delfina7 09.10.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Z racji , że fotelik starszaka był w drugim aucie , a teście zabierali go na weekend do siebie , byłam na chwilę na budowie.m Jadę i od skrzyżowania widzę dym z komina Właśnie rozpalono po raz pierwszy w piecu i już nagrzewały się grzejniki. Wanna zostala obudowana i panowie zaczęli fugowanie. Obiecali , że podwieszą kibelek , więc bedzie gdzie się wysikać i wykąpać. Popołudniu zrobię foteczki. fajne wrażenie, ten dym z komina, no nie? GRATULACJE! I cieplutko bedzie, domowo. Niesamowite, taki domek z obrazka i widac , że zamieszkany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 zazdraszczam Delfinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.10.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Jescze troszkę i u Ciebie zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 kurde delfina pali się - super jestem wypompowana, ale jade wieczorkiem do męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 pewnie i tak oj leci ten czas niedawno rozmawiałyśmy o murach a teraz ... o wystroju i terminach przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 kurde delfina pali się - super jestem wypompowana, ale jade wieczorkiem do męża ja zaraz podjadę ale z dzieciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.10.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 No ja czekam na swojego i tez jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 papappapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.10.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Byłam w dzienniku Zasuwacie jak burza. Dzięki Twoim wpisowm uswiadomiłam sobie własnie, że NIE MAM BATERII do kuchni - niezły zonk. Super łazienka wychodzi, poprosze więcej zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 10.10.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 aneta-we jestem w szoku. zapuściłaś porządnie korzenie na tym FM. Wysłany: Sob, 10 Październik 2009 02:18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.10.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 aneta-we jestem w szoku. zapuściłaś porządnie korzenie na tym FM. bez przesady. Padłam z moją szarańcza o 20-tej a potem przed TV i pobudka wyszła o 2-giej. Mój dobowy sen to z reguły 5-6 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 10.10.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 O ja peirdziu . JA kłdę się w oklicy 24 i wstaję ok 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.10.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 O ja peirdziu . JA kłdę się w oklicy 24 i wstaję ok 7 nadrabiam w weekend. Jak chłopaki maja drezmke to staram sie na godzinke połozyc w ciągu dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.10.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Fajnie Wam wyszło z opieka nad dziecmi- od razu praca inaczej idzie , no nie? A ja dzis miałam dyżur jako niania więc w nowym domu byłam tylko przelotem. Ale za to zdążyłam sprawdzic, że teren odgruzowany, częsc mebli złożona, okna sie myją A wieczorem miałam juz takiego lenia, że nie pojechałam sprzatac Delfinko, Ty pewnie padnieta http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glasiu.gif. Tyle szorowania. Za to efekt cieszy, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 delfinko.....jak ja Ci zazdroszcze juz tej bliskiej przeprowadzki!!! w domku sie napracowałaś...ale warto prawda?? zdjęcia poogladałam......i mysle sobie...kiedy tak juz u mnie będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.10.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 O ja peirdziu . JA kłdę się w oklicy 24 i wstaję ok 7 nadrabiam w weekend. Jak chłopaki maja drezmke to staram sie na godzinke połozyc w ciągu dnia Ja w dzień nie nawidzę spać , bo jak wstaję czuję się jakaś chora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.10.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Fajnie Wam wyszło z opieka nad dziecmi- od razu praca inaczej idzie , no nie? A ja dzis miałam dyżur jako niania więc w nowym domu byłam tylko przelotem. Ale za to zdążyłam sprawdzic, że teren odgruzowany, częsc mebli złożona, okna sie myją A wieczorem miałam juz takiego lenia, że nie pojechałam sprzatac Delfinko, Ty pewnie padnieta http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glasiu.gif. Tyle szorowania. Za to efekt cieszy, prawda? Cieszy , cieszy , ręka już mniej boli. Dla rownowagi opażylam sibie przedramie piekarnkiem . Poniewaz totalnie zanedbłam kuchnię ( wyręcza teściowa) upiekłam biszkopcik , przelożyłam kremem i na wierzch z kilo tartych jabłek z galaretką . Chociaż tak mogę osłodzić następney początek pracowitego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.10.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 delfinko.....jak ja Ci zazdroszcze juz tej bliskiej przeprowadzki!!! w domku sie napracowałaś...ale warto prawda?? zdjęcia poogladałam......i mysle sobie...kiedy tak juz u mnie będzie?? Czekaj , czekaj , niebawem i ty będziesz latać jak szalona po sklepach . Jutro położą ten gres w kuchni i jak nie będzie za ciemno zrobię fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.10.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Terzz dzieć i chłop polegli na łóżkach , a ja mam gorę prania do poskładania .Rano juterkiem muszę trochę posprzątać , żeby w tygodniu się nie pierniczyć za bardzo, ugouje obiad i pobiegnę z małym do sądu po wypis z księgi potrzebny do banku i wędlinki , bułeczki , jakieś drobiazgi . Na obiad zjadą teście ze starszakiem i popołudniu pewnie będziemy dalej malować .Także dziewczynki rankami mnie nie będzie , będę meldować się wieczorami . No może uda się was złapać z ranka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.10.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Także dziewczynki rankami mnie nie będzie , będę meldować się wieczorami . No może uda się was złapać z ranka. ok delfinko. ja walsnie wróciłam. O 9-tej pojechałam do IKEi- zostawiłam trochę kasy, kupiłam kilka drobiazgów W drodze powrotnej zahaczyłam o Dom i Ogród i mam piekne zieloniutkie kalosze- w sam raz na dzisiejsza pogodę Alicji i chłopakom tez kupiłam Pozdrawiam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts