arokozak 07.10.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 jest super do tego mamy fajnych normalnych sąsiadów ciagle szukam swoich ciuchów i non stop odkurzam - kurz jest wszędzie a i uwaga na wszelkie nie zakryte dziury - zaczyna się czas kiedy myszy szukają ciepełka my juz pogoniliśmy trzy ale widze dziewczyny że wkrótce nie będzie pisania o wykończeniówce tylko o dywanikach firankach kwiatkach... jeszcze trochę i wszystkie powiemy ze mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dziury mam zakryte myszek parę znaleźliśmy trutkę rozłożyliśmy a jeszcze trochę - to rzeczywiście będziemy o czym innym gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dziury mam zakryte myszek parę znaleźliśmy trutkę rozłożyliśmy a jeszcze trochę - to rzeczywiście będziemy o czym innym gadać a u mnie tylko komary i żaby w piwnicy. Wskoczyły jak były okienka pootwierane latem i kilka zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dziury mam zakryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a żebyś teraz wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a żebyś teraz wiedziała http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a co tak śmieszy :D:D:D ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a co tak śmieszy :D:D:D ??? no jakoś tak ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 niech ci będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 delfina-ciężko pracuje, ta to ma zdrowie delfinko - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.10.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 O , dzięki kobitki ,że zaglądacie. Jutro może z ranka uda mi się Was zlapać , a jak nie to na pewno w piątek .Reszta w dzienniku późnym wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.10.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 jest super do tego mamy fajnych normalnych sąsiadów ciagle szukam swoich ciuchów i non stop odkurzam - kurz jest wszędzie a i uwaga na wszelkie nie zakryte dziury - zaczyna się czas kiedy myszy szukają ciepełka my juz pogoniliśmy trzy ale widze dziewczyny że wkrótce nie będzie pisania o wykończeniówce tylko o dywanikach firankach kwiatkach... jeszcze trochę i wszystkie powiemy ze mieszkamy Ja też chcę zwolnić tempo i mikeszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.10.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Kolor drzwi ciekawy zastanawiam się tylko czy będzie widać na nich poodbijane palce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 delfinko........Ty już niedługo zamieszkasz!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 delfinko, jaki ten Twój salon duzy I tyle się u Was dzieje. A ja troche tylko posprzątałam- własnie wróciłam. Będę Cię szukac rano jak juz odpoczniesz. Kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.10.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Kolor drzwi ciekawy zastanawiam się tylko czy będzie widać na nich poodbijane palce. Jutro sprawdzę , chociaż jak ościeżnice wymacaliśmy to jakoś nie widzialam nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.10.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 delfinko........Ty już niedługo zamieszkasz!!!!!!!! Niom , niby w tym miesiącu jeszcze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.10.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 delfinko, jaki ten Twój salon duzy I tyle się u Was dzieje. A ja troche tylko posprzątałam- własnie wróciłam. Będę Cię szukac rano jak juz odpoczniesz. Kolorowych snów Salon , bagatela, 38 meterków Dlatego widać dwa grzejniki koło siebie , na ścianie z oknem tarasowym też jest. Może te dwa wyglądają nie ciekawie , lae przed nimi będzie duży stół także nie będą się aż tak rzucać w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzień dobry. ale się rozbujałaś... uważaj na rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Delfinka - skad ta dziura w suficie? ale macie sporo zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts