anetina 08.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 delfinko........Ty już niedługo zamieszkasz!!!!!!!! Niom , niby w tym miesiącu jeszcze;) ale ten czas leci szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 delfinko, jaki ten Twój salon duzy I tyle się u Was dzieje. A ja troche tylko posprzątałam- własnie wróciłam. Będę Cię szukac rano jak juz odpoczniesz. Kolorowych snów Salon , bagatela, 38 meterków Dlatego widać dwa grzejniki koło siebie , na ścianie z oknem tarasowym też jest. Może te dwa wyglądają nie ciekawie , lae przed nimi będzie duży stół także nie będą się aż tak rzucać w oczy. olbrzymi macie salon my mamy jakieś skromne 25 m tak dla porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a tak w ogóle dzień doberek idę co nieco ponadrabiać u siebie zapraszam do ogladania ... antresoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 puk puk puk proszę o uaktualnienie stron - już chyba 2 czy 3 są opóźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.10.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Dzień doberek.Czytam was wieczorkami . Zaraz jadę znów na budowę , jutro bede , bo teście jadą dziś ze starszakiem na weekend i wrócą w poniedziałek , także odsapnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.10.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a tak w ogóle dzień doberek idę co nieco ponadrabiać u siebie zapraszam do ogladania ... antresoli a jej nigdzi enie widzę Dlaeczgo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Dzień doberek.Czytam was wieczorkami . Zaraz jadę znów na budowę , jutro bede , bo teście jadą dziś ze starszakiem na weekend i wrócą w poniedziałek , także odsapnę. akurat Pewnie i tak będzie zapierniczać jak mały parowozik na budowie Ja niedłygo jade wybrać listwy przypodłogowe. Juz sie pogodziłąm, ze szarych w odpowiednim odcieniu nie dostanę . No cóż, trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a tak w ogóle dzień doberek idę co nieco ponadrabiać u siebie zapraszam do ogladania ... antresoli a jej nigdzi enie widzę Dlaeczgo??? no ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Dzień doberek.Czytam was wieczorkami . Zaraz jadę znów na budowę , jutro bede , bo teście jadą dziś ze starszakiem na weekend i wrócą w poniedziałek , także odsapnę. ale ci dobrze a nie chcą dwójki wziaść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a tak w ogóle dzień doberek idę co nieco ponadrabiać u siebie zapraszam do ogladania ... antresoli a jej nigdzi enie widzę Dlaeczgo??? bo biedna muszę ponadrabioać najpierw komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Dzień doberek.Czytam was wieczorkami . Zaraz jadę znów na budowę , jutro bede , bo teście jadą dziś ze starszakiem na weekend i wrócą w poniedziałek , także odsapnę. akurat Pewnie i tak będzie zapierniczać jak mały parowozik na budowie Ja niedłygo jade wybrać listwy przypodłogowe. Juz sie pogodziłąm, ze szarych w odpowiednim odcieniu nie dostanę . No cóż, trudno. ale to odsapnięcie od dziecia będzie więc ... az ulga będzie, gdy będzie można na budowę jechać a Delfinka, młodszego ze sobą będziesz wtedy ciagnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.10.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 No niestety , młodszy mamusiny synek i nie pojedzie. Nie widze antresplki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 już ją wklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.10.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Czy to maleństwa tego piesiunia co się przypalętal wam na samym początku? A macie pozostałe pieski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 tamte dwa psiaki - kundel Piorun i husky Roki są z nami na działce ten jest od wuja inwestorka - jako prezent urodzinowy, by miał małą sunię tamte są większe, więc nie zawsze zabawa dobrze się kończy - dzieciaki zwiewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.10.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 No niestety , młodszy mamusiny synek i nie pojedzie. Nie widze antresplki. Mój to taty synek, zawsze wieczorem ta sama gadka: - tatuś przyjdziesz do mnie w nocy spać? -tak -na pewno? -na pewno -i nie zapomnisz? -nie zapomnę -i z nikim innym nie będziesz spał tylko ze mną? -z nikim innym - a przykryjesz mnie w nocy? - przykryję i tak codziennie, a jak tatuś zapomni i do mamusi idzie to synek w nocy się budzi i nam do środeczka wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.10.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Teści nocują , samochód im nawalił , nie wiem czy będę. Brzmi jak telegram:D Popijam piwko i delektuję się cisza , próbuje nadrobic zaległości w czytaniu komentarzy. Miałam sprzątać , ale co mi tam . Chyba robale nas nie zjedza? Pozdrawiam wszystkich ,a w szczególności moje trzy sistrunie za którymi tęsknię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.10.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 No niestety , młodszy mamusiny synek i nie pojedzie. Nie widze antresplki. Mój to taty synek, zawsze wieczorem ta sama gadka: - tatuś przyjdziesz do mnie w nocy spać? -tak -na pewno? -na pewno -i nie zapomnisz? -nie zapomnę -i z nikim innym nie będziesz spał tylko ze mną? -z nikim innym - a przykryjesz mnie w nocy? - przykryję Może mojemu przejdzie:) i tak codziennie, a jak tatuś zapomni i do mamusi idzie to synek w nocy się budzi i nam do środeczka wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goti23 08.10.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witaaaam! Zdjecia jak zawsze rewelacja! Kurcze musze pomyslec nad takim murkiem bo to naprawde ciekawa koncepcja w łazience... hmmm... Juz sie nie moge doczekac fotek z umytymi lsniacymi plyteczkami, to dopiero bedzie efekt! Ja jutro zrobie fotki. Pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.10.2009 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Teści nocują , samochód im nawalił , nie wiem czy będę. Brzmi jak telegram:D Popijam piwko i delektuję się cisza , próbuje nadrobic zaległości w czytaniu komentarzy. Miałam sprzątać , ale co mi tam . Chyba robale nas nie zjedza? Pozdrawiam wszystkich ,a w szczególności moje trzy sistrunie za którymi tęsknię . delfinka, ale jestes zabiegana kobieto Tylko na dugo nas nie zostawiaj, może chociaz jakas kawka rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts