Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Delfino, pieknie sie u Ciebie robi....kuchnia wyszla super!!

Z ciekawosci: po lewej stronie zdjecia w kuchni: jeden kafel wyglada jakby dodtakowo przyklejony....o co chodzi? Co tam kombinujesz? :lol: :lol: :lol:

Lazienka suuuuper Ci wyszla...kurcze, chyba patrzylam na zle kafle jak bylam w sklepie... :roll: :roll:

Fajnie , że kuchniua się podoba :) Dobrze widzisz , tam sa doklejone dwa kafle. W tym miejscu zawiśnie jakiś wypasiony okap jak się dorobię :wink: W łazience w, wiem że wanna za wąska jakś jest , ale to nic na górze zrobimy większą. I kącik z kibelkiem za ciemny narazie się wydaje.

Mi sie wlasnie ten kibelek taki podoba :wink:

A wiecie , że ja nie chciałam łuków :) , ale Seba baaardzo . No i ustąpiłam , widzę , że chyba dobrze :wink: . Co do paneli to bedzie dąb mobile??? hmmmmm jakos tak :wink: W każdym razie ciemny , bardzo ciemny brąz

no siostra - kolejna błyskawica u was

kiedy ja was dam radę dogonić :(

Zobaczysz , już niebawem ty będziesz sie ykwnczać jak ja , a może i nie , bo wolniej , spokojniej , można wsio obmyśleć.

Delfino, pieknie sie u Ciebie robi....kuchnia wyszla super!!

Z ciekawosci: po lewej stronie zdjecia w kuchni: jeden kafel wyglada jakby dodtakowo przyklejony....o co chodzi? Co tam kombinujesz? :lol: :lol: :lol:

Lazienka suuuuper Ci wyszla...kurcze, chyba patrzylam na zle kafle jak bylam w sklepie... :roll: :roll:

Fajnie , że kuchniua się podoba :) Dobrze widzisz , tam sa doklejone dwa kafle. W tym miejscu zawiśnie jakiś wypasiony okap jak się dorobię :wink: W łazience w, wiem że wanna za wąska jakś jest , ale to nic na górze zrobimy większą. I kącik z kibelkiem za ciemny narazie się wydaje.

Mi sie wlasnie ten kibelek taki podoba :wink:

Cieszę się , tym bardziej , że to kilka wieczorów pracy nad projektem . :wink:

Nie moge się doczekać jak zakleję tapete i znajdę odpowiednie kamienie . :wink:

:oops: czasami trudno wszystko zapamiętać,a poza tym za Wami trudno nadążyć,2 dni nieczytania i już człowiek jest LOST :wink: :lol: .

A kto będzie kładł te panele,bo te krzywizny są dosyć ostre i chyba trudno będzie do nich dopasować panele :roll: .

Niemniej jednak marzy mi się takie łączenie :D ,będę śledziła,a można poprosić o parę zdjęć podczas kładzenia tych paneli,może mi się rozjaśni w jaki sposób ułożyć u siebie w późniejszym terminie :lol:

Trzymam kciuki za dalsze postępy :p

:oops: czasami trudno wszystko zapamiętać,a poza tym za Wami trudno nadążyć,2 dni nieczytania i już człowiek jest LOST :wink: :lol: .

A kto będzie kładł te panele,bo te krzywizny są dosyć ostre i chyba trudno będzie do nich dopasować panele :roll: .

Niemniej jednak marzy mi się takie łączenie :D ,będę śledziła,a można poprosić o parę zdjęć podczas kładzenia tych paneli,może mi się rozjaśni w jaki sposób ułożyć u siebie w późniejszym terminie :lol:

Trzymam kciuki za dalsze postępy :p

No nie dziwię się , że nie nadążasz , bo ja teraz też średnio daje radę . :wink: Co do paneli to będziemy rzeźbić szlifierką i pewnie przeklinac , że łuków nam się zachciało , a raczej Sebie :wink:

Witam ,jeszcze raz sorry,ze zawracam Ci głowe ,ale ja własnie jestem w trakcie poszukiwania elastycznych listw łaczeniowych.U mnie troche to inaczej wyglada w czesci gdzie bedzie stał stół bedzie gres +ogrzewanie podłogowe +przejscie koło kominka w sumie ok 17 m2 reszta panele i tak łażę po sklepach i szukam w akcie desperacji zdecyduje sie na korek elastyczny ,ale listwa bedzie lepsza bo zakryje laczenie i panele nie muszą być idealne i gres takze .Znalazlam taką listwę ,ale tylko z jednej str jest maskowanie-dobrze zakrylaby panele ,ale wtedy gres z fuga ?....która bedzie pracowac i kwestia czasu ,aż zacznie sie kruszyć .Podaj proszę firmę listwy moze namierzą w sklepie i zamówią mi ją.

Pozdrawiam Renata