delfina7 09.10.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Wróciłam ze spacerku.Teście zabrali starszaka , przyja w poniedziłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.10.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Wróciłam ze spacerku.Teście zabrali starszaka , przyja w poniedziłek. no to chata prawie wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ale się stęsknisz za starszakiem pierwsza rozłąka ? czy już któraś kolejna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.10.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 różnie mozna na to wszystko patrzec, co oddycha a co nie to chu... jednen wie u ciebie np. nie dochodziły gładzie a to dodatkowy koszt no o to też chodziło, kasa kasa u mnie plus, bo sami robiliśmy, więc koszty za robociznę odpadają chodzi o gładź gipsową? U nas robił Ł.- wszędzie, w całym domu. I teraz nie da nic ze ściana zrobić- broń boże jakas tapeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.10.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ale się stęsknisz za starszakiem pierwsza rozłąka ? czy już któraś kolejna ? pewnie nie będzie miała czasu na tęsknote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 różnie mozna na to wszystko patrzec, co oddycha a co nie to chu... jednen wie u ciebie np. nie dochodziły gładzie a to dodatkowy koszt no o to też chodziło, kasa kasa u mnie plus, bo sami robiliśmy, więc koszty za robociznę odpadają chodzi o gładź gipsową? U nas robił Ł.- wszędzie, w całym domu. I teraz nie da nic ze ściana zrobić- broń boże jakas tapeta ja też bym nie chciała tapety widząc, ile pracy wsadziło się w równanie ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ale się stęsknisz za starszakiem pierwsza rozłąka ? czy już któraś kolejna ? pewnie nie będzie miała czasu na tęsknote pewnie tak ja też każdą chwilę wolną wykorzystuję na maksa robiąc w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.10.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ale się stęsknisz za starszakiem pierwsza rozłąka ? czy już któraś kolejna ? Byl już latem i to aż na tydzień. Maly juz tęskni, teraz poszedł spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Delfinka, to ty już masz jak w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ale się stęsknisz za starszakiem pierwsza rozłąka ? czy już któraś kolejna ? Byl już latem i to aż na tydzień. Maly juz tęskni, teraz poszedł spać pod tym względem pewnie nieciekawie, bo brakuje brata do zabawy, więc teraz będzie mamuśkę męczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.10.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ale się stęsknisz za starszakiem pierwsza rozłąka ? czy już któraś kolejna ? Byl już latem i to aż na tydzień. Maly juz tęskni, teraz poszedł spać to na Wasze łezki tęsknoty: http://feminizm.blox.pl/resource/chusteczki.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.10.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Kobitki powiedzcie mi jak to jest z szambem. Czy ono w środku jest obmalowane na czarno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Kobitki powiedzcie mi jak to jest z szambem. Czy ono w środku jest obmalowane na czarno? nie mam pojęcia ale patrząc na zdjecia innych - to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.10.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Dzięki za otarcie łez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.10.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Dzięki za otarcie łez. nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.10.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Kobitki powiedzcie mi jak to jest z szambem. Czy ono w środku jest obmalowane na czarno? nie mam pojęcia ale patrząc na zdjecia innych - to tak Na zewnątrz napewno , ale chodzi o środek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.10.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Kobitki powiedzcie mi jak to jest z szambem. Czy ono w środku jest obmalowane na czarno? u nas na szczęście jest kanalizacja, wiec nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.10.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Z racji , że fotelik starszaka był w drugim aucie , a teście zabierali go na weekend do siebie , byłam na chwilę na budowie.m Jadę i od skrzyżowania widzę dym z komina Właśnie rozpalono po raz pierwszy w piecu i już nagrzewały się grzejniki. Wanna zostala obudowana i panowie zaczęli fugowanie. Obiecali , że podwieszą kibelek , więc bedzie gdzie się wysikać i wykąpać. Popołudniu zrobię foteczki. fajne wrażenie, ten dym z komina, no nie? GRATULACJE! I cieplutko bedzie, domowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.10.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 A na fotki czekam z niecierpliwością, a teraz spadam do domciu.Pa,pa http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/wavey.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 pa Anetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts