Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

anetko - jak tam pierwsza noc w nowym domku???

dziękuję, nie najgożej :wink:

Chociaaż połozyłam się około 1-szej, zasnąć nie mogłam- pewnie wrażenia. I nie mamy ciepłej wody. Ale pewnei dziś juz będzie :)

A sny jakies dziwne miałam, pamiętam jakieś urywki, mojego tate i rozmowy przez telefon z kolega z pracy. Ale nic dziwnego tata pomagał nam do późnej nocy a popołudnie wisiałam na telefonie i szukałam busa do przeprowadzki bo zamówiony utknął wczoraj w trasie przez tą pogodę.

Ogólnie wszystko ok. I Wam życze takiej bezbolesnej i szybkiej przeprowadzki. Lada dzień i będziecie pisac ze swoich ślicznych domków :wink:

:D :D :D

no to niedługo Kawika i Delfinka będą pisały relację

a później ja :)

a tak w ogóle dzień doberek :)

dzien doberek

Wiecie co, nie wiem gdzie jest połowa rzeczy w domu :oops:

Ale to szybkośc przeprowadzki- coś za coś- przez weekend będę szukac. I niestety nie ma szaf wiec przez miesiąc lub dwa zycie na kartonach mnie czeka :wink:

ja sie nie przeprowadziłam, a nie mam pojęcia, gdzie mam rzeczy np. zimowe :D

a odnopśnie szaf - my nie robimy - w każdym pokoju jest garderoba

a szafa wnękowa będzie tylko w wiatrołapie :)

a jak ogólnie ? nie chciałabyś wracać na stare śmiecie ?

właśnei dziś mnie to czeka :-? . Wczoraj Ł. z kolegami zgarnęli rzeczy, meble z mieszkania a ja dziś pojade ogarnąć trochę przed oddaniem kluczy nowym właścicielom.

Nie, nie chce wracać. Tu będzie nasze miejsce i dom.

no podejście masz super

mi chyba będzie ciężko opuścić stare mieszkanie. tu mieszkam od dziecka :cry:

właśnei dziś mnie to czeka :-? . Wczoraj Ł. z kolegami zgarnęli rzeczy, meble z mieszkania a ja dziś pojade ogarnąć trochę przed oddaniem kluczy nowym właścicielom.

no podejście masz super

mi chyba będzie ciężko opuścić stare mieszkanie. tu mieszkam od dziecka :cry:

kawika, to pewnie dlatego. Ja w tym mieszkaniu mieszkałam raptem 10 lta- od ślubu.

Wspomniej trochę się z nim wiąrze to fakt ale kto powiedział, ze nowy dom nie przyniesie lepszych albo przynajmniej tak samo dobrych? :wink:

i taka odpowiedz, takie uczucie jest najważniejsze

czyli ... WITAJCIE U SIEBIE :)

kto powiedział, ze nowy dom nie przyniesie lepszych albo przynajmniej tak samo dobrych? :wink:

będą jedynie same lepsze wspomnienia :)

mam nadzieję , kurde ogólnie zamiast bardziej się cieszyc to z dnia na dzień bardziej zdołowana jeste. nawet E. stwierdził że od 3 dni nie może ze mna się dogadać

przytulam

dzięki, oby pomogło

z tym czasem to tak jest nawet w spokoju prysznica nie moge wziąć, a ledwo przkroczę próg to mamo to mamao tamto,

w pracy czasem ok czasem szła pał, dzwonienie, załatwianie, wybieranie - szlag mnie już trafia, a do tego ględzenie (co poniektórych), jezzssssssuuuuuuu