delfina7 12.10.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 to już jutro montaż ??? ps. jutro mój inwestorek ma urodzinki torta będziesz piekła?? Ja właśnie nie dam rady upiec mamie W sobotę ma urodziny z imieninakami. a może dasz radę ??? Wiesz upiec to bym upiekła np rano w piątek biszkopta. W sobote przelożyć , ale ozdoby? A przyzwyczaiłam moją rodzinkę do niespodzianek na torcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 to już jutro montaż ??? ps. jutro mój inwestorek ma urodzinki torta będziesz piekła?? Ja właśnie nie dam rady upiec mamie W sobotę ma urodziny z imieninakami. a może dasz radę ??? Wiesz upiec to bym upiekła np rano w piątek biszkopta. W sobote przelożyć , ale ozdoby? A przyzwyczaiłam moją rodzinkę do niespodzianek na torcie czyli po prostu jak coś wolałabys zrobić coś niecodziennego a to jednak pracochłonne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 A no właśnie.Seba dzwonił jaki wysoki cokoł ma byc. 6 cm? chba dobrze podałam? Dodał , no , żebyś potem nie miała pretensji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 A no właśnie.Seba dzwonił jaki wysoki cokoł ma byc. 6 cm? chba dobrze podałam? Dodał , no , żebyś potem nie miała pretensji a tam pretensje, jak co to awanture zrobisz że źle zapisał bo mówiłaś 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 A no właśnie.Seba dzwonił jaki wysoki cokoł ma byc. 6 cm? chba dobrze podałam? Dodał , no , żebyś potem nie miała pretensji a gdzie ten cokół? nie za wysoki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 A no właśnie.Seba dzwonił jaki wysoki cokoł ma byc. 6 cm? chba dobrze podałam? Dodał , no , żebyś potem nie miała pretensji a tam pretensje, jak co to awanture zrobisz że źle zapisał bo mówiłaś 5 hihihihihihihihi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 A no właśnie.Seba dzwonił jaki wysoki cokoł ma byc. 6 cm? chba dobrze podałam? Dodał , no , żebyś potem nie miała pretensji a tam pretensje, jak co to awanture zrobisz że źle zapisał bo mówiłaś 5 Ehhhhhh , i tak ten mój chop wyrozumiały i jak widzi , że mi coś nie pasuje lub mówi może być to zaraz mówi , że można poprawić , odkleić , przemalować. :oAz jestem w szoku , bo myślałma , że raczej bedzie to , a na zasadzie , pomieszkamy to poprawimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 A no właśnie.Seba dzwonił jaki wysoki cokoł ma byc. 6 cm? chba dobrze podałam? Dodał , no , żebyś potem nie miała pretensji a tam pretensje, jak co to awanture zrobisz że źle zapisał bo mówiłaś 5 Ehhhhhh , i tak ten mój chop wyrozumiały i jak widzi , że mi coś nie pasuje lub mówi może być to zaraz mówi , że można poprawić , odkleić , przemalować. :oAz jestem w szoku , bo myślałma , że raczej bedzie to , a na zasadzie , pomieszkamy to poprawimy. no to cierpliwość to on ma anielską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 A no właśnie.Seba dzwonił jaki wysoki cokoł ma byc. 6 cm? chba dobrze podałam? Dodał , no , żebyś potem nie miała pretensji a tam pretensje, jak co to awanture zrobisz że źle zapisał bo mówiłaś 5 Ehhhhhh , i tak ten mój chop wyrozumiały i jak widzi , że mi coś nie pasuje lub mówi może być to zaraz mówi , że można poprawić , odkleić , przemalować. :oAz jestem w szoku , bo myślałma , że raczej bedzie to , a na zasadzie , pomieszkamy to poprawimy. no to cierpliwość to on ma anielską Ja sama jestem w szoku , bo tyle spraw na glowie jest , drobiazgów , tu dzwonia , tam cos załatwia , zakupy jakieś , opłaty i w jeszcze umie odczytać po mojej minie , że cos jest nie tak i zachęcić do poprawki jesli to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no to masz chłopa z głową na karku i w dodatku z wielką cierpliwością nic tylko gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Kurde , więcej się nalatam przy jednym dzieciu niz przy dwójce. Co chwila mały wymysla jakieś jedzenie , a to misia z najwyższj półki , a to baję inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no to masz chłopa z głową na karku i w dodatku z wielką cierpliwością nic tylko gratulować No , ma za nas dwoje , bo ja nerwus i hipochondryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 a tak to z bratem by miał zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Szukam na allegro okleiny na drzwi drewnopodobnej. Między garażem a domem mamy metalowe , ocieplane i trzeba będzie je okleić czymś podobnym do wewnętrznych . Dobrze , że są one w głębi korytarza to nie będzie widac jak cóś różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 a tak to z bratem by miał zajęcie Tyle dobrze , że cisza i niesamowity porządek , bo nie ma komu inicjiowac zabaw pt namiot , tory , piłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arokozak 12.10.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Hejka Własnie poczytałam zaległosci - aby do przodu. Wychodzi na to że będziemy miały podobne kuchnie - U mnie jakieś dwa tyg. temu wreszcie zamontowali białe piekne połyskujace fronty szafek wiszących - zeby nie było tak słodko to za krótkie hahaha i juz miesiac czekam na nowe - ale efekt już widać i jest super. Nie mam jeszcze swojego neta czekamy na montera - jak będzie to wyślę foteczki Pozdr Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.10.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Hejka Własnie poczytałam zaległosci - aby do przodu. Wychodzi na to że będziemy miały podobne kuchnie - U mnie jakieś dwa tyg. temu wreszcie zamontowali białe piekne połyskujace fronty szafek wiszących - zeby nie było tak słodko to za krótkie hahaha i juz miesiac czekam na nowe - ale efekt już widać i jest super. Nie mam jeszcze swojego neta czekamy na montera - jak będzie to wyślę foteczki Pozdr Aga No właśnie poprosimy zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Szukam na allegro okleiny na drzwi drewnopodobnej. Między garażem a domem mamy metalowe , ocieplane i trzeba będzie je okleić czymś podobnym do wewnętrznych . Dobrze , że są one w głębi korytarza to nie będzie widac jak cóś różnicy. i znalazłaś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 a tak to z bratem by miał zajęcie Tyle dobrze , że cisza i niesamowity porządek , bo nie ma komu inicjiowac zabaw pt namiot , tory , piłki coś za coś a tak to trochę tobie potruł miał mamę tylko dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 z płytkami was urządzili :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts