Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem z obtłuczonym tylkiem , plecami i głowa , bo spadłam z kostki styropianowej przy malowaniu :wink: . Bardzo nerwowy dzionek dziś był . Od 6 siedzialam na kibleku :wink: Ale szczegóły , Mamy zaczątek kuchni , a nawet więcej . Jestem zakochana w niej

:lol: śmieje się bo u mnie dziś baaardzo podobny dzień. Niesamowite :o

Mam siniaka wielkosci dłoni na udzie bo wyrżnęłam orła jak przewoziłam sobie kwiatki- kwiatek na szczęście jest cały :wink:

I tez zaczęli mi montowac kuchnię. Czy jestem w niej zakochana? Jasne, że tak.

Delfinko, Ty nawet jak piszesz o problemach to i tak z Twoich postów bije energia i zaangazowanie. Skąd bierzesz siły?

Ja niedawno wróciłam z nowego domu bo musiałam trochę ogarnąc- a jutro pewnie na nowo sajgon bedzie.

Moge u Ciebie pokazac kawałeczek moeje "miłości" ?

Czuje, że się zgodzisz :wink:

Wierzcie mi, nie chciałybyście spojrzec za moje okno :evil:

Wieje okropnie a samochód mam BIAŁY

witam, u mnie chyba jeszcze gorzej, śniegu kupa i jeszcze sypie :evil:

Dzień doberek

U was to jeszcze pryszcz, na Podkarpaciu jest dopiero zawierucha. Okna mam już w 1/3 zasypane śniegiem. Jak tak dalej pójdzie dzisiaj wyjadą spycharki odśnieżać ulice. Pogodynki mawiają, że na Podkarpaciu najzimniej.

Chociaż syn się ucieszył z pogody i już zaciera rączki, że wyciągnie saneczki.

anetko - kajam się posłusznie bo zapomniałam dodać że ta twoja kuchnia to wielka, a kolor mnie zaskoczył :D :D , (pozytywnie)

dziękuję, strasznie się bałam o kolor bo wybierałam z wzornika kolorów z paseczka 1 cm/ 3 cm :roll:

aneta-we duża twoja kuchnia. Ile ona ma m2?

musiałabym sprawdzić. Kuchnia jest otwarta na salon i pewnie dlatego tak wygląda. Ale fakt, że przedłużaliśmy ściankę na której jest płyta i piekarnik, żeby było więcej blatu.

Jestem z obtłuczonym tylkiem , plecami i głowa , bo spadłam z kostki styropianowej przy malowaniu :wink: . Bardzo nerwowy dzionek dziś był . Od 6 siedzialam na kibleku :wink: Ale szczegóły , Mamy zaczątek kuchni , a nawet więcej . Jestem zakochana w niej

:lol: śmieje się bo u mnie dziś baaardzo podobny dzień. Niesamowite :o

Mam siniaka wielkosci dłoni na udzie bo wyrżnęłam orła jak przewoziłam sobie kwiatki- kwiatek na szczęście jest cały :wink:

I tez zaczęli mi montowac kuchnię. Czy jestem w niej zakochana? Jasne, że tak.

Delfinko, Ty nawet jak piszesz o problemach to i tak z Twoich postów bije energia i zaangazowanie. Skąd bierzesz siły?

Ja niedawno wróciłam z nowego domu bo musiałam trochę ogarnąc- a jutro pewnie na nowo sajgon bedzie.

Moge u Ciebie pokazac kawałeczek moeje "miłości" ?

Czuje, że się zgodzisz :wink:

Miło mi , że pokazujesz u mnie Twoje miłości , dawaj co masz:D

Dzień dobry , tak w ogóle w śnieżycy.

Nie napisałam jeszcze najważniejszej rzeczy: nikomu nie wierz, że Twoja kuchnia jest za ciemna. Na tle tych jasnych płytek i scian wygląda sUPER. Nie moge się doczekac fotek z końca montazu. Jutro kończą???

Dobranoc :)

Tak , dzis kończą, ale sprzęt zjedzie dopiero częściowo popoludniu. :wink: