kawika 13.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 da sie podłączyć ale to się nie opłaca zbyt drogie stawki ale aby tylko do was zajrzeć, to chyba dużo by nie pociągło nie wiem ale myślę ze taniej wyjdzie sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 da sie podłączyć ale to się nie opłaca zbyt drogie stawki ale aby tylko do was zajrzeć, to chyba dużo by nie pociągło jak telefon, to chyba neostrada moze byc. Jest droga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 czy chodzi Wam o telefon komórkowy? Jeśli tak to można go używac jak modemu do kompa i miec każdy internet mobilny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 da sie podłączyć ale to się nie opłaca zbyt drogie stawki ale aby tylko do was zajrzeć, to chyba dużo by nie pociągło nie wiem ale myślę ze taniej wyjdzie sms oj tak - to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 komórkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 da sie podłączyć ale to się nie opłaca zbyt drogie stawki ale aby tylko do was zajrzeć, to chyba dużo by nie pociągło jak telefon, to chyba neostrada moze byc. Jest droga? nie mam pojęcia niby słup mamy w w rogu działki, ale nie chciałabym tp jakoś nie kazdy teraz ma komórkę wiec nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 czy chodzi Wam o telefon komórkowy? Jeśli tak to można go używac jak modemu do kompa i miec każdy internet mobilny no tak właśnie myślę mąż ma bardzo dużo kasy na telefonie, nie wydzwoni tego, więc ... chyba zamienię to na net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.11.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 lecę zjeść jakies sniadanko i zrobić kawkę http://2.bp.blogspot.com/_2v34Wu-1238/SibSEoWnpnI/AAAAAAAAHFE/Q1ThAMWx2es/s400/DSC05201.JPG Kto sie pisze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 lecę zjeść jakies sniadanko i zrobić kawkę http://2.bp.blogspot.com/_2v34Wu-1238/SibSEoWnpnI/AAAAAAAAHFE/Q1ThAMWx2es/s400/DSC05201.JPG Kto sie pisze??? ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.11.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 żeby nie było. Moje dzisiejsze, realne śniadanko to buła i sałatka kupiona w drodze do pracy : http://img257.imageshack.us/img257/2241/kawkaf.jpg I kawa w ulubionym kubku. Częstujcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ja też mam taki kubek tylko ostatnio ucho mu obiłam sałatke też miałam taką zjeść ale zrezygnowałam, mój żołądek strajkuje ostaatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Anetko, dobra jesteś ja tam swojego nie wkleję ale mam dzisiaj bułeczkę z wędlinką i pomidorem, no i oczywiście kawa, obowiązkowo w kubku z dedykacją od mego dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.11.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 obowiązkowo w kubku z dedykacją od mego dziecka a jaki to kubek z dedykacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 no to u nie skończyło się na bułce razowej i serku ze szczypiorkiem i herbata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 obowiązkowo w kubku z dedykacją od mego dziecka a jaki to kubek z dedykacją? dziecko pojechało z dziadkami do Zakopanego dostałam kubek z górami i z napisem Zakopane oprócz tego dedykacja - Dla Kochanej Mamusi podobno sam tak poprosił, by napisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.11.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 obowiązkowo w kubku z dedykacją od mego dziecka a jaki to kubek z dedykacją? dziecko pojechało z dziadkami do Zakopanego dostałam kubek z górami i z napisem Zakopane oprócz tego dedykacja - Dla Kochanej Mamusi podobno sam tak poprosił, by napisali wow, pieknie. Az serducho sie raduje i łzy sa w oczach, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.11.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Jeszcze odnośnie kubków. Ja kupiłam sobie taki: http://img44.imageshack.us/img44/2962/kubekk.jpg Niestety, samo picie z niego nie pomaga Ale ma fajny wierszyk w środku: "To niemodne, to za małe, to rozchodzi sie na biuscie. No i spodnie tez za ciasne, bo posladki jakby tłustsze. Jedna tylko rada na to... Kubek ziółek zamiast ciastka i figura jak z obrazka!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.11.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Jeszcze odnośnie kubków. Ja kupiłam sobie taki: http://img44.imageshack.us/img44/2962/kubekk.jpg Niestety, samo picie z niego nie pomaga Ale ma fajny wierszyk w środku: "To niemodne, to za małe, to rozchodzi sie na biuscie. No i spodnie tez za ciasne, bo posladki jakby tłustsze. Jedna tylko rada na to... Kubek ziółek zamiast ciastka i figura jak z obrazka!" Ja tam już się nie odchudzam, pół zycia na to zmarnowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.11.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 wow, pieknie. Az serducho sie raduje i łzy sa w oczach, co? pewnie aż się popłakałam, gdy mi taki kubek przywiózł a wcześniej z Zakopanego dostałam od niego taki mały portfelik jeżdzi z dziadkami na narty do Zakopca mamy tam taki fajny pensjionat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts