mayadaski 12.11.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dzień dobry trza forumową parapetówę zrobić ale proszę o terminowo w ciagu dnia, od rana, bom wieczorem nienetowa w pracy się nie pije prosze Pani a ja własnie piję Mocne... czarne, intensywne- jak w reklamie Guinness? http://www.independent.ie/multimedia/archive/00181/guinness_181345t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.11.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Hej Delfino!! Widze, ze juz mieszkasz pelna para Bardzo podoba mi sie Twoja lazienka. Nasza mala lazienke tez chcialabym zrobic bialo-szara-grafitowa. Wypatrzylam w necie kafle Polcolorit Futuro, ooote: http://www.domzbajki.pl/polcolorit-m-24.html?filter_id=240&sort=2a Czy to jest to co Ty masz? A jak nie, to czy widzialas ten Polcolorit na zywo? Jak sie prezentuje? Kurcze: wybory, wybory Nie to nie te kafelkii. Ja mam opoczno organza . I jakoś nie przypominam sobie tych co tu pokazujesz , ale jak będę gdzieś na zakupkach to popatrze . Cena całkiem zachęcająca , ale fakt , trzeba zobaczyć na żywo , bo ja już tak oglądałam parenaście kafli i w realu były nie za bardzo. Kochana!! Bede baaaaardzo wdzieczna!! W internecie one bardzo podobnie wygladaja do Casalgrande Padana Metalwood. Prawie, ze identycznie. Casalgrange to widzialam w Dublinie i sa ladne...tylko ze w Polsce one kosztuja prawie 150 PLN. Polcolorit z cena 54 PLN jest bardzo atrakcyjny....jezeli faktycznie jest to prawie to samo...to ja wole Polcolorit...firma na scianie nie jest wazna... wole wtedy polski produkt Rany....jak ja cierpie, ze nie moge sobie skoczyc do jakiejs Castoramy i tego wszystkiego pomacac na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.11.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dzień dobry trza forumową parapetówę zrobić ale proszę o terminowo w ciagu dnia, od rana, bom wieczorem nienetowa w pracy się nie pije prosze Pani buuuuuuuuuuu a nie zanosi się, zebym tak szybko net miała bo gdy net będę miała, to marne szanse, bym się wzięła za robotę na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.11.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a ja piję czarne nie mocne i z cytryną a ja kawkę ze śmietanką liczy się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.11.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a ja piję czarne nie mocne i z cytryną a ja kawkę ze śmietanką liczy się ? może być normalnie oszaleję przez tą pogodę bbbllleeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.11.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 mnie łepek znowu zaczyna pękać czyżby ciśnienie skakało ? ale pogoda co nieco się psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.11.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Hej , kobitki kofane. Może do południa uda się coś Wam postawić , chociaż z netem jest tak , że jak siąde to mniej niż godzinkę nie posiedzę , a robota czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.11.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Hej , kobitki kofane. Może do południa uda się coś Wam postawić , chociaż z netem jest tak , że jak siąde to mniej niż godzinkę nie posiedzę , a robota czeka. skad ja to znam? Ale dzis juz luzik: podłogi pomyte, pranie poprasowane- pełen relax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.11.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Nie było mnie parę dni i przeprowadzkę przegapiłam ... Na szczęście jest dziennik i mogę kilka razy oglądać... Gratuluję i życzę samych przyjemnych chwil w nowym domku Jak miło , że zaglądasz . Przyznaję bez bicia , że ja ostatnio zaniedbałam wszelakie diznniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.11.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Hej , kobitki kofane. Może do południa uda się coś Wam postawić , chociaż z netem jest tak , że jak siąde to mniej niż godzinkę nie posiedzę , a robota czeka. skad ja to znam? Ale dzis juz luzik: podłogi pomyte, pranie poprasowane- pełen relax |Ooooooooo , jaka zdolna bestyjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.11.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Nie było mnie parę dni i przeprowadzkę przegapiłam ... Na szczęście jest dziennik i mogę kilka razy oglądać... Gratuluję i życzę samych przyjemnych chwil w nowym domku Jak miło , że zaglądasz . Przyznaję bez bicia , że ja ostatnio zaniedbałam wszelakie diznniki ] Usprawiedliwione przecie... jak polece budować to też mało gadatliwa sie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.11.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Nie było mnie parę dni i przeprowadzkę przegapiłam ... Na szczęście jest dziennik i mogę kilka razy oglądać... Gratuluję i życzę samych przyjemnych chwil w nowym domku Jak miło , że zaglądasz . Przyznaję bez bicia , że ja ostatnio zaniedbałam wszelakie diznniki ] Usprawiedliwione przecie... jak polece budować to też mało gadatliwa sie zrobie Nic to , niech no się rozpakuje całkowicie to nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Hej , kobitki kofane. Może do południa uda się coś Wam postawić , chociaż z netem jest tak , że jak siąde to mniej niż godzinkę nie posiedzę , a robota czeka. skad ja to znam? Ale dzis juz luzik: podłogi pomyte, pranie poprasowane- pełen relax |Ooooooooo , jaka zdolna bestyjka mój Ł. jest do niedzieli, więc mam pomoc. Odkurzanie mi dziś odpadło i dziecmi było sie komu zając- niech się tatus nacieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.11.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Idę spac.I dla Was spokojnej nocyhttp://images.eblog.pl/zdjecia_temp/admingrafsz/szczerze/sen.1199571351.ok841cf3h9omjjknidh78n90j1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Hej , kobitki kofane. Może do południa uda się coś Wam postawić , chociaż z netem jest tak , że jak siąde to mniej niż godzinkę nie posiedzę , a robota czeka. dobrze, ze chociaż dasz radę zajrzeć dobrze, że ja mam w pracy net ciekawe będzie, jak ja się przeniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Idę spac. I dla Was spokojnej nocy http://images.eblog.pl/zdjecia_temp/admingrafsz/szczerze/sen.1199571351.ok841cf3h9omjjknidh78n90j1.jpg jaki słodziaszek mniam przytuliłoby się takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Hej , kobitki kofane. Może do południa uda się coś Wam postawić , chociaż z netem jest tak , że jak siąde to mniej niż godzinkę nie posiedzę , a robota czeka. dobrze, ze chociaż dasz radę zajrzeć dobrze, że ja mam w pracy net ciekawe będzie, jak ja się przeniosę delfinko - kurde czasu na wszystko brak anetinko - będzie ciężko jak nie będziesz miała neta , ale wq pracy będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 mąż będzie ładował telefon i najwyżej w telefonie będę zaglądać wieczorkamichociaż nie wiem, czy tak dam radę a da radę jakoś podłączyć telefon, by net mieć w kompie?czy trzeba mieć coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 da sie podłączyć ale to się nie opłaca zbyt drogie stawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 da sie podłączyć ale to się nie opłaca zbyt drogie stawki ale aby tylko do was zajrzeć, to chyba dużo by nie pociągło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts