Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:D Sny będą pewnie kolorowe.

i jak??? Nie wstałas jeszcze? :wink:

Wstala po 7 :lol: Latała z wiadrem i szmatą , żeby zmyć podłogi z kurzu. :lol: Prawie asię udało.Mnie się śniło , że szukałam książeczek zdrowia dzieci , a Sebie , że szambo się przelało.:D

no sny ciekawe :)

szkoda, ze jednak cyfry wam się śniły

a co chłopcom się sniło ???

Delfinko Gratulacje!!! Sielaneczka super ty już mieszkasz i teraz tylko głaskanie kontów.Ja też tak bęę za rok albo trochę dłużej narazie papierologia ale trzymam się planów na wiosnę ruszamy. Dziennik możesz prowadzić przecież jeszcze trzeba wszystko urządzić i zrobić podwórko.Pozdrawiam.

A no do końca jeszcze daaaaleko , a ogród to normalnie przeraża:D

z ogrodem to się będziemy bawić na wiosnę

wszystkie na raz :D

Gratuluje takiego tempa prac! Bardzo lubie zagladac do Ciebie, tyle sie dzieje...

Wiem, co to przeprowadzka, bo funduje to sobie przynajmniej raz w roku :) Jak juz wszystko skonczysz, to chyba wakacje Ci sie naleza i to takie porzadne...

Ja tez wprawiona w boju przeprowadzkowym bo to moja czwarta w przeciągu 6 lat :lol:

O matko :o , ja przez 15 lat raz sie przeprowadzalam z mieszkania do domku.

a ja póki co przez całe swoje zycie przeprowadzałam się tylko 2 razy

ten będzie .. 3 :D

Ach i schody oczywiście nie takie jak wymarzyłam :(co mnie podkusiło ,żeby dać sie namowić na dąb........szare,bure to jakies ,na bejcowanie nie ma juz czasu ,mam nadzieję ,ze po lakierowaniu beda ladniejsze?// i zabieg jakiś stromy buuuuuuuu(ale pocieszam sie ,ze to nie ja będe wnosila klamoty na góre)

a dlaczego źle - jesli chodzi o dąb?

też mam mieć dębowe - dlatego się pytam

Tylko niestety choróbsko dopadło dzieciarnie a teraz mnie, ale ze jestem znów sama (Ł był tylko dzis) to biore modafen i żyję, jakoś :roll:

jak się czujecie?

dużo zdrówka życzę

dzięki, czuję sie dziś jak na haju :wink:

Doszedł ból gardła- zduszam go strepsilsem- był w sklepie spozywczym :wink:

Ach i schody oczywiście nie takie jak wymarzyłam :(co mnie podkusiło ,żeby dać sie namowić na dąb........szare,bure to jakies ,na bejcowanie nie ma juz czasu ,mam nadzieję ,ze po lakierowaniu beda ladniejsze?// i zabieg jakiś stromy buuuuuuuu(ale pocieszam sie ,ze to nie ja będe wnosila klamoty na góre)

może to przez ten kolor :-?

U mnie tez schody dębowe ale zabejcowane. Ciemne- kurz widać a jakże. Może Renatko u Ciebie chociaz mniej sprzatania będzie :wink:

Witam ,tak jak napisałam szare toto bure :(Niepotrzebnie posłuchałam facetów ,to są schody na strych (poddasze nieuzytkowe ),ale ,ze sa w wiatrołapie to musiały w miare wygładac .Ja chciałam sosnowe -wczesniej juz mielismy blaty na barek-murek z tego drewna kolor cudny -taki ciepły,ale faceci mnie zakrzyczeli ....i teraz mam :(Mam nadzieje ,ze po lakierowaniu beda ładniejsze ,ale nie ma sie co łudzic sosny z tego nie zrobię . I wniosek z tego jeden nie słuchac facetów(oni sami teraz mówia ,ze trzeba było z sosny ) !!!! Jak odsapne to wstawie fotki jak Delfinka pozwoli oczywiscie:)

Pozdrawiam

Witam ,tak jak napisałam szare toto bure :(Niepotrzebnie posłuchałam facetów ,to są schody na strych (poddasze nieuzytkowe ),ale ,ze sa w wiatrołapie to musiały w miare wygładac .Ja chciałam sosnowe -wczesniej juz mielismy blaty na barek-murek z tego drewna kolor cudny -taki ciepły,ale faceci mnie zakrzyczeli ....i teraz mam :(Mam nadzieje ,ze po lakierowaniu beda ładniejsze ,ale nie ma sie co łudzic sosny z tego nie zrobię . I wniosek z tego jeden nie słuchac facetów(oni sami teraz mówia ,ze trzeba było z sosny ) !!!! Jak odsapne to wstawie fotki jak Delfinka pozwoli oczywiscie:)

Pozdrawiam

pewnie pozwoli

dawaj fotki schodów

Tylko niestety choróbsko dopadło dzieciarnie a teraz mnie, ale ze jestem znów sama (Ł był tylko dzis) to biore modafen i żyję, jakoś :roll:

jak się czujecie?

dużo zdrówka życzę

dzięki, czuję sie dziś jak na haju :wink:

Doszedł ból gardła- zduszam go strepsilsem- był w sklepie spozywczym :wink:

oj to się kuruj mocno :(

duzo zdrówka jeszcze raz życzymy

a ja będe tu bronic facetów: dąb lepszy na schody, twardy i mocny

Niop niby tak :),ale .....nie bedą to schody czesto uzywane ,Ja też mocno na nich nie krzyczę bo w sumie to ręczna robota ,jedyne w swoim rodzaju kazdy detal dopracowany,ale focha musiałam strzelić :D