Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

Z racji , że fotelik starszaka był w drugim aucie , a teście zabierali go na weekend do siebie , byłam na chwilę na budowie.m Jadę i od skrzyżowania widzę dym z komina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Właśnie rozpalono po raz pierwszy w piecu i już nagrzewały się grzejniki. :lol: :lol: :lol: :lol:

Wanna zostala obudowana i panowie zaczęli fugowanie. Obiecali , że podwieszą kibelek , więc bedzie gdzie się wysikać i wykąpać. :lol: Popołudniu zrobię foteczki.

fajne wrażenie, ten dym z komina, no nie?

GRATULACJE!

I cieplutko bedzie, domowo.

Niesamowite, taki domek z obrazka i widac , że zamieszkany :lol:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajnie Wam wyszło z opieka nad dziecmi- od razu praca inaczej idzie , no nie?

A ja dzis miałam dyżur jako niania więc w nowym domu byłam tylko przelotem.

Ale za to zdążyłam sprawdzic, że teren odgruzowany, częsc mebli złożona, okna sie myją :wink:

A wieczorem miałam juz takiego lenia, że nie pojechałam sprzatac :oops:

Delfinko, Ty pewnie padnieta http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glasiu.gif. Tyle szorowania. :o

Za to efekt cieszy, prawda?

Fajnie Wam wyszło z opieka nad dziecmi- od razu praca inaczej idzie , no nie?

A ja dzis miałam dyżur jako niania więc w nowym domu byłam tylko przelotem.

Ale za to zdążyłam sprawdzic, że teren odgruzowany, częsc mebli złożona, okna sie myją :wink:

A wieczorem miałam juz takiego lenia, że nie pojechałam sprzatac :oops:

Delfinko, Ty pewnie padnieta http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glasiu.gif. Tyle szorowania. :o

Za to efekt cieszy, prawda?

Cieszy , cieszy , ręka już mniej boli. Dla rownowagi opażylam sibie przedramie piekarnkiem :wink: . Poniewaz totalnie zanedbłam kuchnię ( wyręcza teściowa) upiekłam biszkopcik , przelożyłam kremem i na wierzch z kilo tartych jabłek z galaretką :wink: . Chociaż tak mogę osłodzić następney początek pracowitego tygodnia. :lol:

delfinko.....jak ja Ci zazdroszcze juz tej bliskiej przeprowadzki!!!

w domku sie napracowałaś...ale warto prawda?? :lol:

zdjęcia poogladałam......i mysle sobie...kiedy tak juz u mnie będzie?? :cry:

Czekaj , czekaj , niebawem i ty będziesz latać jak szalona po sklepach . :D Jutro położą ten gres w kuchni i jak nie będzie za ciemno zrobię fotkę.

Terzz dzieć i chłop polegli na łóżkach , a ja mam gorę prania do poskładania .Rano juterkiem muszę trochę posprzątać , żeby w tygodniu się nie pierniczyć za bardzo, ugouje obiad i pobiegnę z małym do sądu po wypis z księgi potrzebny do banku i wędlinki , bułeczki , jakieś drobiazgi . Na obiad zjadą teście ze starszakiem i popołudniu pewnie będziemy dalej malować .Także dziewczynki rankami mnie nie będzie , będę meldować się wieczorami . No może uda się was złapać z ranka.

Także dziewczynki rankami mnie nie będzie , będę meldować się wieczorami . No może uda się was złapać z ranka.

ok delfinko.

ja walsnie wróciłam. O 9-tej pojechałam do IKEi- zostawiłam trochę kasy, kupiłam kilka drobiazgów :wink:

W drodze powrotnej zahaczyłam o Dom i Ogród i mam piekne zieloniutkie kalosze- w sam raz na dzisiejsza pogodę :wink:

Alicji i chłopakom tez kupiłam :lol:

Pozdrawiam niedzielnie :lol: