aneta-we 18.10.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam sie niedzielnie od rodziców. Może uda mi się wstawić kilka fotek. Na razie jest nieźle chociaż rozpakuję sie pewnie po dwóch miesiącach Jak zrobią wszystkie szafy. Delfinka, zdążycie, nie martw sie. Trzymam za Was kciuki. Ja miałam okropny piątek, miałam ochote uciekac ale dzieci nie dadzą. Jak skręcamy w nasza "starą" ulicę to wołają NIE DO STAREGO DOMU! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.10.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam ,jeszcze raz sorry,ze zawracam Ci głowe ,ale ja własnie jestem w trakcie poszukiwania elastycznych listw łaczeniowych.U mnie troche to inaczej wyglada w czesci gdzie bedzie stał stół bedzie gres +ogrzewanie podłogowe +przejscie koło kominka w sumie ok 17 m2 reszta panele i tak łażę po sklepach i szukam w akcie desperacji zdecyduje sie na korek elastyczny ,ale listwa bedzie lepsza bo zakryje laczenie i panele nie muszą być idealne i gres takze .Znalazlam taką listwę ,ale tylko z jednej str jest maskowanie-dobrze zakrylaby panele ,ale wtedy gres z fuga ?....która bedzie pracowac i kwestia czasu ,aż zacznie sie kruszyć .Podaj proszę firmę listwy moze namierzą w sklepie i zamówią mi ją. Pozdrawiam Renata Jak mąż sobie wymyslił te łuki to nie sprawdził ceny listew , a nie jest to tania sprawa. I chyba trzeba bedzie kupić , bo co zrobić.A listwy można dostać na allegro http://www.allegro.pl/item769988857_listwa_podlogowa_do_lukow_profil_profile_flex.html I wcale nie zawracasz glowy . Pisz , pytaj jak bedę mogła to odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.10.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam sie niedzielnie od rodziców. Może uda mi się wstawić kilka fotek. Na razie jest nieźle chociaż rozpakuję sie pewnie po dwóch miesiącach Jak zrobią wszystkie szafy. Delfinka, zdążycie, nie martw sie. Trzymam za Was kciuki. Ja miałam okropny piątek, miałam ochote uciekac ale dzieci nie dadzą. Jak skręcamy w nasza "starą" ulicę to wołają NIE DO STAREGO DOMU! Powodzenia Musimy zdążyć A ja dziś mam dzień pt nie dotykaj , bo się rozpłaczę. Wklejej zdjęcia ile się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.10.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 delfina7 - no Ty to też jesteś express, to ja nie wiedziałam, że już się przeprowadzacie za chwilkę. Trzymam kciuki, za udany finisz ( ale Ci zazdroszczę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.10.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Trzymam kciuki za postępy i za bezproblemową przeprowadzkę DASZ RADĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 tyż sie przyłączam do trzymania kciukasów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.10.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 teraz to juz tak domowo u Ciebie sie zrobiło ,to kiedy parapetówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.10.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Kuchnia ladnie wyszla ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 A wiecie , że ja nie chciałam łuków , ale Seba baaardzo . No i ustąpiłam , widzę , że chyba dobrze . Co do paneli to bedzie dąb mobile??? hmmmmm jakos tak W każdym razie ciemny , bardzo ciemny brąz no siostra - kolejna błyskawica u was kiedy ja was dam radę dogonić Zobaczysz , już niebawem ty będziesz sie ykwnczać jak ja , a może i nie , bo wolniej , spokojniej , można wsio obmyśleć. taaaaaaa, spokojniej - ciekawe, gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 dogonisz, dogonisz, nie jęcz mogę zacząć ryczeć nnnniiieeeeee wystarczy że ja wczoraj wyłam - za nas dwie - już wystarczy A ja też chodzę i ryczę , bo wydaje mi się , że nie zdążymy ze wszystkim. akurat, tempo macie błyskawiczne zdążycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.10.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 hej delfinko zdązycie, zobaczysz. persen Ci polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.10.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam sie niedzielnie od rodziców. Może uda mi się wstawić kilka fotek. Na razie jest nieźle chociaż rozpakuję sie pewnie po dwóch miesiącach Jak zrobią wszystkie szafy. Delfinka, zdążycie, nie martw sie. Trzymam za Was kciuki. Ja miałam okropny piątek, miałam ochote uciekac ale dzieci nie dadzą. Jak skręcamy w nasza "starą" ulicę to wołają NIE DO STAREGO DOMU! Powodzenia dobrze, ze dzieci nie chcą wracać a odnośnie tych dni - chyba każdej było ciężko na to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 19.10.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Hej, kobitki i siostrzyczki . Tęsknię za forumowaniem z wami , ale już nie długo napiszę z nowego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.10.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Hej, kobitki i siostrzyczki . Tęsknię za forumowaniem z wami , ale już nie długo napiszę z nowego domku. Szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 19.10.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Hej, kobitki i siostrzyczki . Tęsknię za forumowaniem z wami , ale już nie długo napiszę z nowego domku. Szczęściara Czekamy z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Hej, kobitki i siostrzyczki . Tęsknię za forumowaniem z wami , ale już nie długo napiszę z nowego domku. My za Tobą też tęsknimy delfinko. juz niedługo 14 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.10.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Hej, kobitki i siostrzyczki . Tęsknię za forumowaniem z wami , ale już nie długo napiszę z nowego domku. My za Tobą też tęsknimy delfinko. juz niedługo 14 dni. zgadzam sie i tez tęsknię Może tez napisze niedługo z nowego domu, TV juz mam, teraz pora na internet. delfinka, fajnie juz u Ciebie, zaglądałam do dziennika zamiast pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.10.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 witaj.......własnie sie doczytałam, że też będziesz miała spry kawałek pola do koszenia u nas niestety to samo będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 witaj.......własnie sie doczytałam, że też będziesz miała spry kawałek pola do koszenia u nas niestety to samo będzie czee - a u mnie NIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.10.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 kawika...Ty to szczęściara jesteś a co planujesz w swoim ogródku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts