anetina 14.10.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ładnie to tak wykorzystywać dzieci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.10.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ładnie to tak wykorzystywać dzieci :D czesem trzeba gratki za stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.10.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ładnie to tak wykorzystywać dzieci :D wykorzystywać? Toc nagroda będzie- konkurs taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.10.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dziewczynki, do jutra. Jadę sprawdzić czy praca wre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.10.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ładnie to tak wykorzystywać dzieci :D wykorzystywać? Toc nagroda będzie- konkurs taki tylko za żelka mają szukać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.10.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dziewczynki, do jutra. Jadę sprawdzić czy praca wre no to pa powodzenia i czekamy na Ciebie z wielką niecierpliwością jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.10.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dziewczynki, do jutra. Jadę sprawdzić czy praca wre sprawdzaj, sprawdzaj owocnej nocki w nowym domu życzymy do jutra pamiętaj swój sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 14.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Meble nie będą za ciemne, bo resztę rzeczy masz w jasnej tonacji. Niech elektryk zrobi wam dobrze oświetlenie w kuchni. Bo oświetlenie będzie tu miało ogromne znaczenie. Niestety na budowie i przy wykańczaniu zdarzają się wypadki. Mój przebił stopę gwoździem. oj i jak stopa? Stopa ma się już dobrze, ale go bardzo bolało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 14.10.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Oj jak dobrze , że zaglądacie i piszecie . Nie mam sił na komenty , tzn na pisanie , ale podpieram sie i czytam , czytam , czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.10.2009 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Oj jak dobrze , że zaglądacie i piszecie . Nie mam sił na komenty , tzn na pisanie , ale podpieram sie i czytam , czytam , czytam jak tak będę dziś robic Totalnie nie wyspana ale PRZEPROWADZONA!!! Delfinka, nie przejmuj się bałaganem. Ja wczoraj byłam przerażona taki był sajgon. A za dwie godzinki wszystko odgruzowane, podłogi umyte i da sie mieszkać Ale ciepłej wody nie ma (to tak, żeby nie było zbyt kolorowo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.10.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 delfinko, fajnie, ze wkleiłaś fotki kuchni. SUPER wyszła, wclae sie nie dziwię, że sie zakochałas. Bardzo poodba mi sie kontrast kolorów. Jest ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.10.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dzień dobry delfinko - kuchnia jest SSSSSSSSSSUUUUUPPPEEEERRR!!! Naprawdę bardzo łądnie to wszystko wyszło anetko - jak tam pierwsza noc w nowym domku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.10.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Hi, hi zgadłam z relingami, ale to było oczywiste. Całość wygląda super. Co to jest za glazura na ścianie? Pewnie już pisałaś, ale wybacz nie dojrzałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.10.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dzień dobry anetko - jak tam pierwsza noc w nowym domku??? dziękuję, nie najgożej Chociaaż połozyłam się około 1-szej, zasnąć nie mogłam- pewnie wrażenia. I nie mamy ciepłej wody. Ale pewnei dziś juz będzie A sny jakies dziwne miałam, pamiętam jakieś urywki, mojego tate i rozmowy przez telefon z kolega z pracy. Ale nic dziwnego tata pomagał nam do późnej nocy a popołudnie wisiałam na telefonie i szukałam busa do przeprowadzki bo zamówiony utknął wczoraj w trasie przez tą pogodę. Ogólnie wszystko ok. I Wam życze takiej bezbolesnej i szybkiej przeprowadzki. Lada dzień i będziecie pisac ze swoich ślicznych domków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.10.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Mam nadzieje że tak będzie fajnie że u ciebie tak bezbolesnie przeszło oby na wszystkim też .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 ale fajnie tak pisac juz ze swojego wlasnego domku. co?? dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.10.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 ale fajnie tak pisac juz ze swojego wlasnego domku. co?? dzień doberek kala, nie do końca- ja z pracy piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Meble nie będą za ciemne, bo resztę rzeczy masz w jasnej tonacji. Niech elektryk zrobi wam dobrze oświetlenie w kuchni. Bo oświetlenie będzie tu miało ogromne znaczenie. Niestety na budowie i przy wykańczaniu zdarzają się wypadki. Mój przebił stopę gwoździem. oj i jak stopa? Stopa ma się już dobrze, ale go bardzo bolało. nie dziwię się, ze bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Oj jak dobrze , że zaglądacie i piszecie . Nie mam sił na komenty , tzn na pisanie , ale podpieram sie i czytam , czytam , czytam jak będziesz miała siły, zapraszamy do pisania ja wczoraj padłam o ... 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Oj jak dobrze , że zaglądacie i piszecie . Nie mam sił na komenty , tzn na pisanie , ale podpieram sie i czytam , czytam , czytam jak tak będę dziś robic Totalnie nie wyspana ale PRZEPROWADZONA!!! Delfinka, nie przejmuj się bałaganem. Ja wczoraj byłam przerażona taki był sajgon. A za dwie godzinki wszystko odgruzowane, podłogi umyte i da sie mieszkać Ale ciepłej wody nie ma (to tak, żeby nie było zbyt kolorowo ) a dlaczego nie ma ciepłej wody ? i jak wrażenia ? jaki sen ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts