aneta-we 09.10.2009 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 delfinka, czy jak dobrze zrozumiałam, że malowałaś 3 razy? U nas po zagruntowaniu dwa razy wystarczyły, albo się nie znam nie widzę niedociągnięc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Delfinka, jak tam twoja ręka? odnośnie przeprowadzki - chyba każdy tak ma jak coś, to każdy chce iść na niewykończone, a jak juz prawie wykończone, to się zwleka może takiś podświadomy strach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 delfinka, czy jak dobrze zrozumiałam, że malowałaś 3 razy? U nas po zagruntowaniu dwa razy wystarczyły, albo się nie znam nie widzę niedociągnięc pokój inwestorka wystarczy 2 razy pociagnąć - na razie co prawda raz tylko wzięłam, ale na upartego drugi raz mogę pociagnąć a pokój mały ciągłam też dwa razy - wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 No niestety , młodszy mamusiny synek i nie pojedzie. Nie widze antresplki. Mój to taty synek, zawsze wieczorem ta sama gadka: - tatuś przyjdziesz do mnie w nocy spać? -tak -na pewno? -na pewno -i nie zapomnisz? -nie zapomnę -i z nikim innym nie będziesz spał tylko ze mną? -z nikim innym - a przykryjesz mnie w nocy? - przykryję i tak codziennie, a jak tatuś zapomni i do mamusi idzie to synek w nocy się budzi i nam do środeczka wchodzi. synuś tatusia a mówią, że córcie podbijają serca tatusiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 dzień dobry delfinko. jak tam ręka??? bardzo boli??? dlaczego malowaliście aż trzy razy, u nas ściany zagruntowane raz i raz malowane E. mówi że wystarczy bo ładnie przykryło? synus tatusiowy, u mnie córka tatusiowa, chociaz teraz jak E nie ma to mamusiowa bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Teści nocują , samochód im nawalił , nie wiem czy będę. Brzmi jak telegram:D Popijam piwko i delektuję się cisza , próbuje nadrobic zaległości w czytaniu komentarzy. Miałam sprzątać , ale co mi tam . Chyba robale nas nie zjedza? Pozdrawiam wszystkich ,a w szczególności moje trzy sistrunie za którymi tęsknię . co tam będziesz sprzatać w nowym domku posprzatasz siostrunie też za tobą tęsknią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 też za Tobą tęsknimy delfinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.10.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Jestem, jestem z kawusią. Napiszcie jakiej firmy emulsje miałyście?Może ja mam po prostu jakis badziew. Druga sprawa to my mamy tynki tradycyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no tak tynki też swoje robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a i dzień dobry jeszcze raz mój E. kupił biała farbę i miesza kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Jestem, jestem z kawusią. Napiszcie jakiej firmy emulsje miałyście?Może ja mam po prostu jakis badziew. Druga sprawa to my mamy tynki tradycyjne. nie wiem, jakie tynki mamy takie z piasku, z wody i z cementu chyba na to gładź i gruntowanie teraz maluję zwykłą białą farbą, dodaję jedynie pigmenty na raz malowanie łądnie wychodzi ale maluję 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.10.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 No wlaśnie , macie gipsowe. Ja tam gdzie okna obrobione gipsem czy łączenia płyt rygipsowych mam biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a jakie są tynki tradycyjne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.10.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witaaaam! Zdjecia jak zawsze rewelacja! Kurcze musze pomyslec nad takim murkiem bo to naprawde ciekawa koncepcja w łazience... hmmm... Juz sie nie moge doczekac fotek z umytymi lsniacymi plyteczkami, to dopiero bedzie efekt! Ja jutro zrobie fotki. Pozdrawiam cieplutko! No do tego to jeszcze chwilka. Nim wymyje ten brud budowlany , zwłaszca z frafitu to chyba z pół roku minie Dziś może coś tam zafugują , ale nie wiem czy dotrę na budowę. Narazie teść u mechanika siedzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 tradycyjne to chyba cementowo-wapienne ja mmam gipsowe, tylko w łazienkach tradycyjne różnią się koloremgipsowe - bniałetradycyjne - szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ja mam tynki wszędzie szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 anetinko-ty masz tradycyjne na to dawałaś głądź , gruntowanie i farba ja na moje od razu grunt i farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 gipsowe szły na sufit, bo one były białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no i tym właśnie się różnią wyobraź sobie że tradycyjne są droższe od gispowych (jak robi firma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 anetinko-ty masz tradycyjne na to dawałaś głądź , gruntowanie i farba ja na moje od razu grunt i farba czyli czym się różnią nasze tynki oprócz kolorów? równością? że nie musiałaś dawać gładzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts