Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

niestety, nie mój wyrób :(

ale oczywiście życzę smacznego :D

a nadrobię i tam :)

jakoś jednak nerwy z budową, z małżem, z kasą i jakoś ... nic się nie chce :( :( :(

nadzieja, ze kiedyś będzie lepiej - tak trzeba trzymać :)

a dzieciaki - które by juz nie były urodzinki, to i tak dla mamusi zostaną małymi synkami :)

prawda ?! :)

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Delfino!!

Ale u Was juz po domowemu prawie wyglada! :lol: Sciany we wnatrz juz tak nie strasza..i macie podloge.. :lol: i okna...i drzwi... :lol: :lol:

Zielenieje z zazdrosci :lol:

Maja

PS. Moj dwunastolatek juz pyszczy, ze on nie jest juz moj baby tylko nastolat...dla mnie zawsze bedzie baby... osmiolatkowi nie przeszkadza - jak na razie - ze tez jest baby.. :lol: :lol: :lol:

Sielankowicze pławecka :D

Podam Wam nasz numer 696625385 . Piszecie , że wynajmujecie mieszkanko w Pszennie , więc macie rzut beretem do nas. :) A moze jak będziecie jechać przez Jagodnik to wpadniecie do nas?:) W sumei z zakupow popoludniowych możecie jechać przez Jagodnik.Zadzwońcie , a podam dokładniejszy namiar. :lol:

anetina , nic się nie kceeeeeee???????:) A po muratorze latasz . Skrobnij , jakie postępy u Was . U nas jaki i u Was nerwowka kasowo - małżeńska :lol: , ale jakoś ciągniemy . Masz rację , że dzieciaczki pozostaną naszymi synkami :lol: i już na myśl o jakieś babie co mi ich zabierze dostaje gęsiej skórki :lol:

anetina , nic się nie kceeeeeee???????:) A po muratorze latasz . Skrobnij , jakie postępy u Was . U nas jaki i u Was nerwowka kasowo - małżeńska :lol: , ale jakoś ciągniemy . Masz rację , że dzieciaczki pozostaną naszymi synkami :lol: i już na myśl o jakieś babie co mi ich zabierze dostaje gęsiej skórki :lol:

:D wszystko musisz dopatrzeć :)

poskrobię co nieco :) zaraz

a fotki moze w końcu na weekendzie puszczę :)

a odnośnie synowej - będę bardzo wredną teściową :D :D :D

Hej Delfina!

Byłam dzisiaj z córcią przejazdem na Waszej budowie, ale niestety nikogo nie zastałam. Nie macie jeszcze bramy garażowej, więc mogę zaproponować usługi mojego męża. Bramy, drzwi, napędy, wszystko co potrzeba do garażu.

BRAMY,DRZWI,NAPĘDY

Przemysław Pławecki.

Ul. Świdnicka 17

58-130 Wierzbna

tel: 695 592 106

e-mail:[email protected]

Przy kasie Seba dostał telefon od naszego nadzorującego budowę znajomego , że 15 km od nas szaleje burza , która wyrywa drzawa. I co? Pędem jechaliśmy zabezpieczyć lepiej blachę. Początkowo padało trochę , ale pod koniec burza rozszalał się na dobre. Udao się przywalić blachę paletami . Strasznie było , aż wycieraczki stawały i donoszą , że zginęła jedna osoba w naszym miescie :-? Uczciliśmy kredyt dwoma piffffkami i chyba trzeba się położyć , bom zmęczona. A żeby nie było tak kolorowo to rozwaliłam telefon komórkowy wsiadając do auta w czasei nawałnicy :x

szkoda telefonu :(

u mnie w burzę też zginął sąsiad z wioski :(

I po wypoczynku :-? , krotko no , ale lepiej tyle niż nic. Ślub z bankiem zawarty na osiem latek :wink: , jutro wizyta w sądzie i kasa pojutrze :) .

dobrze, że ślub tylko na 8 latek :)

my na 30 buuuuuuuuuuuuuuu - ale moze rozwód szybciej weźmiemy :D

Byliśmy na oględzinach domku i tynki w częsci mieszkalnej schną , a garaż i kotłownia zarzucone. Zauważyłam , że tynk w kuchni popękał :evil: . Trzeba coś z tym zrobić . Teraz czekają ścinay na przetarcie piaskiem kwarcowym . Na dniach rozprowadzamy rurki wodne i zdecydowaliśmy na miedź . A czy dobrze , wyjdzie w praniu :wink: . Hmmmmmmm , zdały by się jakieś fotki , bo dawno nie pstrykałam . Może jutro nie zapomnę aparatu. :wink:

u nas też pękły tynki na jednej ściance

a i pękały na nadprożu nad oknem w kotłowni - ale tak podobno bywa

a odnośnie miedzi do rurek wodnych - znajomi hydraulicy odradzają

czuć inny smak i zapach wody

Witam nowego sielankowicza. :lol: A Wy też chcecie wprowadzać się na budowę jak my :lol: ??? A może jakieś foteczki z postępów i zmian?

Z tynkami to jest tak , że jak pękają tzn wychodzą te pajączki to oznacza , że za dużo wapna dano do tynku . Na szczęście u nas jest tak tylko przy oknie kuchni , gdzies im się proporcje dodały nie tak , ale to zaciera się i powinno być git.

Rurki miedziane , oczywiście będą do ogrzewania :D , a na wodę chiba te pllastiki.

Hej Delfina,

8 lat to nie jest malzenstwo to tylko przelotna znajomosc :lol: :lol: :lol: Zleci Wam szybko :lol: :lol:

Mi juz 7 lat z 25 minelo... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja podchodze do tego w ten sposob, ze gdy sie wynajmuje to tych pieniedzy i tak nie ma, bo sie placi komus czynsz...a tak chociaz wiesz za co placisz, bo to Twoj wlasny dom...

...mysl pozytywnie o tym wszystkim, a nie bedzie tak bolalo :lol: :lol: :lol:

Maja