anetina 29.10.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 http://www.en.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_feminist_0.gif hihihihi zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goti23 29.10.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Kuchnia wyglada z kazdym dniem lepiej! Podoba mi się bardzo uklad jaki zastosowalas w niej. Napisz gdzie masz zamiar ustawic stol? Ja zrezygniwalam ze schowka aby miec wieksza kuchnie i teraz kiedy patrze na twoja wydaje mi sie ze chyba troszke przesadzilam z ta wielkoscia i moze sie okazac ze bedzie zaaaa duza...? CHolibka no... :/ [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ta Twoja podłoga z łukami.....robi sie coraz piekniejsza!!!! oglądam postępy z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goti23 29.10.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Podloga w salonie polaczona z plytkami wyglada THE BEST! Jestem zachwycona! Chyba sciagne od ciebie i zrobie tak samo.... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.10.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 http://www.en.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_feminist_0.gif hihihihi zgadzam się A co to za kryzysiki tutaj??????? A wiecie co? JA przez tę budowe złagodniałam w stosunku do męża Kiedyś denerwowały mnie drobiazgi teraz widzę , że nie potrzebnie. W życiu sa ważniejsze sprawy , szkoda czasu na nerwy , trzeba przymykać oko , nie analizowac każdego gestu i słowa. To naprawde pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.10.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 delfinko - ale masz już fajnie, tak domowo - zazdroszczę Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.10.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Kuchnia wyglada z kazdym dniem lepiej! Podoba mi się bardzo uklad jaki zastosowalas w niej. Napisz gdzie masz zamiar ustawic stol? Ja zrezygniwalam ze schowka aby miec wieksza kuchnie i teraz kiedy patrze na twoja wydaje mi sie ze chyba troszke przesadzilam z ta wielkoscia i moze sie okazac ze bedzie zaaaa duza...? CHolibka no... :/ [/i] Stoli bedzie pod oknem , yam gdzie teraz stoi tymczasowy. Ale musze podziękowac panu od mebli , bo ja od razu przy zamawianiu mebli chciałam zakupić stół i widzę , że byłby to za duży.mebel. Musze zakupić jakiś mini stolik i taboreciki nie wielkie . Taki na śniadanko , kawkę będzie w sam raz. A rodzinka jak to rodzinka jada o różnych porach kazdy , także można będzie się zmieścić . Obiadek wspólny bedzie w salonie przy stole stojącym obok kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.10.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ta Twoja podłoga z łukami.....robi sie coraz piekniejsza!!!! oglądam postępy z przyjemnością Milo mi , tym barzdiej , ze staramy sie robic to nie wielkim kosztem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.10.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Podloga w salonie polaczona z plytkami wyglada THE BEST! Jestem zachwycona! Chyba sciagne od ciebie i zrobie tak samo.... Pozdrawiam! A prosze bardzo:D Meżulek pęka z dumy , bo fale i łuki to jego pomysł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.10.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 delfinko - ale masz już fajnie, tak domowo - zazdroszczę Ci Nie martw się , ja jeszcze na początku roku taki pisywałam . Ty też doczekasz takiej chwili. A swoją drogą człek to zachłanny. Najpierw mówi , żeby juz coś zaczęlo sie dziac na działeczce, potem byle dach zrobić, następnie o oooo, żeby zamknąćitd itd. Ja ze dwa miesiące temu marzyłam o chwili sprzątania budowlanego brudu , a teraz latając z wiadrem i ścierą , myśle kiedy zasiądę z kawusią w czyściutkim domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.10.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ja ze dwa miesiące temu marzyłam o chwili sprzątania budowlanego brudu , a teraz latając z wiadrem i ścierą , myśle kiedy zasiądę z kawusią w czyściutkim domku. Już na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.10.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ale postepy wow Delfinka, a jak połączyliście w końcu płytki z panelami, bo na zdjęciach niewiele widze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 http://www.en.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_feminist_0.gif hihihihi zgadzam się A co to za kryzysiki tutaj??????? A wiecie co? JA przez tę budowe złagodniałam w stosunku do męża Kiedyś denerwowały mnie drobiazgi teraz widzę , że nie potrzebnie. W życiu sa ważniejsze sprawy , szkoda czasu na nerwy , trzeba przymykać oko , nie analizowac każdego gestu i słowa. To naprawde pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.10.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 delfinko - ale masz już fajnie, tak domowo - zazdroszczę Ci Nie martw się , ja jeszcze na początku roku taki pisywałam . Ty też doczekasz takiej chwili. A swoją drogą człek to zachłanny. Najpierw mówi , żeby juz coś zaczęlo sie dziac na działeczce, potem byle dach zrobić, następnie o oooo, żeby zamknąćitd itd. Ja ze dwa miesiące temu marzyłam o chwili sprzątania budowlanego brudu , a teraz latając z wiadrem i ścierą , myśle kiedy zasiądę z kawusią w czyściutkim domku. masz rację apetyt rośnie w miarę jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 30.10.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 http://www.en.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_feminist_0.gif hihihihi zgadzam się A co to za kryzysiki tutaj??????? A wiecie co? JA przez tę budowe złagodniałam w stosunku do męża Kiedyś denerwowały mnie drobiazgi teraz widzę , że nie potrzebnie. W życiu sa ważniejsze sprawy , szkoda czasu na nerwy , trzeba przymykać oko , nie analizowac każdego gestu i słowa. To naprawde pomaga. http://www.en.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_impossible.gif To nie tak. Ja nic do swojego ślubnego nie mam. Wręcz przeciwnie - obecnie punktuje. To tylko tak ku pokrzepieniu serca anetinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 dzięki dziewczynyzoabczymy, jak będzie, gdy się przeprowadzimymam nadzieję, ze wszystko się już wtedy uspokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.10.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Delfino, Zdjecie dziecia w szafie - BOOOOOSSSSKKKKKKIIEEEEEEEEEEE!! Panowie na tych krzeslach przybrali juz takie piwne pozycje ...znaczy przetestowali, do siedzenia przy grilowaniu bedzie pasowal stol i krzesla. Super sa!! Jak dla mnie pasuja pieknie w tej kuchni. jakby docelowe Trzymam kciuki za dzien ZERO Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.10.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ale postepy wow Delfinka, a jak połączyliście w końcu płytki z panelami, bo na zdjęciach niewiele widze ??? Waściwie nie wiemy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.10.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Delfino, Zdjecie dziecia w szafie - BOOOOOSSSSKKKKKKIIEEEEEEEEEEE!! Panowie na tych krzeslach przybrali juz takie piwne pozycje ...znaczy przetestowali, do siedzenia przy grilowaniu bedzie pasowal stol i krzesla. Super sa!! Jak dla mnie pasuja pieknie w tej kuchni. jakby docelowe Trzymam kciuki za dzien ZERO Maja Tia , Seba miał mega katar wtedy. Teraz ja łapie Mam nadzieje się , że do poniedziałku wykuruje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.10.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Delfinko - żadnego chorowania :) Gratulacje ładnie u Ciebie :), a jakiego ślicznego blond chłopczyka masz. Nie wspomnę o zdjęciu maluszka w szafce - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts