Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

Terzz dzieć i chłop polegli na łóżkach , a ja mam gorę prania do poskładania .Rano juterkiem muszę trochę posprzątać , żeby w tygodniu się nie pierniczyć za bardzo, ugouje obiad i pobiegnę z małym do sądu po wypis z księgi potrzebny do banku i wędlinki , bułeczki , jakieś drobiazgi . Na obiad zjadą teście ze starszakiem i popołudniu pewnie będziemy dalej malować .Także dziewczynki rankami mnie nie będzie , będę meldować się wieczorami . No może uda się was złapać z ranka.

To pracowity dzień Ci się jutro zapowiada. Życzę szybkiego wyrobienia się z tym wszystkim. :D :D :D :D :D :D

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O ja peirdziu . JA kłdę się w oklicy 24 i wstaję ok 7

nadrabiam w weekend. Jak chłopaki maja drezmke to staram sie na godzinke połozyc w ciągu dnia :wink:

Ja w dzień nie nawidzę spać , bo jak wstaję czuję się jakaś chora. :wink:

mam podobnie

chociaż inaczej - ja nie mam kiedy w południe sie zdrzemnać :o :o :o

Terzz dzieć i chłop polegli na łóżkach , a ja mam gorę prania do poskładania .Rano juterkiem muszę trochę posprzątać , żeby w tygodniu się nie pierniczyć za bardzo, ugouje obiad i pobiegnę z małym do sądu po wypis z księgi potrzebny do banku i wędlinki , bułeczki , jakieś drobiazgi . Na obiad zjadą teście ze starszakiem i popołudniu pewnie będziemy dalej malować .Także dziewczynki rankami mnie nie będzie , będę meldować się wieczorami . No może uda się was złapać z ranka.

pracuj, pracuj

ja będę z rańca :D w pracy

popołudniami i wieczorami jestem już na budowie

zgadamy się już będąc na swoim

Także dziewczynki rankami mnie nie będzie , będę meldować się wieczorami . No może uda się was złapać z ranka.

ok delfinko.

ja walsnie wróciłam. O 9-tej pojechałam do IKEi- zostawiłam trochę kasy, kupiłam kilka drobiazgów :wink:

W drodze powrotnej zahaczyłam o Dom i Ogród i mam piekne zieloniutkie kalosze- w sam raz na dzisiejsza pogodę :wink:

Alicji i chłopakom tez kupiłam :lol:

Pozdrawiam niedzielnie :lol:

no to zakupy porobione

kalosze my też mamy :D

co prawda nie wiem, gdzie są moje :D

muszę je poszukać w szopce :D