anetina 15.10.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 delfinko, fajnie, ze wkleiłaś fotki kuchni. SUPER wyszła, wclae sie nie dziwię, że sie zakochałas. Bardzo poodba mi sie kontrast kolorów. Jest ślicznie mnie się kuchnia też podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 to sie chyba troszku pogubiłam tak to jest jak sie nie czyta na bieżąco wszystkiego to kto tutaj miał wczoraj przeprowadzke?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.10.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 kala, to ja sie wczoraj przeprowadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dzień dobry anetko - jak tam pierwsza noc w nowym domku??? dziękuję, nie najgożej Chociaaż połozyłam się około 1-szej, zasnąć nie mogłam- pewnie wrażenia. I nie mamy ciepłej wody. Ale pewnei dziś juz będzie A sny jakies dziwne miałam, pamiętam jakieś urywki, mojego tate i rozmowy przez telefon z kolega z pracy. Ale nic dziwnego tata pomagał nam do późnej nocy a popołudnie wisiałam na telefonie i szukałam busa do przeprowadzki bo zamówiony utknął wczoraj w trasie przez tą pogodę. Ogólnie wszystko ok. I Wam życze takiej bezbolesnej i szybkiej przeprowadzki. Lada dzień i będziecie pisac ze swoich ślicznych domków :D no to niedługo Kawika i Delfinka będą pisały relację a później ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 ale fajnie tak pisac juz ze swojego wlasnego domku. co?? dzień doberek kala, nie do końca- ja z pracy piszę mało ważne skad ważne, że wracasz na swoje po pracy a jak ogólnie ? nie chciałabyś wracać na stare śmiecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.10.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 :D no to niedługo Kawika i Delfinka będą pisały relację a później ja a potem kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 a tak w ogóle dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 :D no to niedługo Kawika i Delfinka będą pisały relację a później ja a potem kala powinniśmy listę założyć :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.10.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 a tak w ogóle dzień doberek dzien doberek Wiecie co, nie wiem gdzie jest połowa rzeczy w domu Ale to szybkośc przeprowadzki- coś za coś- przez weekend będę szukac. I niestety nie ma szaf wiec przez miesiąc lub dwa zycie na kartonach mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 a tak w ogóle dzień doberek dzien doberek Wiecie co, nie wiem gdzie jest połowa rzeczy w domu Ale to szybkośc przeprowadzki- coś za coś- przez weekend będę szukac. I niestety nie ma szaf wiec przez miesiąc lub dwa zycie na kartonach mnie czeka ja sie nie przeprowadziłam, a nie mam pojęcia, gdzie mam rzeczy np. zimowe a odnopśnie szaf - my nie robimy - w każdym pokoju jest garderoba a szafa wnękowa będzie tylko w wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.10.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 a jak ogólnie ? nie chciałabyś wracać na stare śmiecie ? właśnei dziś mnie to czeka . Wczoraj Ł. z kolegami zgarnęli rzeczy, meble z mieszkania a ja dziś pojade ogarnąć trochę przed oddaniem kluczy nowym właścicielom. Nie, nie chce wracać. Tu będzie nasze miejsce i dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.10.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 a jak ogólnie ? nie chciałabyś wracać na stare śmiecie ? właśnei dziś mnie to czeka . Wczoraj Ł. z kolegami zgarnęli rzeczy, meble z mieszkania a ja dziś pojade ogarnąć trochę przed oddaniem kluczy nowym właścicielom. Nie, nie chce wracać. Tu będzie nasze miejsce i dom. no podejście masz super mi chyba będzie ciężko opuścić stare mieszkanie. tu mieszkam od dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.10.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 a jak ogólnie ? nie chciałabyś wracać na stare śmiecie ? właśnei dziś mnie to czeka . Wczoraj Ł. z kolegami zgarnęli rzeczy, meble z mieszkania a ja dziś pojade ogarnąć trochę przed oddaniem kluczy nowym właścicielom. Nie, nie chce wracać. Tu będzie nasze miejsce i dom. no podejście masz super mi chyba będzie ciężko opuścić stare mieszkanie. tu mieszkam od dziecka kawika, to pewnie dlatego. Ja w tym mieszkaniu mieszkałam raptem 10 lta- od ślubu. Wspomniej trochę się z nim wiąrze to fakt ale kto powiedział, ze nowy dom nie przyniesie lepszych albo przynajmniej tak samo dobrych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 a jak ogólnie ? nie chciałabyś wracać na stare śmiecie ? właśnei dziś mnie to czeka . Wczoraj Ł. z kolegami zgarnęli rzeczy, meble z mieszkania a ja dziś pojade ogarnąć trochę przed oddaniem kluczy nowym właścicielom. Nie, nie chce wracać. Tu będzie nasze miejsce i dom. i taka odpowiedz, takie uczucie jest najważniejsze czyli ... WITAJCIE U SIEBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 kto powiedział, ze nowy dom nie przyniesie lepszych albo przynajmniej tak samo dobrych? będą jedynie same lepsze wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.10.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 kto powiedział, ze nowy dom nie przyniesie lepszych albo przynajmniej tak samo dobrych? będą jedynie same lepsze wspomnienia mam nadzieję , kurde ogólnie zamiast bardziej się cieszyc to z dnia na dzień bardziej zdołowana jeste. nawet E. stwierdził że od 3 dni nie może ze mna się dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 jakaś depresja ? jesienna ? budowlana ? u nas w związku też mamy co nieco ciężkie dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.10.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 tu nawet nie o związek chodzi, wszystkiego mam dosyć i wszystko i wszyscy działają mi na nerw, nawet na dzieci się złoszczę - choć nie powinnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.10.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 tu nawet nie o związek chodzi, wszystkiego mam dosyć i wszystko i wszyscy działają mi na nerw, nawet na dzieci się złoszczę - choć nie powinnam brakuje czasu po prostu na odpoczynek brak ci czasu pewnie tylko dla siebie - to też się odbija na nastrojach przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.10.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 przytulam dzięki, oby pomogło z tym czasem to tak jest nawet w spokoju prysznica nie moge wziąć, a ledwo przkroczę próg to mamo to mamao tamto, w pracy czasem ok czasem szła pał, dzwonienie, załatwianie, wybieranie - szlag mnie już trafia, a do tego ględzenie (co poniektórych), jezzssssssuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts