arokozak 07.08.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Delfina trafiłaś w dziesiątkę tynki sobie dopiero schną a my musimy się wprowadzić we wrześniu. Mam nadzieję ze juz bardziej będzie to przypominało dom niż budowę.Zmian to u nas właściwie nie ma tylko kotłownia z domu do garażu i garaż szerszy.Narazie urządzamy się na dole.Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.08.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 My też w planie mamy wejść na dół , a zimą pomału wykańczać i robić górę. Wiesz czego się obawiam? Wylewania podłóg i czekania , aż wyschną , żeby można bylo coś na podłogi położyć chociaż w kuchni , salonie i łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arokozak 07.08.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 my już to mamy za sobą bo trochę nam się plany pozmieniały najpierw miały być regipsy więc zrobiliśmy instalacje podłogówki i wylewki, a potem nam się odwidziało i zrobiliśmy tynki ( oprócz łazienki i kibelka), więc to mamy już za sobą. Nasz pan od wylewek dał nam sposób na sprawdzenie - położyć folię a na nią coś jeszcze i pojakimś czasie np jednej nocy sprawdzić czy się folia nie spociła:) Napisz maila to wyślę Ci naszą sielankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.08.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Eeeeeeeee , no to jesteście o wielgachny krok dalej niż my . A to mój adres [email protected] . Poproszę o focie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.08.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 jak najbardziej termin p[aździernikowy jest realny tempem ogromnym zasuwacie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.08.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Powiesz powiesz że stan zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.08.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Lo Matko! Delfina, Ty juz sie pakujesz? Niesamowicie szybko idzecie...na pewno sie wprowadzisz t tym terminie, byle tylko kran byl i ogrzewanie no i troche pradu kafle przeciez mozna polozyc juz w trakcie Trzymam kciuki!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.08.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 No własnie tak mamy zamiar zrobić Nie ważne , że kurz , ale swój kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.08.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 No własnie tak mamy zamiar zrobić Nie ważne , że kurz , ale swój kurz. oj tak a na miejscu - naprawdę więcej się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.08.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 oj te śmieci najgorsze ja też tak na bieżąco sprzatam dlatego na działce leżą tylko deski puszki i odpady z blachy inwestorek sprzedał na złom gruz - szedł pod taras co się da palić - jakieś opakowania - pali się na miejscu a to zbieractwo - ja taka jestem mąż szybciej coś wyrzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.08.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 No wiesz delfinko każdy facet ma jakieś "przydasie".U mnie w domu jest ich trochę. dobrze że będziemy się przeprowadzać bo zamiar się ich pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.08.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 no to mój mąż nie z tych on tam raz dwa porządki robi ja jestem taka "przydasie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.08.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 U mnie jest to samo Ja chomikuje, a Pan Maz wywala wszystko na potege...a pozniej chodzi i kupuje, bo wlasnie jest cos potrzebne, co wywalil 2 miesiace temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.08.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 no to u mnie na odwrót. Ja wszystko wywalam a potem tylko słyszę : gdzie ten kawałek zielonego kabelka bo mi potrzebny????? Jakiego kabelka???? te 10cm badziewia???? No i awantura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.08.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Nie , no są jakieś tam pierdołki co to nie wywalam.Ale jakby głębiej się zastanowić to ja mam tak z ubraniami , a bo może jescze założe , a bo może schudne , a gatki szare , ktore kiedyś lśniły bioelą tak fajnie sie nosi , że szkoda wywalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.08.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 No kurede jak się zastanowić to ja z ciuchami mam to samo.. (choć wiem że nigdy już tego włoże leży gdzieś w szafie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.08.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Nie , no są jakieś tam pierdołki co to nie wywalam.Ale jakby głębiej się zastanowić to ja mam tak z ubraniami , a bo może jescze założe , a bo może schudne , a gatki szare , ktore kiedyś lśniły bioelą tak fajnie sie nosi , że szkoda wywalić czyżbyśmy były bliźniaczkami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.08.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 No ooooooo , to jest nas trójca , hihihi:DDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.08.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 przepraszam , ale kto jest tzreci ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.08.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 przepraszam , ale kto jest tzreci ????????? No kurde chyba się obrażę, a JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts