anetina 09.10.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 człowiek się już wykańcza, a jednak nie wiedział wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 anetinko-ty masz tradycyjne na to dawałaś głądź , gruntowanie i farba ja na moje od razu grunt i farba czyli czym się różnią nasze tynki oprócz kolorów? równością? że nie musiałaś dawać gładzi? tak ja od razu miałam zrobione z gładzią, ściany równe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no i tym właśnie się różnią wyobraź sobie że tradycyjne są droższe od gispowych (jak robi firma) no to bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 anetinko-ty masz tradycyjne na to dawałaś głądź , gruntowanie i farba ja na moje od razu grunt i farba czyli czym się różnią nasze tynki oprócz kolorów? równością? że nie musiałaś dawać gładzi? tak ja od razu miałam zrobione z gładzią, ściany równe a cenowo? orientujesz się, jak to wygląda? co się bardziej kalkuluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 firma która mi robiła tynki; 21 zł/m2 gipsowe, 23 zł/m2 tradycyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.10.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 tradycyjne to chyba cementowo-wapienne ja mmam gipsowe, tylko w łazienkach tradycyjne różnią się kolorem gipsowe - bniałe tradycyjne - szare No wlaśnie różnią i trzeba je malować wiecej razy , żeby wsiąkła farba w nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 firma która mi robiła tynki; 21 zł/m2 gipsowe, 23 zł/m2 tradycyjne a kwestia materiału? orientujesz się, jak to wygląda cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 tradycyjne to chyba cementowo-wapienne ja mmam gipsowe, tylko w łazienkach tradycyjne różnią się kolorem gipsowe - bniałe tradycyjne - szare No wlaśnie różnią i trzeba je malować wiecej razy , żeby wsiąkła farba w nie. no to ja mam te same tynki zrobione na to gładź zagruntowane i pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 firma która mi robiła tynki; 21 zł/m2 gipsowe, 23 zł/m2 tradycyjne a kwestia materiału? orientujesz się, jak to wygląda cenowo? to jest cena z materiałem, sam materiał jak liczyłam wychodzi ok 13-15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.10.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no i tym właśnie się różnią wyobraź sobie że tradycyjne są droższe od gispowych (jak robi firma) no to bez sensu No nie jest to jednak tak bez sensu. Tradycyjne tynki wracają do łask. Lepiej przepuszczaja , hmmmmmm jak to okreslić oddychają ściany. Nie będę tu przekonywać i się rozwodzić nad tematem , ale troszkę poczytaliśmy i zdecydowaliśmy się na tradycyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 firma która mi robiła tynki; 21 zł/m2 gipsowe, 23 zł/m2 tradycyjne a kwestia materiału? orientujesz się, jak to wygląda cenowo? to jest cena z materiałem, sam materiał jak liczyłam wychodzi ok 13-15 zł dzieki u mnie tato kładł tynk, więc nie wiem, jak cenowo ale coś przebąkiwano o 25 zł za m czyli by się zgadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no i tym właśnie się różnią wyobraź sobie że tradycyjne są droższe od gispowych (jak robi firma) no to bez sensu No nie jest to jednak tak bez sensu. Tradycyjne tynki wracają do łask. Lepiej przepuszczaja , hmmmmmm jak to okreslić oddychają ściany. Nie będę tu przekonywać i się rozwodzić nad tematem , ale troszkę poczytaliśmy i zdecydowaliśmy się na tradycyjne. czyli ja bez czytania, bez myślenia, dobrze wybrałam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 różnie mozna na to wszystko patrzec, co oddycha a co nie to chu... jednen wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 różnie mozna na to wszystko patrzec, co oddycha a co nie to chu... jednen wie u ciebie np. nie dochodziły gładzie a to dodatkowy koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.10.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 różnie mozna na to wszystko patrzec, co oddycha a co nie to chu... jednen wie No dokładnie judeh chuj , który teraz trzeba zamalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 różnie mozna na to wszystko patrzec, co oddycha a co nie to chu... jednen wie No dokładnie judeh chuj , który teraz trzeba zamalować ale chyba kwestia jaką farbą teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 różnie mozna na to wszystko patrzec, co oddycha a co nie to chu... jednen wie No dokładnie judeh chuj , który teraz trzeba zamalować hihihihihihii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 różnie mozna na to wszystko patrzec, co oddycha a co nie to chu... jednen wie u ciebie np. nie dochodziły gładzie a to dodatkowy koszt no o to też chodziło, kasa kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.10.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Jestem, jestem z kawusią. Napiszcie jakiej firmy emulsje miałyście?Może ja mam po prostu jakis badziew. Druga sprawa to my mamy tynki tradycyjne. wow, nie nadążam dziś za Wami a jeszcze za chwilkę jakę do nowego domu My gruntowaliśmy śnieżką grunt i malowaliśmy wszędzie duluxem. Nie wiem jakie tynki mamy, jest na pewno połozona gładź gipsowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 różnie mozna na to wszystko patrzec, co oddycha a co nie to chu... jednen wie u ciebie np. nie dochodziły gładzie a to dodatkowy koszt no o to też chodziło, kasa kasa u mnie plus, bo sami robiliśmy, więc koszty za robociznę odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts