anetina 12.10.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 po południu chętna będę na wypróbowanie poczeka na mnie co nieco ?? no ja myśle. To na zaczętę . Ja zaraz będę jeździć autem więc ... ok to do wieczorka - wtedy opijemy tą ELITĘ jasne, przy pakowaniu i pogaduchach nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam kobitki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzień dobry.jeszczew domku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzień dobry. jeszczew domku?? Tak , czekam teraz na tesciów , bo sprawę moge zlatwić dopiero po 12. Delektuje sie lenistwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam kobitki:) witamy a coś takiego lenia wyhodowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam kobitki:) witamy a coś takiego lenia wyhodowała Trzeba troszkę sie polenić , bo popoludniu znów zasuwam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 najwazniejsze, ze masz okazje korzystaj jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Jutro od rana jazda . Muszę wstać o 6 i jechać z Sebą po drugi samochód, żebym dojechała na montaż kuchni Kurczaki , montaż kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 to już jutro montaż ??? ps. jutro mój inwestorek ma urodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 to już jutro montaż ??? ps. jutro mój inwestorek ma urodzinki torta będziesz piekła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 to już jutro montaż ??? ps. jutro mój inwestorek ma urodzinki |Tak jutro , na dwa dni mam zarezerwowane. A z rana jeszcze kafelkarze muszą zafugować pod meblami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 to już jutro montaż ??? ps. jutro mój inwestorek ma urodzinki torta będziesz piekła?? Ja właśnie nie dam rady upiec mamie W sobotę ma urodziny z imieninakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 to już jutro montaż ??? ps. jutro mój inwestorek ma urodzinki torta będziesz piekła?? przenosimy imprezę na sobotę a dla kolegów jakoś na przełom listopa/grudzień - gdy się powiedzmy, ze przeprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 to już jutro montaż ??? ps. jutro mój inwestorek ma urodzinki |Tak jutro , na dwa dni mam zarezerwowane. A z rana jeszcze kafelkarze muszą zafugować pod meblami czyli jutro sporo roboty was czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 to już jutro montaż ??? ps. jutro mój inwestorek ma urodzinki torta będziesz piekła?? Ja właśnie nie dam rady upiec mamie W sobotę ma urodziny z imieninakami. a może dasz radę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 to już jutro montaż ??? ps. jutro mój inwestorek ma urodzinki torta będziesz piekła?? Ja właśnie nie dam rady upiec mamie W sobotę ma urodziny z imieninakami. a może dasz radę ??? nie rób z niej treminatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 to już jutro montaż ??? ps. jutro mój inwestorek ma urodzinki |Tak jutro , na dwa dni mam zarezerwowane. A z rana jeszcze kafelkarze muszą zafugować pod meblami czyli jutro sporo roboty was czeka Juz dziś popoludniu lecimy z malowaniem na gotowo w następnych pokojach . Ja bedę walczyć nadal z gresem czyli zmywać wosk . Musimy na maxa wykorzystać to , że teść będzei , dzieciaki z teściową , tgato mój też będzie , Seba ze wzgledu na pogodę wstrzymał roboty swoje i może być cały dzień na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 to już jutro montaż ??? ps. jutro mój inwestorek ma urodzinki |Tak jutro , na dwa dni mam zarezerwowane. A z rana jeszcze kafelkarze muszą zafugować pod meblami czyli jutro sporo roboty was czeka Juz dziś popoludniu lecimy z malowaniem na gotowo w następnych pokojach . Ja bedę walczyć nadal z gresem czyli zmywać wosk . Musimy na maxa wykorzystać to , że teść będzei , dzieciaki z teściową , tgato mój też będzie , Seba ze wzgledu na pogodę wstrzymał roboty swoje i może być cały dzień na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 to już jutro montaż ??? ps. jutro mój inwestorek ma urodzinki torta będziesz piekła?? Ja właśnie nie dam rady upiec mamie W sobotę ma urodziny z imieninakami. a może dasz radę ??? nie rób z niej treminatora ja nie w tym kontekście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 to już jutro montaż ??? ps. jutro mój inwestorek ma urodzinki |Tak jutro , na dwa dni mam zarezerwowane. A z rana jeszcze kafelkarze muszą zafugować pod meblami czyli jutro sporo roboty was czeka Juz dziś popoludniu lecimy z malowaniem na gotowo w następnych pokojach . Ja bedę walczyć nadal z gresem czyli zmywać wosk . Musimy na maxa wykorzystać to , że teść będzei , dzieciaki z teściową , tgato mój też będzie , Seba ze wzgledu na pogodę wstrzymał roboty swoje i może być cały dzień na budowie. no to życzę, by się udało wszystkjo zrobić to, co zaplanowaliście, póki dzieci mają opiekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts