delfina7 13.10.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Toż zapomnialam , że tobie opatrzył sie domek Twoj i budujesz drugi Zaglądam regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 13.10.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Wiem , wiem , jak spojrzałma na tytuł dziennika to zalapałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Eeeee, nadal mi się podoba, tylko mi się potrzeby rozrosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 13.10.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ja jeszcze nie wykończona , a juz widzę jak potrzeba mi rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.10.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Jestem z obtłuczonym tylkiem , plecami i głowa , bo spadłam z kostki styropianowej przy malowaniu . Bardzo nerwowy dzionek dziś był . Od 6 siedzialam na kibleku Ale szczegóły , Mamy zaczątek kuchni , a nawet więcej . Jestem zakochana w niej śmieje się bo u mnie dziś baaardzo podobny dzień. Niesamowite Mam siniaka wielkosci dłoni na udzie bo wyrżnęłam orła jak przewoziłam sobie kwiatki- kwiatek na szczęście jest cały I tez zaczęli mi montowac kuchnię. Czy jestem w niej zakochana? Jasne, że tak. Delfinko, Ty nawet jak piszesz o problemach to i tak z Twoich postów bije energia i zaangazowanie. Skąd bierzesz siły? Ja niedawno wróciłam z nowego domu bo musiałam trochę ogarnąc- a jutro pewnie na nowo sajgon bedzie. Moge u Ciebie pokazac kawałeczek moeje "miłości" ? Czuje, że się zgodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.10.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Tak bez oficjalnej zgody pokazuje fotki, trochę zmienione kolory i jakosc słaba: http://img504.imageshack.us/img504/6769/kuchniax.jpg http://img504.imageshack.us/img504/9426/uchwyt.jpghttp://img504.imageshack.us/img504/5402/kuchnia1z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.10.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Nie napisałam jeszcze najważniejszej rzeczy: nikomu nie wierz, że Twoja kuchnia jest za ciemna. Na tle tych jasnych płytek i scian wygląda sUPER. Nie moge się doczekac fotek z końca montazu. Jutro kończą??? Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.10.2009 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Wierzcie mi, nie chciałybyście spojrzec za moje okno Wieje okropnie a samochód mam BIAŁY http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/klne.gif Niech ktos zaczaruje pogodę http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glowa_w_sciane.gif A poza tym Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.10.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dzień dobry. Delfinko - kuchnia nie będzie ciemna, mamy bardzo podobne meble, ja dół ciemny kolor podobny do twojego, a góra jasna Rzeczywiście szlony dzień ale ile w nimradości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.10.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Wierzcie mi, nie chciałybyście spojrzec za moje okno Wieje okropnie a samochód mam BIAŁY witam, u mnie chyba jeszcze gorzej, śniegu kupa i jeszcze sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 14.10.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Wierzcie mi, nie chciałybyście spojrzec za moje okno Wieje okropnie a samochód mam BIAŁY witam, u mnie chyba jeszcze gorzej, śniegu kupa i jeszcze sypie Dzień doberek U was to jeszcze pryszcz, na Podkarpaciu jest dopiero zawierucha. Okna mam już w 1/3 zasypane śniegiem. Jak tak dalej pójdzie dzisiaj wyjadą spycharki odśnieżać ulice. Pogodynki mawiają, że na Podkarpaciu najzimniej. Chociaż syn się ucieszył z pogody i już zaciera rączki, że wyciągnie saneczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 14.10.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Meble nie będą za ciemne, bo resztę rzeczy masz w jasnej tonacji. Niech elektryk zrobi wam dobrze oświetlenie w kuchni. Bo oświetlenie będzie tu miało ogromne znaczenie. Niestety na budowie i przy wykańczaniu zdarzają się wypadki. Mój przebił stopę gwoździem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 14.10.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Co do przycisku masz zastępcze rozwiązanie, które Ci przysłałam wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 14.10.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 aneta-we duża twoja kuchnia. Ile ona ma m2?Widziałam u znajomych taki kolor mebli w kuchni i bardzo ładnie się prezentowały, wyglądały bardzo oryginalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.10.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 anetko - kajam się posłusznie bo zapomniałam dodać że ta twoja kuchnia to wielka, a kolor mnie zaskoczył , (pozytywnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.10.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 anetko - kajam się posłusznie bo zapomniałam dodać że ta twoja kuchnia to wielka, a kolor mnie zaskoczył , (pozytywnie) dziękuję, strasznie się bałam o kolor bo wybierałam z wzornika kolorów z paseczka 1 cm/ 3 cm aneta-we duża twoja kuchnia. Ile ona ma m2? musiałabym sprawdzić. Kuchnia jest otwarta na salon i pewnie dlatego tak wygląda. Ale fakt, że przedłużaliśmy ściankę na której jest płyta i piekarnik, żeby było więcej blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 14.10.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 delfina...pieknie to wszystko sie zapowiada!!! nie moge sie doczekac wyniku koncowego i od arzu mam pytanie :co masz za płyteczki w kuchni na scianie? czy one sa biale ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 14.10.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Jestem z obtłuczonym tylkiem , plecami i głowa , bo spadłam z kostki styropianowej przy malowaniu . Bardzo nerwowy dzionek dziś był . Od 6 siedzialam na kibleku Ale szczegóły , Mamy zaczątek kuchni , a nawet więcej . Jestem zakochana w niej śmieje się bo u mnie dziś baaardzo podobny dzień. Niesamowite Mam siniaka wielkosci dłoni na udzie bo wyrżnęłam orła jak przewoziłam sobie kwiatki- kwiatek na szczęście jest cały I tez zaczęli mi montowac kuchnię. Czy jestem w niej zakochana? Jasne, że tak. Delfinko, Ty nawet jak piszesz o problemach to i tak z Twoich postów bije energia i zaangazowanie. Skąd bierzesz siły? Ja niedawno wróciłam z nowego domu bo musiałam trochę ogarnąc- a jutro pewnie na nowo sajgon bedzie. Moge u Ciebie pokazac kawałeczek moeje "miłości" ? Czuje, że się zgodzisz Miło mi , że pokazujesz u mnie Twoje miłości , dawaj co masz:D Dzień dobry , tak w ogóle w śnieżycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 14.10.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Nie napisałam jeszcze najważniejszej rzeczy: nikomu nie wierz, że Twoja kuchnia jest za ciemna. Na tle tych jasnych płytek i scian wygląda sUPER. Nie moge się doczekac fotek z końca montazu. Jutro kończą??? Dobranoc Tak , dzis kończą, ale sprzęt zjedzie dopiero częściowo popoludniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.10.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 cze delfinka- u mnie zamieć śnieżna http://emoty.blox.pl/resource/bandit.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts