Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

Delfinko super, jak ja ci zazdroszcze tej roboty pokoiki super lampka też i widok i kuchnia. Jeszcze trochę i będziesz panią na pokojach. Ale ja też coraz bliżej dzialka prawdopodobnie w listopadzie na urodziny(ten mój mąż to ma gest :p ).potem papierologia i od wiosny do boju i też będę prowadzić dziennik

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kuchnia wygląda naprawde świetnie! Bardzo wpadly mi w oko wasze plytki i te luki kolo kominka i w przejsciach. Piekna sprawa!

Dzieki Delfinko za zdjecia! I proszę zrob wiecej!!! :)

Fotki zrobię jak trochę ogarnę bałagan :wink: Może jutro uda się opanować troszkę ten syf to zrobię zdjęcia. Wyszla nam pewna zagwozdka , bo listwy elastyczne są dość drogie :x , myślimy jak wybrnąć z tego .

sorki za wpis do dziennika, wydawało mi się że piszę w komentarzach-taka bystra jestem:). Bardzo ładne panele i ciemne i jasne. Ja u siebie też będę chciała ciemne podłogi zrobić i jasne meble wpakować.

Tu jest link do kominka jaki mi się marzy http://www.papilot.pl/article/3099/Rustykalny-romantyzm-we-wnetrzu.html

i moja wieska kuchnia: http://www.artdeco.waw.pl/index.php?page=news&kind=1 pierwsza z brzegu :lol: .

Czekamy z niecierpliwością na komentarze i fotki

Mam nadzieję, że teraz piszę w komentarzach, jak nie to z góry przepraszam

sorki za wpis do dziennika, wydawało mi się że piszę w komentarzach-taka bystra jestem:). Bardzo ładne panele i ciemne i jasne. Ja u siebie też będę chciała ciemne podłogi zrobić i jasne meble wpakować.

Tu jest link do kominka jaki mi się marzy http://www.papilot.pl/article/3099/Rustykalny-romantyzm-we-wnetrzu.html

i moja wieska kuchnia: http://www.artdeco.waw.pl/index.php?page=news&kind=1 pierwsza z brzegu :lol: .

Czekamy z niecierpliwością na komentarze i fotki

Mam nadzieję, że teraz piszę w komentarzach, jak nie to z góry przepraszam

Udało się wpisać w komentach :wink: Widzę , że twój domek to prawdziwa sielanka.Będzie domek z chrakterem. Proponuje zalożyć dziennki , bom ciekawa postępów.

dzień dobry!

Ale ruch u Was :o

Duuuzo sił i POWODZENIA!

A no ruch , bo trzeba gonić z robotą.Przcie ja za tydzień o tej porze będę w swoim domku :lol: :lol: :lol: :o :o :o :o :o A co tam u Ciebie?

u mnie po staremu :lol:

Przyzwyczaiłam sie już chyba do nowego domu, do nowego rytmu. Zaplanowałam dzień i próbuje wszystko ogarnąć sama. Na razie mi wychodzi :wink:

Delfinko podpatruję jak zasuwasz jak "przeciąg". W razie czego pomagam Ci w myślach w trakcie malowania :wink: Niech moja moc będzie z Tobą :wink: :lol: :lol: :lol: . Jaja sobie robię, a Ty tak zabiegana,że nie masz czasu taczki załadować,ale dasz radę. Trzymam kciuki ,a co do pomocy mogłabym pomóc,gdybyś mieszkała ciut bliżej :roll:

pozdrawiam :D

witaj delfinko!! :lol:

koniecznie pokaż te drewniane mebelki, które zakupilas na taras !!

..z jakiejś wyprzedaży posezonowej?? a możesz coś więcej napisac?? za ile?? gdzie??? :o

tez jestem zaineresowana :lol: :lol:

Wypżedaż jest w leroy. Zestwa kosztował coś ok 390 zł , a huśtawka 190 , a że mamy kartę od znajomego to jeszcze 10 % taniej. Zdjęcia zrobię jak przywieziemy , bo odbiór na jutro jak zdążymy. :wink:

dzień dobry!

Ale ruch u Was :o

Duuuzo sił i POWODZENIA!

A no ruch , bo trzeba gonić z robotą.Przcie ja za tydzień o tej porze będę w swoim domku :lol: :lol: :lol: :o :o :o :o :o A co tam u Ciebie?

u mnie po staremu :lol:

Przyzwyczaiłam sie już chyba do nowego domu, do nowego rytmu. Zaplanowałam dzień i próbuje wszystko ogarnąć sama. Na razie mi wychodzi :wink:

Fajnie , że tak szybciutko udało się ogarnąć wsio. To dla mnie pocieszka:DA ja zaczynam tonąć w worach . :lol:

Delfinko podpatruję jak zasuwasz jak "przeciąg". W razie czego pomagam Ci w myślach w trakcie malowania :wink: Niech moja moc będzie z Tobą :wink: :lol: :lol: :lol: . Jaja sobie robię, a Ty tak zabiegana,że nie masz czasu taczki załadować,ale dasz radę. Trzymam kciuki ,a co do pomocy mogłabym pomóc,gdybyś mieszkała ciut bliżej :roll:

pozdrawiam :D

Oj, przydalaby sie pomoc , ale już do sprzątania :wink: Zaczynam jazdę na ścierach:) , ale to narazie takie zamiatanie pyłu , betonu itd. Wiadc światełko w tunelu.

Cała masa mebli ogrodowych jest na Allegro, niektóre całkiem fajne i nie drogie. Co do dziennika Delfinko, to oczywiście założe, ale jak będę w nieco bardziej zaawansowanym stadium:). Myślę, że na początku roku coś się zacznie wreszcie dziać.

Jak jest kibel i kuchnia, to można mieszkać 8)

U Was się robi super domowo i przytulnie, powoli zanika pobojowisko budowlane hehe. Jak skończysz, to dopiero będzie szok. Przez tyle miesięcy bieganina, załatwianie, dotyczyszczanie, a za chwilę lenistwo...no może nie do końca, bo przy domu to zawsze coś trza zrobić.

Fajnie , że tak szybciutko udało się ogarnąć wsio. To dla mnie pocieszka:DA ja zaczynam tonąć w worach . :lol:

bez przesady, w kartonach to i ja tonę. Zgarnęłam do jedengo, wolnego pokoju, żebym nie musiała na nie patrezc. Póki nie ma szaf porządku nie bedzie- nawet drzwi nie moge zamknąć bo ich nie ma :wink:

Pisząc o ogarnięciu miałam na mysli rozganizowanie sie w nowym domu: szkoła ALi, opieka dla bąków, sprzatanie, pranie , gotowanie i inne przyjemności :wink:

Czekam na świeze fotki od Ciebie. I cały czas kibicuję! :lol: