Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Meble nie będą za ciemne, bo resztę rzeczy masz w jasnej tonacji. Niech elektryk zrobi wam dobrze oświetlenie w kuchni. Bo oświetlenie będzie tu miało ogromne znaczenie.

Niestety na budowie i przy wykańczaniu zdarzają się wypadki. Mój przebił stopę gwoździem. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

oj :(

i jak stopa?

Stopa ma się już dobrze, ale go bardzo bolało.

Oj jak dobrze , że zaglądacie i piszecie . Nie mam sił na komenty , tzn na pisanie , ale podpieram sie i czytam , czytam , czytam :lol:

jak tak będę dziś robic :wink:

Totalnie nie wyspana ale PRZEPROWADZONA!!!

Delfinka, nie przejmuj się bałaganem. Ja wczoraj byłam przerażona taki był sajgon. A za dwie godzinki wszystko odgruzowane, podłogi umyte i da sie mieszkać :wink:

Ale ciepłej wody nie ma :evil: (to tak, żeby nie było zbyt kolorowo :wink: )

dzień dobry

anetko - jak tam pierwsza noc w nowym domku???

dziękuję, nie najgożej :wink:

Chociaaż połozyłam się około 1-szej, zasnąć nie mogłam- pewnie wrażenia. I nie mamy ciepłej wody. Ale pewnei dziś juz będzie :)

A sny jakies dziwne miałam, pamiętam jakieś urywki, mojego tate i rozmowy przez telefon z kolega z pracy. Ale nic dziwnego tata pomagał nam do późnej nocy a popołudnie wisiałam na telefonie i szukałam busa do przeprowadzki bo zamówiony utknął wczoraj w trasie przez tą pogodę.

Ogólnie wszystko ok. I Wam życze takiej bezbolesnej i szybkiej przeprowadzki. Lada dzień i będziecie pisac ze swoich ślicznych domków :wink:

Meble nie będą za ciemne, bo resztę rzeczy masz w jasnej tonacji. Niech elektryk zrobi wam dobrze oświetlenie w kuchni. Bo oświetlenie będzie tu miało ogromne znaczenie.

Niestety na budowie i przy wykańczaniu zdarzają się wypadki. Mój przebił stopę gwoździem. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

oj :(

i jak stopa?

Stopa ma się już dobrze, ale go bardzo bolało.

nie dziwię się, ze bolało :(

Oj jak dobrze , że zaglądacie i piszecie . Nie mam sił na komenty , tzn na pisanie , ale podpieram sie i czytam , czytam , czytam :lol:

jak tak będę dziś robic :wink:

Totalnie nie wyspana ale PRZEPROWADZONA!!!

Delfinka, nie przejmuj się bałaganem. Ja wczoraj byłam przerażona taki był sajgon. A za dwie godzinki wszystko odgruzowane, podłogi umyte i da sie mieszkać :wink:

Ale ciepłej wody nie ma :evil: (to tak, żeby nie było zbyt kolorowo :wink: )

a dlaczego nie ma ciepłej wody ?

i jak wrażenia ?

jaki sen ?