Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

to już jutro montaż ???

ps. jutro mój inwestorek ma urodzinki :)

torta będziesz piekła??

Ja właśnie nie dam rady upiec mamie :-? W sobotę ma urodziny z imieninakami.

a może dasz radę ???

Wiesz upiec to bym upiekła np rano w piątek biszkopta. W sobote przelożyć , ale ozdoby? A przyzwyczaiłam moją rodzinkę do niespodzianek na torcie :wink:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to już jutro montaż ???

ps. jutro mój inwestorek ma urodzinki :)

torta będziesz piekła??

Ja właśnie nie dam rady upiec mamie :-? W sobotę ma urodziny z imieninakami.

a może dasz radę ???

Wiesz upiec to bym upiekła np rano w piątek biszkopta. W sobote przelożyć , ale ozdoby? A przyzwyczaiłam moją rodzinkę do niespodzianek na torcie :wink:

czyli po prostu jak coś wolałabys zrobić coś niecodziennego

a to jednak pracochłonne :(

A no właśnie.Seba dzwonił jaki wysoki cokoł ma byc. :o 6 cm? chba dobrze podałam? Dodał , no , żebyś potem nie miała pretensji :wink:

a tam pretensje, jak co to awanture zrobisz że źle zapisał bo mówiłaś 5

Ehhhhhh , i tak ten mój chop wyrozumiały i jak widzi , że mi coś nie pasuje lub mówi może być to zaraz mówi , że można poprawić , odkleić , przemalować. :oAz jestem w szoku , bo myślałma , że raczej bedzie to , a na zasadzie , pomieszkamy to poprawimy. :wink:

A no właśnie.Seba dzwonił jaki wysoki cokoł ma byc. :o 6 cm? chba dobrze podałam? Dodał , no , żebyś potem nie miała pretensji :wink:

Ehhhhhh , i tak ten mój chop wyrozumiały i jak widzi , że mi coś nie pasuje lub mówi może być to zaraz mówi , że można poprawić , odkleić , przemalować. :oAz jestem w szoku , bo myślałma , że raczej bedzie to , a na zasadzie , pomieszkamy to poprawimy. :wink:

no to cierpliwość to on ma anielską :wink:

no to cierpliwość to on ma anielską :wink:

:o Ja sama jestem w szoku , bo tyle spraw na glowie jest , drobiazgów , tu dzwonia , tam cos załatwia , zakupy jakieś , opłaty i w jeszcze umie odczytać po mojej minie , że cos jest nie tak i zachęcić do poprawki jesli to możliwe :wink:

Hejka

Własnie poczytałam zaległosci - aby do przodu.

Wychodzi na to że będziemy miały podobne kuchnie - :)

U mnie jakieś dwa tyg. temu wreszcie zamontowali białe piekne połyskujace fronty szafek wiszących - :( zeby nie było tak słodko to za krótkie hahaha i juz miesiac czekam na nowe - ale efekt już widać i jest super.

Nie mam jeszcze swojego neta czekamy na montera - jak będzie to wyślę foteczki

Pozdr

Aga

Hejka

Własnie poczytałam zaległosci - aby do przodu.

Wychodzi na to że będziemy miały podobne kuchnie - :)

U mnie jakieś dwa tyg. temu wreszcie zamontowali białe piekne połyskujace fronty szafek wiszących - :( zeby nie było tak słodko to za krótkie hahaha i juz miesiac czekam na nowe - ale efekt już widać i jest super.

Nie mam jeszcze swojego neta czekamy na montera - jak będzie to wyślę foteczki

Pozdr

Aga

No właśnie poprosimy zdjecia :)