anetina 10.11.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 przyszłam co nieco nadrabić Siostra, zdjęcia rewelacyjne opis genialny Mały w szafce cudny oj ... tak cichutko zazdraszczam bycia juz u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Sny będą pewnie kolorowe. i jak??? Nie wstałas jeszcze? Wstala po 7 Latała z wiadrem i szmatą , żeby zmyć podłogi z kurzu. Prawie asię udało.Mnie się śniło , że szukałam książeczek zdrowia dzieci , a Sebie , że szambo się przelało. no sny ciekawe szkoda, ze jednak cyfry wam się śniły a co chłopcom się sniło ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witaj delfinko!! gratuluje przeprowadzki i życze wielu, wielu wspaniałych chwil w nowym domku!! Narazie są to chwile z worami i szmatą , ale ważne , że u siebie oj tak najwazniejsze, że u siebie ja tak wczoraj szorowałam spiżarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Delfinko Gratulacje!!! Sielaneczka super ty już mieszkasz i teraz tylko głaskanie kontów.Ja też tak bęę za rok albo trochę dłużej narazie papierologia ale trzymam się planów na wiosnę ruszamy. Dziennik możesz prowadzić przecież jeszcze trzeba wszystko urządzić i zrobić podwórko.Pozdrawiam. A no do końca jeszcze daaaaleko , a ogród to normalnie przeraża:D z ogrodem to się będziemy bawić na wiosnę wszystkie na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ja przyznaję , ostatnio z braku czasu dzienników nie podczytuje:/ Ale myśle , że tak za tydzień obrobię się mniej więcej i powróce. a ja nawet nie wiem kiedy zajrzę ledwo do was siostrzyczki zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.11.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzien doberek i jak sie mieszka w domku ,pewnie zalatana jestes ,a to porzadki przestawianie ,ustawianie i tak w kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Gratuluje takiego tempa prac! Bardzo lubie zagladac do Ciebie, tyle sie dzieje... Wiem, co to przeprowadzka, bo funduje to sobie przynajmniej raz w roku Jak juz wszystko skonczysz, to chyba wakacje Ci sie naleza i to takie porzadne... Ja tez wprawiona w boju przeprowadzkowym bo to moja czwarta w przeciągu 6 lat O matko , ja przez 15 lat raz sie przeprowadzalam z mieszkania do domku. a ja póki co przez całe swoje zycie przeprowadzałam się tylko 2 razy ten będzie .. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ach i schody oczywiście nie takie jak wymarzyłam :(co mnie podkusiło ,żeby dać sie namowić na dąb........szare,bure to jakies ,na bejcowanie nie ma juz czasu ,mam nadzieję ,ze po lakierowaniu beda ladniejsze?// i zabieg jakiś stromy buuuuuuuu(ale pocieszam sie ,ze to nie ja będe wnosila klamoty na góre) a dlaczego źle - jesli chodzi o dąb? też mam mieć dębowe - dlatego się pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Delfinko - ależ Ci zazdroszczę My dzisiaj byliśmy na budowie i jeszcze tam zimno, chociaż wysprzątane mało domowo. Żeby chociaż było lato, to całkiem fajnie by tam było Jak długo schły Wam tynki na ścianach? ja nie Delfinka, ale u mnie tynki migiem schły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Tylko niestety choróbsko dopadło dzieciarnie a teraz mnie, ale ze jestem znów sama (Ł był tylko dzis) to biore modafen i żyję, jakoś jak się czujecie? dużo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Tylko niestety choróbsko dopadło dzieciarnie a teraz mnie, ale ze jestem znów sama (Ł był tylko dzis) to biore modafen i żyję, jakoś jak się czujecie? dużo zdrówka życzę dzięki, czuję sie dziś jak na haju Doszedł ból gardła- zduszam go strepsilsem- był w sklepie spozywczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ach i schody oczywiście nie takie jak wymarzyłam :(co mnie podkusiło ,żeby dać sie namowić na dąb........szare,bure to jakies ,na bejcowanie nie ma juz czasu ,mam nadzieję ,ze po lakierowaniu beda ladniejsze?// i zabieg jakiś stromy buuuuuuuu(ale pocieszam sie ,ze to nie ja będe wnosila klamoty na góre) a dlaczego źle - jesli chodzi o dąb? też mam mieć dębowe - dlatego się pytam może to przez ten kolor U mnie tez schody dębowe ale zabejcowane. Ciemne- kurz widać a jakże. Może Renatko u Ciebie chociaz mniej sprzatania będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 1 10.11.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 a dlaczego źle - jesli chodzi o dąb? też mam mieć dębowe - dlatego się pytam Witam ,tak jak napisałam szare toto bure :(Niepotrzebnie posłuchałam facetów ,to są schody na strych (poddasze nieuzytkowe ),ale ,ze sa w wiatrołapie to musiały w miare wygładac .Ja chciałam sosnowe -wczesniej juz mielismy blaty na barek-murek z tego drewna kolor cudny -taki ciepły,ale faceci mnie zakrzyczeli ....i teraz mam :(Mam nadzieje ,ze po lakierowaniu beda ładniejsze ,ale nie ma sie co łudzic sosny z tego nie zrobię . I wniosek z tego jeden nie słuchac facetów(oni sami teraz mówia ,ze trzeba było z sosny ) !!!! Jak odsapne to wstawie fotki jak Delfinka pozwoli oczywiscie:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 a co z naszą trzecią siostra coś się nie odzywa juz jestem i zaraz lecę do ciebie, jak mi net pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 a dlaczego źle - jesli chodzi o dąb? też mam mieć dębowe - dlatego się pytam Witam ,tak jak napisałam szare toto bure :(Niepotrzebnie posłuchałam facetów ,to są schody na strych (poddasze nieuzytkowe ),ale ,ze sa w wiatrołapie to musiały w miare wygładac .Ja chciałam sosnowe -wczesniej juz mielismy blaty na barek-murek z tego drewna kolor cudny -taki ciepły,ale faceci mnie zakrzyczeli ....i teraz mam :(Mam nadzieje ,ze po lakierowaniu beda ładniejsze ,ale nie ma sie co łudzic sosny z tego nie zrobię . I wniosek z tego jeden nie słuchac facetów(oni sami teraz mówia ,ze trzeba było z sosny ) !!!! Jak odsapne to wstawie fotki jak Delfinka pozwoli oczywiscie:) Pozdrawiam pewnie pozwoli dawaj fotki schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Tylko niestety choróbsko dopadło dzieciarnie a teraz mnie, ale ze jestem znów sama (Ł był tylko dzis) to biore modafen i żyję, jakoś jak się czujecie? dużo zdrówka życzę dzięki, czuję sie dziś jak na haju Doszedł ból gardła- zduszam go strepsilsem- był w sklepie spozywczym oj to się kuruj mocno duzo zdrówka jeszcze raz życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.11.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ja chciałam sosnowe -wczesniej juz mielismy blaty na barek-murek z tego drewna kolor cudny -taki ciepły,ale faceci mnie zakrzyczeli ....i teraz mam a ja będe tu bronic facetów: dąb lepszy na schody, twardy i mocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 1 10.11.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 a ja będe tu bronic facetów: dąb lepszy na schody, twardy i mocny Niop niby tak ,ale .....nie bedą to schody czesto uzywane ,Ja też mocno na nich nie krzyczę bo w sumie to ręczna robota ,jedyne w swoim rodzaju kazdy detal dopracowany,ale focha musiałam strzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.11.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dobry dzień. Delfina - niesamowita jesteś z tym układaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.11.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ja chciałam sosnowe -wczesniej juz mielismy blaty na barek-murek z tego drewna kolor cudny -taki ciepły,ale faceci mnie zakrzyczeli ....i teraz mam a ja będe tu bronic facetów: dąb lepszy na schody, twardy i mocny czyli dobry wybór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts