anetina 16.10.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A wiecie , że ja nie chciałam łuków , ale Seba baaardzo . No i ustąpiłam , widzę , że chyba dobrze . Co do paneli to bedzie dąb mobile??? hmmmmm jakos tak W każdym razie ciemny , bardzo ciemny brąz no siostra - kolejna błyskawica u was kiedy ja was dam radę dogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 dogonisz, dogonisz, nie jęcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.10.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Delfino, pieknie sie u Ciebie robi....kuchnia wyszla super!! Z ciekawosci: po lewej stronie zdjecia w kuchni: jeden kafel wyglada jakby dodtakowo przyklejony....o co chodzi? Co tam kombinujesz? Lazienka suuuuper Ci wyszla...kurcze, chyba patrzylam na zle kafle jak bylam w sklepie... Fajnie , że kuchniua się podoba Dobrze widzisz , tam sa doklejone dwa kafle. W tym miejscu zawiśnie jakiś wypasiony okap jak się dorobię W łazience w, wiem że wanna za wąska jakś jest , ale to nic na górze zrobimy większą. I kącik z kibelkiem za ciemny narazie się wydaje. Mi sie wlasnie ten kibelek taki podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.10.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 dogonisz, dogonisz, nie jęcz mogę zacząć ryczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.10.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 dogonisz, dogonisz, nie jęcz mogę zacząć ryczeć nnnniiieeeeee wystarczy że ja wczoraj wyłam - za nas dwie - już wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.10.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 dogonisz, dogonisz, nie jęcz mogę zacząć ryczeć nnnniiieeeeee wystarczy że ja wczoraj wyłam - za nas dwie - już wystarczy ja wypadam już normalnie wypadam wczoraj nie musiałaś za mnie - nadrobiłam za dwie i k... znowu się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 16.10.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 widze, ze wykanczacie juz DOM, i troszke siebie pozdrawiam i zycze oprocz mniej nerwow, szybkiego wprowadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.10.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 delfinko - ciągle ci się wpisują do dziennika, niech moderator ci przeniesie te wpisy do komentarzy A na razie nie mam kiedy napisać do nich o to , ale jak się przeprowadzę to może zmobilizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.10.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A wiecie , że ja nie chciałam łuków , ale Seba baaardzo . No i ustąpiłam , widzę , że chyba dobrze . Co do paneli to bedzie dąb mobile??? hmmmmm jakos tak W każdym razie ciemny , bardzo ciemny brąz no siostra - kolejna błyskawica u was kiedy ja was dam radę dogonić Zobaczysz , już niebawem ty będziesz sie ykwnczać jak ja , a może i nie , bo wolniej , spokojniej , można wsio obmyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.10.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Delfino, pieknie sie u Ciebie robi....kuchnia wyszla super!! Z ciekawosci: po lewej stronie zdjecia w kuchni: jeden kafel wyglada jakby dodtakowo przyklejony....o co chodzi? Co tam kombinujesz? Lazienka suuuuper Ci wyszla...kurcze, chyba patrzylam na zle kafle jak bylam w sklepie... Fajnie , że kuchniua się podoba Dobrze widzisz , tam sa doklejone dwa kafle. W tym miejscu zawiśnie jakiś wypasiony okap jak się dorobię W łazience w, wiem że wanna za wąska jakś jest , ale to nic na górze zrobimy większą. I kącik z kibelkiem za ciemny narazie się wydaje. Mi sie wlasnie ten kibelek taki podoba Cieszę się , tym bardziej , że to kilka wieczorów pracy nad projektem . Nie moge się doczekać jak zakleję tapete i znajdę odpowiednie kamienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.10.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 dogonisz, dogonisz, nie jęcz mogę zacząć ryczeć nnnniiieeeeee wystarczy że ja wczoraj wyłam - za nas dwie - już wystarczy A ja też chodzę i ryczę , bo wydaje mi się , że nie zdążymy ze wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.10.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 widze, ze wykanczacie juz DOM, i troszke siebie pozdrawiam i zycze oprocz mniej nerwow, szybkiego wprowadzenia O tak , tak nerwówka jest i raczej wykończenie psychiczne. Ale jeszcze chwilkę i będzie po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 delfina piękny dom ale najbardziej intryguje mnie to w jaki sposób połączycie terakotę tą pofalowaną no właśnie z czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.10.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 delfina piękny dom ale najbardziej intryguje mnie to w jaki sposób połączycie terakotę tą pofalowaną no właśnie z czym Witam. Któś tu tylko ogląda a nie czyta . Ja tez tak często robię. Na podloge pójda panele , a polączone będą elastyczna listwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.10.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 czasami trudno wszystko zapamiętać,a poza tym za Wami trudno nadążyć,2 dni nieczytania i już człowiek jest LOST . A kto będzie kładł te panele,bo te krzywizny są dosyć ostre i chyba trudno będzie do nich dopasować panele . Niemniej jednak marzy mi się takie łączenie ,będę śledziła,a można poprosić o parę zdjęć podczas kładzenia tych paneli,może mi się rozjaśni w jaki sposób ułożyć u siebie w późniejszym terminie Trzymam kciuki za dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emisb 17.10.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 delfinko - ciągle ci się wpisują do dziennika, niech moderator ci przeniesie te wpisy do komentarzy niestety wpisują, ale już nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 wpadłam sie przywitać podłoga w salonie skończona??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.10.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 A gdzie tam skończona W poniedziłaek skończą kafelkarze . Priorytetem będiz edla nas położenie paneli w malych pokoikach , bo czas goni , a my musimy ocieplić górę przed wprowadzneim. Także możliwe , że za to weźmiemy sie dopiero po przeprowdzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.10.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 czasami trudno wszystko zapamiętać,a poza tym za Wami trudno nadążyć,2 dni nieczytania i już człowiek jest LOST . A kto będzie kładł te panele,bo te krzywizny są dosyć ostre i chyba trudno będzie do nich dopasować panele . Niemniej jednak marzy mi się takie łączenie ,będę śledziła,a można poprosić o parę zdjęć podczas kładzenia tych paneli,może mi się rozjaśni w jaki sposób ułożyć u siebie w późniejszym terminie Trzymam kciuki za dalsze postępy No nie dziwię się , że nie nadążasz , bo ja teraz też średnio daje radę . Co do paneli to będziemy rzeźbić szlifierką i pewnie przeklinac , że łuków nam się zachciało , a raczej Sebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 1 18.10.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam ,jeszcze raz sorry,ze zawracam Ci głowe ,ale ja własnie jestem w trakcie poszukiwania elastycznych listw łaczeniowych.U mnie troche to inaczej wyglada w czesci gdzie bedzie stał stół bedzie gres +ogrzewanie podłogowe +przejscie koło kominka w sumie ok 17 m2 reszta panele i tak łażę po sklepach i szukam w akcie desperacji zdecyduje sie na korek elastyczny ,ale listwa bedzie lepsza bo zakryje laczenie i panele nie muszą być idealne i gres takze .Znalazlam taką listwę ,ale tylko z jednej str jest maskowanie-dobrze zakrylaby panele ,ale wtedy gres z fuga ?....która bedzie pracowac i kwestia czasu ,aż zacznie sie kruszyć .Podaj proszę firmę listwy moze namierzą w sklepie i zamówią mi ją.Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts