafią człowieka dobić swoją przewidywalnością, w pracy robisz coś innego, a wracają do domu chcesz poświęcić się dziecku... wtedy zachowane są proporcje, jeśli jesteś 24 godz/dobę z dzieckiem wtedy po kilku latach masz dość Choć wspominam te lata jako najpiękniejsze w moim życiu!!! Delfinko, próbowałam sałatke, jest przepyszna Chyba dorobię jeszcze kilka słoików No to fajnie , że się udała. Dorób , dorób , potem jak na obiadek nie ma co pdać to cyk słiczek otwierasz i jest , a tak gotuj buraki itd itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.10.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ale teraz przy kolejnych dzieciach posiedziałabym w domu byłabym preawdziwą kurą domową to może jakas zmiana sie szykuje? na nowy dom trzeba pomyśleć o nowym potomku tym bardziej, że tyle pokoi do zamieszkania Ja tam podziękuję za potomka Nie no gdyby się trafiło to an dole pokoik jeden wolny, ale ogólnie już nie na moje nerwy ciąża , a poza tym trzeci cc to już nie przelewki i czwarta ciąża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.10.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Chyba nie tu się wpisałam z gratulacjami tytułu To co, pijemy? http://img59.imageshack.us/img59/8799/21364drinkikolorowedrin.jpg Wirtualnie to nawet w pracy mozna, a wieczorkiem ... Ja tam wypiłam 1,5 piwka i winko teścia popijam , ale trzeba przestać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.10.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ta fuga mnie po prostu rozpier....ala A myslala , że ja jestem poierd... , że mi przeszkadza , a raczej an maxa wkur.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.10.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Siostrunie moje trzy kofane . Jutro komp włącze po 22 na pewno. Wstanę jak wy do roboty cz\yli w okolicy 6 i pojadę z Sebą po auto drugie ( z resztą bez szyby , bo kuźwa czsu ni ma się zająć tym, a auto stoi w garażu na drugim końcu miasta). Potem śniadanie , obiad to teściowa załatwi, załatwię jedną sprawę i na budowe wio. Bedę malować dalej ściany , potem walczymy z łataiem dziur w podłodze w kuchni i ścianach koło grzejników. Wróce pewnie znów po 20 , ale to nic. Niebawem bedę do Was pisać z mojego domeczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 delfinka, życze Ci żebyś pisała ze swojego domeczku tak jak sobie wymarzyłaś. Widziałam w dzienniku jakie postępy. Drzwi będę miała podobne, tez ciemne i z sześcioma chyba szybkami. Ale ja dopiero w listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Delfinka, coraz więcej u was się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ale teraz przy kolejnych dzieciach posiedziałabym w domu byłabym preawdziwą kurą domową to może jakas zmiana sie szykuje? na nowy dom trzeba pomyśleć o nowym potomku tym bardziej, że tyle pokoi do zamieszkania Ja tam podziękuję za potomka Nie no gdyby się trafiło to an dole pokoik jeden wolny, ale ogólnie już nie na moje nerwy ciąża , a poza tym trzeci cc to już nie przelewki i czwarta ciąża. ja powiem tak - los nigdy nie wiadomo co nam jeszcze ześle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ta fuga mnie po prostu rozpier....ala A myslala , że ja jestem poierd... , że mi przeszkadza , a raczej an maxa wkur.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Siostrunie moje trzy kofane . Jutro komp włącze po 22 na pewno. Wstanę jak wy do roboty cz\yli w okolicy 6 i pojadę z Sebą po auto drugie ( z resztą bez szyby , bo kuźwa czsu ni ma się zająć tym, a auto stoi w garażu na drugim końcu miasta). Potem śniadanie , obiad to teściowa załatwi, załatwię jedną sprawę i na budowe wio. Bedę malować dalej ściany , potem walczymy z łataiem dziur w podłodze w kuchni i ścianach koło grzejników. Wróce pewnie znów po 20 , ale to nic. Niebawem bedę do Was pisać z mojego domeczku. nie ma sprawy rób, póki masz okazje ale od czasu do czasu jakieś fotki podaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dzień dobry delfina - ale u ciebie ta łazienka jest ogromna i jakie drzwi masz ładne odzywaj się chocby wieczorkiem, na chwilkę żebym wiedziała że zyjesz i masz się dobrze buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 bo w przeciwnmym razie sms będziemy słały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 bo w przeciwnmym razie sms będziemy słały a ja nie mam waszych telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 bo w przeciwnmym razie sms będziemy słały a ja nie mam waszych telefonów na priva wysłać ??? mój ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 bo w przeciwnmym razie sms będziemy słały a ja nie mam waszych telefonów na priva wysłać ??? mój ??? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 bo w przeciwnmym razie sms będziemy słały a ja nie mam waszych telefonów na priva wysłać ??? mój ??? tak wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arokozak 07.10.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 hej:) u mnie jakoś pomalutku. Wprowadziliśmy się 15 września i od tamej pory cały czas walczymy z salonem - kominek własciwie już obudowany jakoś tak sam wyszedł bez specjalnych projektów, dzisiaj zaczynają schody w salonie - do zrobienia jeszcze wc kafle w wiatrołapie i pierwszym przedpokoju i jego malowanie no i malowanie salonu. Tempo po wprowadzeniu znacznie spadło - weekend w Karpaczu a co należało nam sie U ciebie widze bez wytchnienia - na pewno zdązycie PZDR a i moze w przyszłym tyg. będe miała swojego neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ale ci tak cichutko zazdroszczę mieszkania na swoim tak spokojniej wtedy się robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts