delfina7 21.10.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Lodówka jest naprawdę wypasiona, skąd wiedziałaś że też chcę taką? Czekam na relacje jak będzie wszystko w kuchni stało Lodówa za sklepu A tak na serio w sklepie internetowym , koszt tego marzenia to 3150. Ale raz się żyje. W zasadzie jak na taką szafę to nie za duża cenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 21.10.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Hej Delfino, Pieknie sie u Ciebie robi ! Ta lodowke to chyba bedziesz musiala tak zostawic ....Seba bedzie mial blisko po piwo, gdy bedzie TV ogladal Zachecona zdjeciami Twojej pieknej kuchni pogrzebalam troche i juz wiem, ze Twoja firrma od mebli kuchennych tez jest w Bydgoszczy!! Huuurrraaa! Juz wiem, gdzie uderze po meble Szoru, pakuj, wyrywaj wlosy z glowy Za dwa tygodnie usiadziesz na kartonie: zmeczona, ale szczesliwa Zobaczysz Maja Z tym piwkiem to prędzej dla mnie Miło mi , że kuchnia się podoba. I przypominam się z pomocą projektu kuchenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 21.10.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 No piękny sprzęcik do Ciebie zajechał. Nie pomylili się czasem z dostawą bo ja mam mieć podobny. Chyba nieeeeee , bo sami odbieraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 21.10.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 delfinko.....jesteś bardzo fotogeniczna!! miło Cie zobaczyć!! A se myślę , walnę fotkę i nie będę taka anonimowa Zdjęcie w stylu pasujacym na pewien portal na nk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 czee siostra. kurde ale czas zapierdziela no nie?? tęsknimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 22.10.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A mogę sie dowiedziec, jakie baterie wybraliscie? Bo ladne są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.10.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 czee siostra. kurde ale czas zapierdziela no nie?? tęsknimy Oj zapierdziela , zapierdziela. Ja tez tęsknie , bo widzę , że nawet ruch u mnie ustał w komentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.10.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A mogę sie dowiedziec, jakie baterie wybraliscie? Bo ladne są.... Kupiliśmy je w leroy , ale musiałabym poszukać nazwy na rachunku. Poszukam potem i napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.10.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 http://www.leroymerlin.pl/produkty/seria-verona,m1242297634.htm Tu są te baterie . Niedrogie nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.10.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Hej Delfino, Pieknie sie u Ciebie robi ! Ta lodowke to chyba bedziesz musiala tak zostawic ....Seba bedzie mial blisko po piwo, gdy bedzie TV ogladal Zachecona zdjeciami Twojej pieknej kuchni pogrzebalam troche i juz wiem, ze Twoja firrma od mebli kuchennych tez jest w Bydgoszczy!! Huuurrraaa! Juz wiem, gdzie uderze po meble Szoru, pakuj, wyrywaj wlosy z glowy Za dwa tygodnie usiadziesz na kartonie: zmeczona, ale szczesliwa Zobaczysz Maja Z tym piwkiem to prędzej dla mnie Miło mi , że kuchnia się podoba. I przypominam się z pomocą projektu kuchenki Trzymam za slowo Na razie mam zabronione ogladanie mebli, az bedziemy mieli gaz i tym samym ogrzewanie. Kuzyn mowi, ze dopiero na wiosne moge sie zabierac za rzeczy drewniane i takie co tylko kolo drewna staly A Ty wtedy juz bedziesz sobie mieszkala pelna geba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.10.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Dzień dobry.Pracowity dzień był wczoraj co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.10.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 cze siostra. dopieszczaj ten domek dopieszczaj. tesknimy, rich u Ciebie ustał, ale tylko na chwilę, już niedługo z domku do nas ciągle pisać będziesz to te straty nadrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 ale u ciebie postępy wow a jakieś świeżutkie fotki dla nas się znajdą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witam się z kubkiem kawy Za chwilę ruszamy , a dziś planie impregnacja desek na podłogę , nim przyjadą dechy będziemy z teściem obrabiać drzwi i osadzać kolejne już na zawiasach. Planuję też dopieścić lazienkę i pomalowaś jeszcze z raz , bo jakieś przebitki są. Także bułki , termos z kawą , radyjko i wio do roboty Co do lodówki to powiem wam , że zamrażarka nie jest za duża , kostkarka i dystrybutor wody zajmuje trochę miejsca. Ale w przyszłości mam w planie zakupić mały zamrażalnik i wstawić do spiżarki. Lubię chomikować i mrozić np owoce Za to część lodowkowa wypasiona Już nie będę musiała wystawiać garów na balkony jak to robię w bloku kiedy w domu mamy gości. dawaj fotki z środka lodówki Jutro zrobię I wrzucę. i ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Delfinko jak ja ci zazdroszcze, ty płaczesz, że zmęczona i zarobiona ,a tylko 12 dni i jesteś u siebie w ślicznym domku. Bałagan cóż jak przy każdym remoncie.Zobacz ile masz zrobione i to wszystko ty. Za miesiąc będziesz się śmiała. A my już "chyba" znależliśmy tą prawdziwą jedyną działkę na, której stanie nasza sielaneczka. 13 arów 22,5 na 57,7 m , cóż garaż będzie w innym miejscu ale trudno 1,5 roku poszukiwań to chyba starczy a ta speónia wszystkie wymagania. Nie , płacz . Ja rok temu tez tak jęczałam . A teraz? ja rok temu miałam fundamenty i zastój przez zimę a teraz ... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 czee siostra. kurde ale czas zapierdziela no nie?? tęsknimy Oj zapierdziela , zapierdziela. Ja tez tęsknie , bo widzę , że nawet ruch u mnie ustał w komentach. bo wszyscy się wykańczają chyba dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.10.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 cze siostra. dopieszczaj ten domek dopieszczaj. tesknimy, rich u Ciebie ustał, ale tylko na chwilę, już niedługo z domku do nas ciągle pisać będziesz to te straty nadrobimy miejmy nadzieję, że nadrobicie zaraz z nowego domku i ty i Delfinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.10.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No i anetinka nadrobiła brak ruchu Pewnie jak się przeprowadze to zamiast rozpakowywać graty będę z wami pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.10.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Hej Delfino, Pieknie sie u Ciebie robi ! Ta lodowke to chyba bedziesz musiala tak zostawic ....Seba bedzie mial blisko po piwo, gdy bedzie TV ogladal Zachecona zdjeciami Twojej pieknej kuchni pogrzebalam troche i juz wiem, ze Twoja firrma od mebli kuchennych tez jest w Bydgoszczy!! Huuurrraaa! Juz wiem, gdzie uderze po meble Szoru, pakuj, wyrywaj wlosy z glowy Za dwa tygodnie usiadziesz na kartonie: zmeczona, ale szczesliwa Zobaczysz Maja Z tym piwkiem to prędzej dla mnie Miło mi , że kuchnia się podoba. I przypominam się z pomocą projektu kuchenki Trzymam za slowo Na razie mam zabronione ogladanie mebli, az bedziemy mieli gaz i tym samym ogrzewanie. Kuzyn mowi, ze dopiero na wiosne moge sie zabierac za rzeczy drewniane i takie co tylko kolo drewna staly A Ty wtedy juz bedziesz sobie mieszkala pelna geba O tak , tak . Musicie poczekać na ogrzewanko. My jak tylko wpadamy do domku to rozpalamy i można było dziś latać na krótki rękawek;). Także będę czekać na znak i wyprodukuje jakieś projekciki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.10.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 kuchnia naprawde śliczna się robi!!!! a jak podłogi z łukami??? bo czekam z niecierpliwością na efekt końcowy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts