Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kuchnia wyglada z kazdym dniem lepiej! Podoba mi się bardzo uklad jaki zastosowalas w niej. Napisz gdzie masz zamiar ustawic stol? Ja zrezygniwalam ze schowka aby miec wieksza kuchnie i teraz kiedy patrze na twoja wydaje mi sie ze chyba troszke przesadzilam z ta wielkoscia i moze sie okazac ze bedzie zaaaa duza...? :)

CHolibka no... :/

[/i]

http://www.en.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_feminist_0.gif

hihihihi

zgadzam się :D

A co to za kryzysiki tutaj???????

A wiecie co? JA przez tę budowe złagodniałam w stosunku do męża :lol:

Kiedyś denerwowały mnie drobiazgi teraz widzę , że nie potrzebnie. W życiu sa ważniejsze sprawy , szkoda czasu na nerwy , trzeba przymykać oko , nie analizowac każdego gestu i słowa. To naprawde pomaga. :D

Kuchnia wyglada z kazdym dniem lepiej! Podoba mi się bardzo uklad jaki zastosowalas w niej. Napisz gdzie masz zamiar ustawic stol? Ja zrezygniwalam ze schowka aby miec wieksza kuchnie i teraz kiedy patrze na twoja wydaje mi sie ze chyba troszke przesadzilam z ta wielkoscia i moze sie okazac ze bedzie zaaaa duza...? :)

CHolibka no... :/

[/i]

Stoli bedzie pod oknem , yam gdzie teraz stoi tymczasowy. Ale musze podziękowac panu od mebli , bo ja od razu przy zamawianiu mebli chciałam zakupić stół i widzę , że byłby to za duży.mebel. Musze zakupić jakiś mini stolik i taboreciki nie wielkie . Taki na śniadanko , kawkę będzie w sam raz. A rodzinka jak to rodzinka jada o różnych porach kazdy , także można będzie się zmieścić . :wink:

Obiadek wspólny bedzie w salonie przy stole stojącym obok kuchni.

delfinko - ale masz już fajnie, tak domowo - zazdroszczę Ci :)

Nie martw się , ja jeszcze na początku roku taki pisywałam . Ty też doczekasz takiej chwili. :wink:

A swoją drogą człek to zachłanny. Najpierw mówi , żeby juz coś zaczęlo sie dziac na działeczce, potem byle dach zrobić, następnie o oooo, żeby zamknąćitd itd. Ja ze dwa miesiące temu marzyłam o chwili sprzątania budowlanego brudu , a teraz latając z wiadrem i ścierą , myśle kiedy zasiądę z kawusią w czyściutkim domku. :lol: :lol:

hihihihi

Kiedyś denerwowały mnie drobiazgi teraz widzę , że nie potrzebnie. W życiu sa ważniejsze sprawy , szkoda czasu na nerwy , trzeba przymykać oko , nie analizowac każdego gestu i słowa. To naprawde pomaga. :D

:)

delfinko - ale masz już fajnie, tak domowo - zazdroszczę Ci :)

Nie martw się , ja jeszcze na początku roku taki pisywałam . Ty też doczekasz takiej chwili. :wink:

A swoją drogą człek to zachłanny. Najpierw mówi , żeby juz coś zaczęlo sie dziac na działeczce, potem byle dach zrobić, następnie o oooo, żeby zamknąćitd itd. Ja ze dwa miesiące temu marzyłam o chwili sprzątania budowlanego brudu , a teraz latając z wiadrem i ścierą , myśle kiedy zasiądę z kawusią w czyściutkim domku. :lol: :lol:

masz rację

apetyt rośnie w miarę jedzenia :)

hihihihi

http://www.en.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_impossible.gif To nie tak. Ja nic do swojego ślubnego nie mam. Wręcz przeciwnie - obecnie punktuje.

To tylko tak ku pokrzepieniu serca anetinki.

Delfino,

Zdjecie dziecia w szafie - BOOOOOSSSSKKKKKKIIEEEEEEEEEEE!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Panowie na tych krzeslach przybrali juz takie piwne pozycje :lol: :lol: ...znaczy przetestowali, do siedzenia przy grilowaniu bedzie pasowal stol i krzesla.

Super sa!! Jak dla mnie pasuja pieknie w tej kuchni. jakby docelowe :wink:

Trzymam kciuki za dzien ZERO :wink:

Maja

Delfino,

Zdjecie dziecia w szafie - BOOOOOSSSSKKKKKKIIEEEEEEEEEEE!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Panowie na tych krzeslach przybrali juz takie piwne pozycje :lol: :lol: ...znaczy przetestowali, do siedzenia przy grilowaniu bedzie pasowal stol i krzesla.

Super sa!! Jak dla mnie pasuja pieknie w tej kuchni. jakby docelowe :wink:

Trzymam kciuki za dzien ZERO :wink:

Maja

Tia , Seba miał mega katar wtedy. Teraz ja łapie :-? Mam nadzieje się , że do poniedziałku wykuruje się.