anetina 21.07.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 niestety, nie mój wyrób ale oczywiście życzę smacznego a nadrobię i tam jakoś jednak nerwy z budową, z małżem, z kasą i jakoś ... nic się nie chce :( nadzieja, ze kiedyś będzie lepiej - tak trzeba trzymać a dzieciaki - które by juz nie były urodzinki, to i tak dla mamusi zostaną małymi synkami prawda ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.07.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Hej Delfino!! Ale u Was juz po domowemu prawie wyglada! Sciany we wnatrz juz tak nie strasza..i macie podloge.. i okna...i drzwi... Zielenieje z zazdrosci Maja PS. Moj dwunastolatek juz pyszczy, ze on nie jest juz moj baby tylko nastolat...dla mnie zawsze bedzie baby... osmiolatkowi nie przeszkadza - jak na razie - ze tez jest baby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.07.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Sielankowicze pławecka Podam Wam nasz numer 696625385 . Piszecie , że wynajmujecie mieszkanko w Pszennie , więc macie rzut beretem do nas. A moze jak będziecie jechać przez Jagodnik to wpadniecie do nas? W sumei z zakupow popoludniowych możecie jechać przez Jagodnik.Zadzwońcie , a podam dokładniejszy namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.07.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 anetina , nic się nie kceeeeeee??????? A po muratorze latasz . Skrobnij , jakie postępy u Was . U nas jaki i u Was nerwowka kasowo - małżeńska , ale jakoś ciągniemy . Masz rację , że dzieciaczki pozostaną naszymi synkami i już na myśl o jakieś babie co mi ich zabierze dostaje gęsiej skórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.07.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 mayadaski , lece na rewizytkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.07.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Gratulacje!!! Gratulacje!! Niesmialo podsuwam... : http://www.timwilsonglassart.com/catalog/Aspen%20Champagne%20Glass.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.07.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Wypiliśmy ażżżżżżżż po dwa pifka:D , takie z nas pijaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.07.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 anetina , nic się nie kceeeeeee??????? A po muratorze latasz . Skrobnij , jakie postępy u Was . U nas jaki i u Was nerwowka kasowo - małżeńska , ale jakoś ciągniemy . Masz rację , że dzieciaczki pozostaną naszymi synkami i już na myśl o jakieś babie co mi ich zabierze dostaje gęsiej skórki wszystko musisz dopatrzeć poskrobię co nieco zaraz a fotki moze w końcu na weekendzie puszczę a odnośnie synowej - będę bardzo wredną teściową :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pławecka 26.07.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Hej Delfina!Byłam dzisiaj z córcią przejazdem na Waszej budowie, ale niestety nikogo nie zastałam. Nie macie jeszcze bramy garażowej, więc mogę zaproponować usługi mojego męża. Bramy, drzwi, napędy, wszystko co potrzeba do garażu. BRAMY,DRZWI,NAPĘDY Przemysław Pławecki. Ul. Świdnicka 17 58-130 Wierzbna tel: 695 592 106 e-mail:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.07.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Dzięki za namiar . Wiem , że mąż coś tam ustalał już w tej sprawie , ale chyba decyzji jeszcze nie ma Przekaże mu i jak co skontaktujemy się.Szkoda , że nie było nas na placu boju jak odwiedziliście nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.08.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Doberek. No no no i co??? Mówiłam że dach będzie. No proszę proszę i blacha i tynki. No gratuluje. I kredytu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.08.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Przy kasie Seba dostał telefon od naszego nadzorującego budowę znajomego , że 15 km od nas szaleje burza , która wyrywa drzawa. I co? Pędem jechaliśmy zabezpieczyć lepiej blachę. Początkowo padało trochę , ale pod koniec burza rozszalał się na dobre. Udao się przywalić blachę paletami . Strasznie było , aż wycieraczki stawały i donoszą , że zginęła jedna osoba w naszym miescie Uczciliśmy kredyt dwoma piffffkami i chyba trzeba się położyć , bom zmęczona. A żeby nie było tak kolorowo to rozwaliłam telefon komórkowy wsiadając do auta w czasei nawałnicy szkoda telefonu u mnie w burzę też zginął sąsiad z wioski I po wypoczynku , krotko no , ale lepiej tyle niż nic. Ślub z bankiem zawarty na osiem latek , jutro wizyta w sądzie i kasa pojutrze . dobrze, że ślub tylko na 8 latek my na 30 buuuuuuuuuuuuuuu - ale moze rozwód szybciej weźmiemy Byliśmy na oględzinach domku i tynki w częsci mieszkalnej schną , a garaż i kotłownia zarzucone. Zauważyłam , że tynk w kuchni popękał . Trzeba coś z tym zrobić . Teraz czekają ścinay na przetarcie piaskiem kwarcowym . Na dniach rozprowadzamy rurki wodne i zdecydowaliśmy na miedź . A czy dobrze , wyjdzie w praniu . Hmmmmmmm , zdały by się jakieś fotki , bo dawno nie pstrykałam . Może jutro nie zapomnę aparatu. u nas też pękły tynki na jednej ściance a i pękały na nadprożu nad oknem w kotłowni - ale tak podobno bywa a odnośnie miedzi do rurek wodnych - znajomi hydraulicy odradzają czuć inny smak i zapach wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.08.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Helo. Ten pękniety tynk... hmmm. Na mój babski rozum to nie powinno tak być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.08.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 nie powinno być ale co by było przyczyną? źle zrobiony tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arokozak 06.08.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam, "sledzę" Wasz dziennik właściwie od początku i mocno trzymam kciuki, bo idziemy "łeb w łeb" My też budujemy sielankę pod Wrocławiem. Obecnie schną tynki - i też pojawiły się dwa małe pajaczki u nas pionowo Pozdrawiam serdecznie trzymam kciuki i zaglądam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.08.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam nowego sielankowicza. A Wy też chcecie wprowadzać się na budowę jak my ??? A może jakieś foteczki z postępów i zmian? Z tynkami to jest tak , że jak pękają tzn wychodzą te pajączki to oznacza , że za dużo wapna dano do tynku . Na szczęście u nas jest tak tylko przy oknie kuchni , gdzies im się proporcje dodały nie tak , ale to zaciera się i powinno być git. Rurki miedziane , oczywiście będą do ogrzewania , a na wodę chiba te pllastiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.08.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 mam nadzieję że te pająki paskudne zginą tfu tfu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.08.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Hej Delfina, 8 lat to nie jest malzenstwo to tylko przelotna znajomosc Zleci Wam szybko Mi juz 7 lat z 25 minelo... Ja podchodze do tego w ten sposob, ze gdy sie wynajmuje to tych pieniedzy i tak nie ma, bo sie placi komus czynsz...a tak chociaz wiesz za co placisz, bo to Twoj wlasny dom... ...mysl pozytywnie o tym wszystkim, a nie bedzie tak bolalo Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.08.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Ja podchodze do tego w ten sposob, ze gdy sie wynajmuje to tych pieniedzy i tak nie ma, bo sie placi komus czynsz...a tak chociaz wiesz za co placisz, bo to Twoj wlasny dom... ...mysl pozytywnie o tym wszystkim, a nie bedzie tak bolalo mnie się podoba takie myślenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.08.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Doberek. Nooooooooo. Mnie też takie myślenie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts