aneta-we 30.10.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Wracam własnie z Twojego dziennika. To co mi się najbardziej podoba: - inwestorek - kolor paneli w salonie - szara łazienka - lodówka- zazdroszczę Ci ejj okrutnie POWODZENIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Tia , Seba miał mega katar wtedy. Teraz ja łapie Mam nadzieje się , że do poniedziałku wykuruje się. grzane piwo, ciepłe skarpetki a w razie awarii na katar sudafet Zdrówka, duuuuzo zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.10.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Wracam własnie z Twojego dziennika. To co mi się najbardziej podoba: - inwestorek - kolor paneli w salonie - szara łazienka - lodówka- zazdroszczę Ci ejj okrutnie POWODZENIA!!! Inwestorkowi zapuscialm włoski i wyglada jak dziewczynka Gardlo mnie napitala masakrycznie , kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.10.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Wracam własnie z Twojego dziennika. To co mi się najbardziej podoba: - inwestorek - kolor paneli w salonie - szara łazienka - lodówka- zazdroszczę Ci ejj okrutnie POWODZENIA!!! Inwestorkowi zapuscialm włoski i wyglada jak dziewczynka Gardlo mnie napitala masakrycznie , kurde no to to piwo grzane z miodem koniecznie ja z racji tego, że Ł. własnie wrócił do domku raczę się gingersem. Zimnym, grzac się bede później Dbaj o siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.10.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Inwestorkowi zapuscialm włoski i wyglada jak dziewczynka Gardlo mnie napitala masakrycznie , kurde Woda z solą i coś do ssania oraz mleko z czosnkiem i masłem, bo cóż innego mogę Ci polecić Inwestorek jak aniołek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.10.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 grzac się bede później Dbaj o siebie! To zyczę przyjemnego dłuuuuuuugiego grzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 31.10.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Przez ten młyn wykonczeniowy zapomnielismy co to grzanie sie Alem to nic , nadrobimy. Boziu jak ja dawno tak nie leniuchwałam jak dziś . Byliśmy tylko na cmentarzu z ranka i cały czas laba. Niestety mały też już zasmarkany , ciekawe czy starszak się wybroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.11.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 To czekam na wieści, już z nowego domku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.11.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 I ja kibicuję, szczególnie dzis w godzinie "0" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.11.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no dziewczyno kochana siostrzyczko - jak tam wiesci z nowego domciu? wielkie gratulacje spokojnego mieszkania już u siebie Kawika jest u siebie już od piatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.11.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witam wpadłam sprawdzic jak idzie przeprowadzka trzymam kciuki i czekam na nowe wieści z nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.11.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Delfinka, a jak zdrówko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.11.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Delfino, Ten blondynek wieczorowa pora.....no boooossskkkkiiii jest!! Powodzenia w przeprowadzce Transport zorganizowalam http://1.bp.blogspot.com/_f98opUNuVXc/SLe8NxW83dI/AAAAAAAACEI/LO97AT-R7E8/s400/Wheelbarrow.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.11.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 delfinko- sostrzyczko kochana dzisiaj ty się przeprowadzasz, a ja juz na swoim no to trzymam teraz ja za ciebie kciuki- mocno i życzę ci tak bezbolesnej przeprowadzki jak moja buźka wielka[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madi30 02.11.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dzieciaczek słodziaczek, czyżby do zjedzenia? Z kuchennej szafki, to chyba strach wychodzić hehe. Cudne panele, no bardzo mi się podobają. Myślę, że do mojej jeszcze nie zaczętej wiejskiej chaty pasowały by idealnie.Kładź się dzisiaj spać w dobrym nastroju, bo to pierwsza noc w nowym miejscu, a podobno co się przyśni, to się spełni. Życzę wyśnionej np.6 w totka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 02.11.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A kiedy już ogarniesz nieco krakowskie ..........http://www.en.kolobok.us/smiles/artists/phil/phil_04.gifPozdrawiam i życzę sielskich lat w sielance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 02.11.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Nasza Basia zapracowana. Nawet nie ma czasu odetchnąć i napisać jak tam u niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.11.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 GRATULACJE! Juz w domciu i z działającym netem. Super! Pierwsza noc- zapamietaj sen, te cyferki moga sie przydac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.11.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Kobitki , jestem , żyje i cieszę się , że juz piszę z naszego domku. Tego uczucia nie da się opisać ?Ciekawe czy wogle uda mi się zasnąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Kobitki , jestem , żyje i cieszę się , że juz piszę z naszego domku. Tego uczucia nie da się opisać ?Ciekawe czy wogle uda mi się zasnąc no tak, dzien pełen wrażeń ale ja pamiętam, ze pierwsze dni padałam jak zabita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts