aniamar 11.10.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Terzz dzieć i chłop polegli na łóżkach , a ja mam gorę prania do poskładania .Rano juterkiem muszę trochę posprzątać , żeby w tygodniu się nie pierniczyć za bardzo, ugouje obiad i pobiegnę z małym do sądu po wypis z księgi potrzebny do banku i wędlinki , bułeczki , jakieś drobiazgi . Na obiad zjadą teście ze starszakiem i popołudniu pewnie będziemy dalej malować .Także dziewczynki rankami mnie nie będzie , będę meldować się wieczorami . No może uda się was złapać z ranka. To pracowity dzień Ci się jutro zapowiada. Życzę szybkiego wyrobienia się z tym wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.10.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 hej, jak to tak napisac: zamówilismy panele a nie napisac jakie??? Nieładnie, my tu na wieści z zakupów czekamy a w dzienniku jedna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Aneta, gratki za tysiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 O ja peirdziu . JA kłdę się w oklicy 24 i wstaję ok 7 ja o 7 muszę być już w pracy ale o północy też zasypiam Anety to nocne pracusie i ranne ptaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ale u was sporo Delfinka zrobione wyczyszczone a te kur... pod nosem skądś znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 O ja peirdziu . JA kłdę się w oklicy 24 i wstaję ok 7 nadrabiam w weekend. Jak chłopaki maja drezmke to staram sie na godzinke połozyc w ciągu dnia Ja w dzień nie nawidzę spać , bo jak wstaję czuję się jakaś chora. mam podobnie chociaż inaczej - ja nie mam kiedy w południe sie zdrzemnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Terzz dzieć i chłop polegli na łóżkach , a ja mam gorę prania do poskładania .Rano juterkiem muszę trochę posprzątać , żeby w tygodniu się nie pierniczyć za bardzo, ugouje obiad i pobiegnę z małym do sądu po wypis z księgi potrzebny do banku i wędlinki , bułeczki , jakieś drobiazgi . Na obiad zjadą teście ze starszakiem i popołudniu pewnie będziemy dalej malować .Także dziewczynki rankami mnie nie będzie , będę meldować się wieczorami . No może uda się was złapać z ranka. pracuj, pracuj ja będę z rańca w pracy popołudniami i wieczorami jestem już na budowie zgadamy się już będąc na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzień dobry przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Także dziewczynki rankami mnie nie będzie , będę meldować się wieczorami . No może uda się was złapać z ranka. ok delfinko. ja walsnie wróciłam. O 9-tej pojechałam do IKEi- zostawiłam trochę kasy, kupiłam kilka drobiazgów W drodze powrotnej zahaczyłam o Dom i Ogród i mam piekne zieloniutkie kalosze- w sam raz na dzisiejsza pogodę Alicji i chłopakom tez kupiłam Pozdrawiam niedzielnie no to zakupy porobione kalosze my też mamy co prawda nie wiem, gdzie są moje muszę je poszukać w szopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 hej, jak to tak napisac: zamówilismy panele a nie napisac jakie??? Nieładnie, my tu na wieści z zakupów czekamy a w dzienniku jedna fotka no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzień dobry przyszłam powiedzieć ja chyba dzień dobry nie powiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.10.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzień dobry przyszłam powiedzieć ja chyba dzień dobry nie powiedziałam normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ja też sie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.10.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Aneta, gratki za tysiaka dzięki, wypadałoby chyab coś postawic. Nie bedziemy się dziś rozdrabniac, jak pic to pić : http://img167.imageshack.us/img167/9131/finskakq6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 po południu chętna będę na wypróbowanie poczeka na mnie co nieco ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.10.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 po południu chętna będę na wypróbowanie poczeka na mnie co nieco ?? no ja myśle. To na zaczętę . Ja zaraz będę jeździć autem więc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 anetko - ELITO to ja żórawinową poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 po południu chętna będę na wypróbowanie poczeka na mnie co nieco ?? no ja myśle. To na zaczętę . Ja zaraz będę jeździć autem więc ... ok to do wieczorka - wtedy opijemy tą ELITĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.10.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 po południu chętna będę na wypróbowanie poczeka na mnie co nieco ?? no ja myśle. To na zaczętę . Ja zaraz będę jeździć autem więc ... ok to do wieczorka - wtedy opijemy tą ELITĘ jasne, przy pakowaniu i pogaduchach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts